Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 09:41:32
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 20 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mamay MassRiot Tour  (Prečítané 48792 krát)
0 užívateľov a 25 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #165 kedy: 06. Máj , 2009, 08:32:57 »

ludi bolo dost malo. bola vobec nejaka propagacia?
aneurysmu som nevidel. na striguli som sa tesil, este som ich doteraz nevidel ale po kikse v druhej pesnicke vstupila na hokejky nasich chlapcov nervozita a cim viac sa snazili, tym viac sa od nich odklanalo stastie a nespolupracovala s nimi ani technika. ako povedal martinlm: "mali sme uz aj horsi koncert". drzim chalanom palce nech uz hraju len tie lepsie  :) doriani boli super, poctivy rock. ani neviem ako dlho hrali, ale mal som pocit ze asi 15 minut, tak prijemne im ten set odsypal. slapali ako sa patri  Na zdravie! rumbugejs. rachoooot. standardne skvela nakladacka. veru, adam by nemusel furt zametat podia  :) mal som dojem ale, ze oproti poslednym dvom koncertom co som videl bol zretelnejsi spev, so je pri adamovych efektoch maly zazrak. sekanice skvele, tusim aj semish sa bavil  :) z ruskych chalanov som videl tusim dve pesnicky. nejako ma to nechytili, podiovy prejav energicky, tak hadam sa to prenieslo aj na ludi v klube.
fajn akcia a za 4 eura, no nekup to  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #166 kedy: 06. Máj , 2009, 09:50:43 »

lubili sa mi Aneurysma, videl som ich prvy raz a hrali fakt dobre... Striguli by ma zaujimali, keby o boli o dvoch gitarach. Rusi neboli zli, ale Rumbugejs ma bavili viac.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #167 kedy: 06. Máj , 2009, 09:53:57 »

suhlasim s nazormi, co tu padli... inak z gitaristu z Mamay, co stal napravo s tou EB MM gitarou som mal pocit, ze nie je zvyknuty na lampovy aparat a bol z toho mierne mimo..povedzme, ze nehral uplne najlepsie co sa tohto zanru tyka... inak energia za 4 kapely z nich isla.. najle[si z nich bol bubenik.. v momentoch, kedy clovek mysli, ze rychlejsie dvojkopy sa uz nedaju, tak nalozil este rychlejsie  Bavím sa skvele inak mila akcia, skoda tej slabej ucasti, zrejme v tom bude hacik menom: stred tyzdna a slaba propagacia (kedze prisaham ze som nevidel ani jeden plagat v meste)
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #168 kedy: 06. Máj , 2009, 09:59:54 »

lubili sa mi Aneurysma, videl som ich prvy raz a hrali fakt dobre... Striguli by ma zaujimali, keby o boli o dvoch gitarach. Rusi neboli zli, ale Rumbugejs ma bavili viac.

druhá gitara sa ani za pána nedokázala vykecať z roboty a nasrato sedela do jedenástej v kancli.  Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo! Je mi do plaču
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #169 kedy: 06. Máj , 2009, 10:04:01 »

druhá gitara sa ani za pána nedokázala vykecať z roboty a nasrato sedela do jedenástej v kancli.  Bacha na vec kamo! Bacha na vec kamo! Je mi do plaču

flexibilny pracovny cas, alebo vlastny pocit zodpovednosti?
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #170 kedy: 06. Máj , 2009, 10:29:13 »

bolo to dokonale. mne sa mamay pacili najviac a potom rumburax. nikto ma nesklamal. hudba mamay mi je blizka a ich podiovy prejav moze vacsina len zavidiet. takto to ma vyzerat.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #171 kedy: 06. Máj , 2009, 10:46:31 »

flexibilny pracovny cas, alebo vlastny pocit zodpovednosti?

alebo sefovi ukazat parohy, a stat sa rokova hvjezda na plny uvazok
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #172 kedy: 06. Máj , 2009, 12:49:05 »

Aspon malé plagatiky po zastávkách MHD a nevadilo by že to bolo v strede týždna.Došlo by iste viac ludí.Ako vždy dobrá akcia.Aneurizma-primeraný výkon ich skusenostiam a veku.Striguli-Vymklo sa im to z rúk bohužial.Osobne som čakal niečo viac.DG-ako vždy-skvelý profesionálný výkon.Skladby ktoré "lezu pod  kožu"ked to má človek napočúvané akoby ich celý život poznal.Pre mna No,1.Rumburax-to isté-skvelý výkon.vichríca-hromy,blesky.profesionalne odohrané.A na sovietských osloboditelov som si už nepočkal.Ale vzhladom na to že metalu až tolko nemusím mi stačilo.Metalový vrchol-Rumburax.To už ide z rokmi.  Žmurk Akcia podarená.Opitých primerane počtu návštevníkov  Bavím sa skvele Prestávky medzi kapelami tak akorát.Fotky sa mi vydarili.A čoskoro bolo ráno.Zážitky este probleskujú najma pri prezeraní fotiek.Záverom len -nech je takých podujatí čo najviac.Nezabudnuť ale nabudúce nechat pár plagatov vytlačit čo len formát A4 a po zastávkach nalepit a budeme sa aj v randali na seba lepit Žmurk
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #173 kedy: 06. Máj , 2009, 15:47:05 »

