Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 16:15:07
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: METAL = DEATH METAL???  (Prečítané 5951 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
tommy321
pravidelný návštevník
Príspevkov: 330

« kedy: 06. Máj , 2009, 15:32:24 »

Nazdar vsetci,

V poslednej dobe som si vsimol nadmernu propagaciu extremnych subzanrov metalu (death,black, grindcore...) v casakoch na forach a strankach, hoc aj medzi metalistami... Uz my to pomaly pride ze ludia ziju v presvedceni ze ak niekto nema dlhe vlasy, nenosy metal saty a nepocuva extremne zanry, neni metalista.
tu by som chcel podotknut ze ja si nechavam rast vlasi a nosim metal saty, aj mam rad niektore extrem kapely, ale nechapem preco musi kazdy mat rad growl a rychle riffy aby bol metalista? metal ma tolko roznych chuti a zanrov, kazdy si vie najst svoje.
chcel by som sa spytat ze kedy a preco sa vytvoril tento stereotyp?
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 06. Máj , 2009, 15:51:11 »

zasadny problem, som na Tvojej strane Žmurk ale metal saty asi nemam.
Zaznamenané
Ďu-FFO
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 135

« Odpoveď #2 kedy: 06. Máj , 2009, 16:15:40 »

ja si  niekedymyslímto,že  hoci mám dlhé vlasy, nosím rád tmavé veci, tak musím byť automaticky metalista? hoci počúvam aj metal. A ďalšia vec že ak sa povie slovo metal väčšine laikom hneď napadne black metal, dead, a od toho tvrdšie štýly a pomaličky sa zabúda ma heavy... (niekde som počul že metalov je okolo 90 druhov - asiaj kombinácii)  podľa mňa je to najpestrejší hudobný štýl zo všetkých svojou rôznorodosťou čo inde nieje v takom hojnom počte...
Zaznamenané

tenson LP, Kustom Quad100 HEAD, Kustom 4x12
tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 06. Máj , 2009, 16:20:31 »

vystihol si to perfektne, ak laikovy poves metal, hned mysli na black alebo death, a kedze ich sam nepozna metal pre laika znamena skor nejaky chaos zvuku + rev, moja otazka je: preco?
Zaznamenané

(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #4 kedy: 06. Máj , 2009, 16:22:42 »

vystihol si to perfektne, ak laikovy poves metal, hned mysli na black alebo death, a kedze ich sam nepozna metal pre laika znamena skor nejaky chaos zvuku + rev, moja otazka je: preco?
moja otazka je : preco nie ?
Zaznamenané
tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 06. Máj , 2009, 16:26:20 »

moja otazka je : preco nie ?

ved metalu mas predsa tolko, preco musi byt vsade prezentovany len death a black? vytvara to prave zmieneny stereotyp ze metal=growl
Zaznamenané

traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #6 kedy: 06. Máj , 2009, 16:30:43 »

ved metalu mas predsa tolko, preco musi byt vsade prezentovany len death a black? vytvara to prave zmieneny stereotyp ze metal=growl
vsade? kde vsade ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 06. Máj , 2009, 16:31:53 »

90 druhov metalu ? to je nic, ska ma 91 druhov  Som frajer
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #8 kedy: 06. Máj , 2009, 16:34:48 »

ked vyriesime tento problem, aj sa nieco zmeni ? pre mna je tiez metlak, ked ma niekto cierne vlasy a je v ciernom - preco by nemal byt ? pre mna to je. isto ked takeho cloveka zbadam, si nepoviem, ze: "aha, je cely v ciernom. metalista ! hiiii, to nemusi byt metalista, mozno pocuva britney spears a len sa mu to paci, a mozno, ze...."  ?§!. proste si poviem, ze kedze ludia co maju dlhe vlay a su v tmavom su metalisti. ci mas skusenost, ze niekto chodi v ciernom a nieje ?
Zaznamenané

Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #9 kedy: 06. Máj , 2009, 16:35:48 »

Progresívno-masturbačný, nekomerčný, ale na úrovni spracovaný pop-rock má 92. 5 druhu  Na zdravie!
Chcel by som vsak povedat, ze upenlivo cakam na vyriesenie tejto temy, ktora mi uz dlhe roky neda spavat a preto akonahle pridete na odpoved, tak mi zavolajte alebo aspon napiste SS.
« Posledná zmena: 06. Máj , 2009, 16:41:52 od Rotanimod » Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
tommy321
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 06. Máj , 2009, 16:41:12 »

ked vyriesime tento problem, aj sa nieco zmeni ? pre mna je tiez metlak, ked ma niekto cierne vlasy a je v ciernom - preco by nemal byt ? pre mna to je. isto ked takeho cloveka zbadam, si nepoviem, ze: "aha, je cely v ciernom. metalista ! hiiii, to nemusi byt metalista, mozno pocuva britney spears a len sa mu to paci, a mozno, ze...."  ?§!. proste si poviem, ze kedze ludia co maju dlhe vlay a su v tmavom su metalisti. ci mas skusenost, ze niekto chodi v ciernom a nieje ?

toto berem, mne ide o druhy pohlad na vec, preco by mal niekto mat dlhe vlasy a nosit ciernu aby bol metalista?
a kde vsade? ved pisem v casakoch, na forach, na strankach, na youtube, vsade kam sa pozrem to vidim...
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #11 kedy: 06. Máj , 2009, 16:42:57 »

Pozri sa ked idú babky do kostola ;DSamé metalistky.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 06. Máj , 2009, 16:45:06 »

ja som si vcera na koncerte RumburaX uvedomil, ze po novom maju metalisti velke brucha :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 06. Máj , 2009, 16:47:00 »

ja som si vcera na koncerte RumburaX uvedomil, ze po novom maju metalisti velke brucha :)
...aspon vidiš jak si metalisti dobre žijú.... Bavím sa skvele
Zaznamenané
Ďu-FFO
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 135

« Odpoveď #14 kedy: 06. Máj , 2009, 16:49:34 »

ako ktorý... ale napríklad poteší človeka ak povie nejaká babenka o ktorej by ste nič podobné nečakali že počúva metal... mne sa to stalo už párkrát..
Zaznamenané

tenson LP, Kustom Quad100 HEAD, Kustom 4x12
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 22 otázok.