Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 10:38:59
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chiki Liki Tu-a  (Prečítané 74967 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Spago
stály hosť
Príspevkov: 783

« Odpoveď #30 kedy: 28. Máj , 2004, 22:51:51 »

Presne tak Zakky. Je to totalna p*čovina! A ten spevak je jak buzerant!
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 28. Máj , 2004, 23:20:20 »

ide o to chalani ,ze ak porovnam bacha napriklad s malmsteenom ,tak zistim ,ze malmsteen ani nieje hudobnik...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #32 kedy: 29. Máj , 2004, 01:20:12 »

Pri porovnaní s Bachom je málokto muzikant, ale Malsteena hádam medzi nemuzikantov rátať nemusíme, maká na sebe dosť, na rozdiel od iných. A spago, čo by si ty povedal, keby niekto o tebe rozširoval také voloviny, keď to niekam dotiahneš, ak vôbec - neviem čo si zač, možno hudobný génius, možno hudobný nikto. Noc a deň aspoň robia celkom slušné pesničky, podotýkam pesničky, to nie je o virtuozite. A zhadzovať hocičo a pri tom vyzdvihovať Chiki liki tu-a (ktorí fakt hudobne nestoja za povšimnutie, humor mám tiež rád iný) je divné.
Zaznamenané

Spago
stály hosť

« Odpoveď #33 kedy: 29. Máj , 2004, 14:29:28 »

Pitu co si vlastne pocul od chiki liki tu-a? Ten spev nieje dokonaly ale perfektne doplna tu hudbu. A co chiki liki su nejaky instrumentalisti, ze sa mi pacia? Noc a den podla mna 0 bodov. Je to moj nazor, takze mi ho neber a napis ty svoj nazor.
Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #34 kedy: 29. Máj , 2004, 14:30:15 »

Pitu co si vlastne pocul od chiki liki tu-a? Ten spev nieje dokonaly ale perfektne doplna tu hudbu. A co chiki liki su nejaky instrumentalisti, ze sa mi pacia? Noc a den podla mna 0 bodov. Je to moj nazor, takze mi ho neber a napis ty svoj nazor.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #35 kedy: 29. Máj , 2004, 14:50:56 »

Dúfam, že nemusím 4x odpovedať? :) Videl som ich dvoch(spevák(?)a gitarista) hrať na STV v Metre - no pekný trapas. Neberiem ti tvoj názor, že sa ti páčia, reagoval som na názor o spevákovi z Noc a deň(podža mňa nevyzerá ako buzerant, ale keď si mal potrebu sa vyjadriť, no čo už).
Zaznamenané

Spago
stály hosť

« Odpoveď #36 kedy: 29. Máj , 2004, 15:29:28 »

Pitu nemusis 4x. Ja neviem preco mi to tak furt vyhodi. Stlacam iba raz. Co by si povedal na metallicu, keby si ich v zivote nepocul a potom by ti niekto pustil ten novy album? Chces si vypocut tak 3 songy od Chiki liki tu-a? A potom by si mi povedal tvo nazor. Hm?
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 29. Máj , 2004, 16:23:47 »

jedna vec je nazor a druha bezduche nadavanie. ktore nema vela spolocneho s nazorom. pripada mi to ako nadavky antiglobalistov. ked sa ich opitas co im vlastne vadi tak ti nevedia odpovedat ,alebo ta poslu do riti. ak su neni pod vplivom ""niecoho"" v tom lepsom pripade...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 29. Máj , 2004, 16:26:21 »

ale vravim videl som cely ich koncert. bolo to srandovne ,ludia sa bavili ,vsade sama pohoda. skoro jak na senzuse. ozaj ,co tak pokecat si o senzuse...
Zaznamenané
Spago
stály hosť

« Odpoveď #39 kedy: 29. Máj , 2004, 16:35:51 »

Marian tak sprav novu temu.
Zaznamenané
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #40 kedy: 01. Jún , 2004, 19:23:09 »

v metre co hrali, to bola bieda. ale skuste niekto ist na nejaky koncert, v elte ich bude na festivaloch dost a uvidite, ze to ma cosi do seba(cosi viac). fajn basak.. a ked je clovek high, tak sa namota, podla mna je to fayn muzicka
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #41 kedy: 01. Jún , 2004, 22:11:23 »

Pitu - tu kapelu poznam tiez iba letmo, to co som pocul sa mi nelubilo. Ale stretol som asi pred dvoma rokmi Konzyho ( triezveho :) )a ten ich strasne chvalil, ze akurat ide z ich koncertu, ze uplne perfektni su... Odvtedy o nich viem :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #42 kedy: 01. Jún , 2004, 22:13:26 »

Inak Spago, nedavas ty nejake refreshe alebo back a potom refres alebo nieco take ? Vtedy som si vsimol, ze to zdvojuje ( v Tvojom pripade zmnohonasobuje :) ) prispevky...
Zaznamenané
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #43 kedy: 27. September , 2004, 22:12:37 »

Ja som ich pocula toto leto na festivale v Trutnove a vazne neviem, co si mam o tom mysliet. Show urobili dobru, recesisticku, ale o nejakom umeleckom zazitku sa neda hovorit. Ale jeden kamarat zvukar ich poznal uz dlhsiu dobu a hovoril, ze su inac dobri muzikanti, len s tymto albumom to trochu posr...
Zaznamenané

Spago
stály hosť

« Odpoveď #44 kedy: 27. September , 2004, 22:17:21 »

presne tak to je Katarina.. su dobry, ako dobry, ale jedinecny, narazam tym na ich predchadzajuce CD a nie na tu blbu Laska moja de si..
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.031 sekund, 23 otázok.