To ma mrzi zo vsetkeho najviac. Ked som to najviac potreboval, tak ma nemal kto zahranovat Je mi do plaču
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #174 kedy: 06. Máj , 2009, 15:51:38 »

suhlasim s nazormi, co tu padli... inak z gitaristu z Mamay, co stal napravo s tou EB MM gitarou som mal pocit, ze nie je zvyknuty na lampovy aparat a bol z toho mierne mimo..povedzme, ze nehral uplne najlepsie co sa tohto zanru tyka... inak energia za 4 kapely z nich isla.. najle[si z nich bol bubenik.. v momentoch, kedy clovek mysli, ze rychlejsie dvojkopy sa uz nedaju, tak nalozil este rychlejsie  Bavím sa skvele inak mila akcia, skoda tej slabej ucasti, zrejme v tom bude hacik menom: stred tyzdna a slaba propagacia (kedze prisaham ze som nevidel ani jeden plagat v meste)

z rozhovoru:

Používate lampové alebo tranzistorové aparáty?

Lampové. Framus Cobra , Peavey 6505.

ja som si tam bol v prvom rade uzit muziku tak som nestudoval kto, co, ako, zle zahral. ziadne velke nezrovnalosti som si tym padom nevsimol... ten kopec energie co siel z podia, to bola bomba.

tie plagaty by urcite pomohli. ked som vo vrabloch hladal mesto konania, ktore sa mimochodom volalo kino tatra, pricom na plagate bolo napisane dom kultury, tak som si slusne zajazdil:) po blave neviem ci boli pagaty, chodim po vonku minimalne. ak bola cela propagacia vrhnuta na media z plagatu, tak to zrejme bohuzial nestaci. na blogu sme sa snazili napisat o mamay co najviac sa dalo, ale jedna lastovicka jar nerobi. vsak ano:)
Zaznamenané
gogo
nováčik
*
Príspevkov: 6

Gogo - Maledeo

« Odpoveď #175 kedy: 06. Máj , 2009, 15:54:06 »

bolo to dokonale. mne sa mamay pacili najviac a potom rumburax. nikto ma nesklamal. hudba mamay mi je blizka a ich podiovy prejav moze vacsina len zavidiet. takto to ma vyzerat.
Presne tak, i keď som tam prišiel iba kvôli dvom kapelám tak to bolo super. Mne je viac bližšia hudba RumburaX, ale musím uznať, že MAMAY boli lepší. Pódiový prejav geniálny rangu šmakes zahraničnej kapely, všetko ako má byť aj wall of death, energia totálka. Na zdravie!
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #176 kedy: 06. Máj , 2009, 15:56:15 »

tak zase, hoci som napisal co som napisal, neda sa mozno uplne povedat ze mamay bol lepsi alebo rumurax boli lepsi... jedno aj druhe bolo super, kazde inak, v inom, inym sposobom. myslim ze tieto dve kapely by spolu mohli hravat skvele koncerty po ktorych by divaci chodili domov po styroch.
Zaznamenané
gogo
nováčik
*
Príspevkov: 6

Gogo - Maledeo

« Odpoveď #177 kedy: 06. Máj , 2009, 16:02:15 »

tak zase, hoci som napisal co som napisal, neda sa mozno uplne povedat ze mamay bol lepsi alebo rumurax boli lepsi... jedno aj druhe bolo super, kazde inak, v inom, inym sposobom. myslim ze tieto dve kapely by spolu mohli hravat skvele koncerty po ktorych by divaci chodili domov po styroch.
tak to áno  Žmurk
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #178 kedy: 06. Máj , 2009, 17:10:32 »

Aneurysma sa zlepšila od minula, Striguli radšej nebudem komentovať, Doriani aj Rumburaci zahrali taký svoj priemer, z rusákov išla nenormálna energia ale asi by som to nedokázal počúvať ani o minútu dlhšie. Škoda toho stredu týždňa. Zdravíčko
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #179 kedy: 06. Máj , 2009, 17:33:32 »

myslim, ze to nejde o stred tyzdna... Ide o to, ako su ludia nauceni kam chodit, napriklad v aligatore sa nikdy nehra piatok a sobotu, a aj v strede tyzdna je tam narvane ....
Zaznamenané

Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 20 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 22 otázok.