Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 23:46:02
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa Boogie Dual Rectifier - versatility  (Prečítané 24051 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #30 kedy: 07. Marec , 2010, 19:43:59 »

Jop. Je to tak. Stary dvojkanal hra vyborne, najhorsie su na tom dnesne trojkanaly. Singlace hraju v pozicii Vintage viac Vintage a v Modern viac Modern oproti trojkanalom. Ak by som chcel dual, tak zacnem urcite pokukovat po starej "dvojke", pripadne 150 watt verzii. Myslim, ze raz som mohol vymenit za TriAxis tu 150 watt verziu, cize Triple, ale dvojkanal, bez cisteho zvuku.

Na zdravie!
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #31 kedy: 07. Marec , 2010, 23:23:02 »

Fuh, práve pozerám že dvojkanál dual nemá midi, čiže žiaden footcontroller sa tam nedá dať... To je premna vcelku zásadné.
Nemali to ani neskoršie dvojkanály?
Inak, ako je to s tými dvomi kanálmi? som z toho trošku mimo. To sú oba skreslené? a ak chcem clean tak treba vzadu prehodiť prepinač?  Fuuha zíram
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #32 kedy: 07. Marec , 2010, 23:26:20 »

Fuh, práve pozerám že dvojkanál dual nemá midi, čiže žiaden footcontroller sa tam nedá dať... To je premna vcelku zásadné.
Inak, ako je to s tými dvomi kanálmi? som z toho trošku mimo. To sú oba skreslené? a ak chcem clean tak treba vzadu prehodiť prepinač?  Fuuha zíram
Naco Ti je midi Huh! Vsak da sa tam dat footswitch. A cez midi ovladaj rack. :)

Na Triple Recto dvojkanal - nemas cisty zvuk, len oba skreslene, ale znizenym gainom dostanes vcelku cisty zvuk, aj ked to cisty nikdy nebude.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 07. Marec , 2010, 23:32:08 »

Ach jaj. Dobrú noc. Zdravíčko
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #34 kedy: 07. Marec , 2010, 23:54:11 »

jedina mesa, ktoru kedy v kalifornii s midi vyrobili je triaxis, preto sa celkom cudujem, tvojmu udivu z toho, ze stary 2ch dual/triple recto nemaju midi
« Posledná zmena: 07. Marec , 2010, 23:54:31 od styrioci » Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #35 kedy: 08. Marec , 2010, 08:17:18 »

ja ale myslím vstup pre midi footcontroller.

to je midi rozhranie, nie?

totiž, trebars chcem aby mi to preplo na čisty kanál a z gmajora pridalo trebars delay. a to by som musel najskor šlapnut na footswitch a potom zase na footcontroller. Viac skakania jak hrania  :)
« Posledná zmena: 08. Marec , 2010, 08:18:06 od pelko » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #36 kedy: 08. Marec , 2010, 08:23:04 »

nie to nie je MIDI rozhranie... pokym to neni oznacene ako MIDI tak to MIDI nie je.. je to len footcontroller co ma vela funkcii a preto nemoze byt iba vo forme stereo jacku, nestacil by na to..  ja som mal taky na 6505+ tam bolo treba prepinat asi 6 funkcii.. clean/lead, crunch on/off a FX on/off preto takyto multipin
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #37 kedy: 08. Marec , 2010, 08:27:50 »

aaa, tak som sa oiebkal, som zas o nieco mudrejši  Na zdravie!

Takže opravujem, 2channel nemá vstup pre footcontroller, čo je premna dôležité. Žiadny z neskorších 2ch to nemal?

A okrem toho. Prečo nový 3ch je natom zvukovo zle? Je to zaujímavé, pretože aj trebars roadster/roadking má posledné dva kanály z dualu totožné (ak sa nemýlim), a všetci su z tých ampov hotoví... tak jak to je?  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 08. Marec , 2010, 09:00:08 od pelko » Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #38 kedy: 08. Marec , 2010, 08:58:49 »

Jop. Je to tak. Stary dvojkanal hra vyborne, najhorsie su na tom dnesne trojkanaly. Singlace hraju v pozicii Vintage viac Vintage a v Modern viac Modern oproti trojkanalom. Ak by som chcel dual, tak zacnem urcite pokukovat po starej "dvojke", pripadne 150 watt verzii. Myslim, ze raz som mohol vymenit za TriAxis tu 150 watt verziu, cize Triple, ale dvojkanal, bez cisteho zvuku.

Na zdravie!
no to si ako na to prišiel???ja som mal aj stary a aj novy a novy sa mi pačil viac(myslim naraz nie po tyždni)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #39 kedy: 08. Marec , 2010, 09:01:55 »

no to si ako na to prišiel???ja som mal aj stary a aj novy a novy sa mi pačil viac(myslim naraz nie po tyždni)
Nehadam sa. Ale vacsine ludi sa paci prave stary Dual.  Žmurk
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #40 kedy: 08. Marec , 2010, 09:04:48 »

Nehadam sa. Ale vacsine ludi sa paci prave stary Dual.  Žmurk
ja mam radšej tiež stra zoom 505 ako novy....to su somariny.. Bavím sa skvele
To vznika z toho že ja mam stary tak moj je lepši lebo na novy nemam
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 08. Marec , 2010, 09:06:25 »

ja mam radšej tiež stra zoom 505 ako novy....to su somariny.. Bavím sa skvele
To vznika z toho že ja mam stary tak moj je lepši lebo na novy nemam
Zdravíčko  Bravooo  Som metlak
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #42 kedy: 08. Marec , 2010, 09:24:15 »

Zdravíčko  Bravooo  Som metlak
ale je to tak,teraz čakame ked bude na trhu ta 150ka ale nova nie ako na bazare nejaky  Je mi do plaču  che za staru americku 1900€ sa zblaznil
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #43 kedy: 08. Marec , 2010, 09:24:58 »

Takže opravujem, 2channel nemá vstup pre footcontroller, čo je premna dôležité.
toto mas zase odkial? na starom duale sa daju prepinat cez fsw kanaly a slucka, tak staci obycajny fsw so stereo jackom..vstup je z predu, dokonca su tam aj ext. sw. jacks zozadu..aspon manual by si si mohol zbezne pozriet nez zacnes tvrdit, ze ten viacpinovy mesacky konektor je midi a nejaky aparat nema vystup na fotswitch..
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 08. Marec , 2010, 09:39:04 »

ale je to tak,teraz čakame ked bude na trhu ta 150ka ale nova nie ako na bazare nejaky  Je mi do plaču  che za staru americku 1900€ sa zblaznil

vsak ja ti verim :) ja si tiez myslim ze firma nezacne zrazu robit nieco horsie, vsak snad nejsu j*ebnuti  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 23 otázok.