Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 17:25:23
Strán: 1 [2] 3 4 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 2.4.2009 collegium musicum banska bystrica  (Prečítané 18544 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #15 kedy: 30. Marec , 2009, 17:36:28 »

Čo sa týka "vypredanej" Bratislavy - dneska som si kúpil lístok na CM u Horáka.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #16 kedy: 30. Marec , 2009, 17:53:32 »

Čo sa týka "vypredanej" Bratislavy - dneska som si kúpil lístok na CM u Horáka.

Kurnik a ja som ho uz ani nezhanal.  Ja som čert..
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #17 kedy: 30. Marec , 2009, 19:21:38 »

ten ticketportal je cisty blud, jeden den vypredane a na druhy zrazu 60 flekov volnych...
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #18 kedy: 30. Marec , 2009, 19:31:03 »

Nechcem zasierať tému o Vargovcoch, ale s Ticketportalom už jednu podobnú skúsenosť mám. Keď som kupoval lístok na minuloročný pražský koncert Iron Maiden, bolo to to isté. Státie pod pódiom bolo na TP vypredané, ale u Horáka ešte mali dosť lístkov a dokonca sa čudovali, keď som sa pýtal, že či ešte majú.
Zaznamenané

crespi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 587

« Odpoveď #19 kedy: 30. Marec , 2009, 19:35:34 »

ten ticketportal je cisty blud, jeden den vypredane a na druhy zrazu 60 flekov volnych...
Trochu treba rozumiet aj distribucii listkov. Ticketportal dostal urcite percento listkov. Urcite percento dostali ine, nazvime to, organizacie. A tak bolo napr. dnes rano na ticketportal.sk, co sa tyka BB, volnych asi cca 12 listkov v poslednych dvoch radoch. Ale napriklad v KISe (kulturne informacne stredisko) mali este 10 listkov v 9.rade napr.
« Posledná zmena: 30. Marec , 2009, 19:38:43 od crespi » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #20 kedy: 30. Marec , 2009, 19:37:49 »

Nechcem zasierať tému o Vargovcoch, ale s Ticketportalom už jednu podobnú skúsenosť mám. Keď som kupoval lístok na minuloročný pražský koncert Iron Maiden, bolo to to isté. Státie pod pódiom bolo na TP vypredané, ale u Horáka ešte mali dosť lístkov a dokonca sa čudovali, keď som sa pýtal, že či ešte majú.
ked uz OT o ticketportali, neviem aky tam maju system, ci maju nejaky limit na urcite obdobie pred koncertom alebo system jednoducho nezvlada naval, ale faktom zostava, ze ked som zhanal listky na Metallicu minuly rok, tak som cez nich kupil listok na davno avizovany vypredany koncert  den-dva pred koncertom takym stylom, ze sa na striedacku dali kupit a ochvilu bolo vypredane. podarilo sa mi to uspesne odklikat na nejaky 5pokus..   ?§!.
« Posledná zmena: 30. Marec , 2009, 19:59:40 od styrioci » Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #21 kedy: 30. Marec , 2009, 19:55:45 »

vcera som pozeral tp a bola tam kopa volnych miest. ale vzadu.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 30. Marec , 2009, 19:58:14 »

a co vlastne hraju? :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #23 kedy: 30. Marec , 2009, 19:59:05 »

zrejme je to tak, ze ludia si mozu listky rezervovat, tak su jak kkti dravi a potom prepasu termin dokedy si ich maju vyzdvihnut a system to automaticky uvolni.. inak si to vysvetlit neviem
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #24 kedy: 30. Marec , 2009, 20:05:58 »

a co vlastne hraju? :)

Cirkevne pasie.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #25 kedy: 30. Marec , 2009, 20:17:38 »

fermata, prudy, cm. vsetko iste, len sa meni raz bubenik a raz klavesak.
Žmurk
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #26 kedy: 30. Marec , 2009, 21:32:14 »

fermata, prudy, cm. vsetko iste, len sa meni raz bubenik a raz klavesak.
Žmurk

?§!.
Zaznamenané
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #27 kedy: 31. Marec , 2009, 08:48:09 »

To je preto ze na ticket portal sa nedavaju vsetky listky na podujatie. ked sa ale ticketportal vypreda a organizator ma este nejake listky volne tak im ich dodatocne este supnu...takto som kupil vlani listok na beznadejne vypredane Jazzzove dni :)
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #28 kedy: 31. Marec , 2009, 09:52:11 »

ked ticketportal pise, ze vypredane, tak to znamena, ze su vypredane vsetky listky urcene pre ticketportal.
je viacero moznosti ako a kde zohnat listky.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #29 kedy: 08. Apríl , 2009, 15:31:29 »

ozaj bol som na collegiu v BB... napisem dojmy...
Cela kapela hrala vyborne (hlavne valihora) az na vargu ktori kurvil jeden song viac ako druhy... vidno ze je uz za zenitom... stavalo sa ze valihorovi usiel az o jednu dobu, alebo nastupil do doprovodu uplne vedla... nehovoriac o tom ze uz ani zdaleka neuhral to co kedysi a jeho vykon na podiu by sa dal porovnat s tym keby za ten organ posadili opicu a nechali ju sa vytrieskat... ?§!. akoze vargu zeriem, podla mna dal bigbitu velmi vela, ale to nic nemeni na fakte ze ten koncert dosral na plnej ciare... normalne by som si to collegium vychutnal viacej keby tam nesedel varga ale schopny hrac ktory by odohral jeho party...
Valihora no comment 100% profi vykon, 100% nasadenie, skoro som sa posral...
Freso hral standardne ako vzdy cize vyborne ako za mladi...
Griglak ma velmi milo prekvapil... krasne improvizacie, s prehladom, mali priebeh, naozaj som si jeho hru vychutnaval, ziadne preteky... Na zdravie!
Tolko moje dojmy a pojmy...

edit: este k aparatom... Freso mal Hiwatt, neviem ci povodny ale ten zvuk bol jednoducho dokonaly...
varga mal stary hammond, ktory znel presne tak ako na nahravkach, skoda ze varga uz tak ani z 1% nehral...
Griglak klasika, triaxis, nejaky procak (zeby Intellifex?) nejaky koncak (zeby mesa?) + mesa boogie cabinet...
Valihora mal dvojkopove bicie tusim DW ak sa nemylim...
« Posledná zmena: 08. Apríl , 2009, 15:34:47 od cubo » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.