stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 24. Marec , 2011, 15:56:44 » |
|
To je mile , rád si zahrám , môžem prísť do Ba /pôjdeme pozrieť svagrovcou/ , kľudne pošlite nejake spodky /najlepšie len basa bicie alebo akordy a bicie/ a ja do toho skúsim dačo velmi rád - som otvorený každej spolupráci .Aj keď si myslím že vy to mate viac menej hotove a nechýba tomu nič - u nás to voláme nachystaný rezeň . Ja si rád zahram gitarku do druhej veci ale apriori chcem robit svoje veci , mam to v hlave len nemám s kým tu. A pleace rozoberajte už na tejto teme sik a nie mna , je mi to blbe lebo tato tema nieje o mne aj ked posledne komentáre mi lichotia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 24. Marec , 2011, 15:59:09 » |
|
hnusny je tento svet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 24. Marec , 2011, 16:02:12 » |
|
hnusny je tento svet je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 24. Marec , 2011, 16:07:37 » |
|
mudre slova venujme sa uz len reznu a ako spievaju NOFX: his hopes may be false,but his happiness is real
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 24. Marec , 2011, 16:49:35 » |
|
fajne bicie ten stred s prechodmi by mohol bit trocha dlhší a dat tam ešte potom ako pest na oko do stredu rytmus ala bili jean s brutálnou a jednoduchou basovou linkou - to rozkýve každého a na koniec traktor ako bol na začiatku /ale snád o dačo pomalšie - je to potom hypnotickejšie/, ako to býva v vážnej hudbe prudký nástup ukludnenie a prudký koniec , ak nepôjdem večer do skúšobne sadnem si k tomuto .Len ma hnevá že som tento týžden pustil poriadny multák lebo prechádzam na krabice /a zrovna teraz/, chcelo by to male lampove kombo alebo amp modeling /ja viem že som na to naposledy kydal -ale teraz by to bodlo , lebo na tom mojom carslbro už na jednotke to strašne reve / aj TY hráš tieš v sik ako kukám fajna zostava , ak to správne chápem - je tam teda Miso kolo Progi a Styriocin a....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 24. Marec , 2011, 16:51:31 » |
|
fajne bicie ten stred s prechodmi by mohol bit trocha dlhší a dat tam ešte potom ako pest na oko do stredu rytmus ala bili jean s brutálnou a jednoduchou basovou linkou - to rozkýve každého a na koniec traktor ako bol na začiatku /ale snád o dačo pomalšie - je to potom hypnotickejšie/, ako to býva v vážnej hudbe prudký nástup ukludnenie a prudký koniec , ak nepôjdem večer do skúšobne sadnem si k tomuto .Len ma hnevá že som tento týžden pustil poriadny multák lebo prechádzam na krabice /a zrovna teraz/, chcelo by to male lampove kombo alebo amp modeling /ja viem že som na to naposledy kydal -ale teraz by to bodlo , lebo na tom mojom carslbro už na jednotke to strašne reve / aj TY hráš tieš v sik ako kukám fajna zostava , ak to správne chápem - je tam teda Miso kolo Progi a Styriocin a....
trafil si len 1/6
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 24. Marec , 2011, 16:52:47 » |
|
hej.. aj ja hram v sik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 24. Marec , 2011, 16:56:25 » |
|
uf to nieje kapela ale orchester - bomba , samí zaujímaví ludia , popravde koalko Ty by si mi tam chýbal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 24. Marec , 2011, 16:56:54 » |
|
aj TY hráš tieš v sik ako kukám fajna zostava , ak to správne chápem - je tam teda Miso kolo Progi a Styriocin a....
Tam hra miso_kolo vlastne s kazdym. Kazdy tyzden si pozve niekoho noveho a teraz asi vyjde na Teba.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 24. Marec , 2011, 17:01:31 » |
|
este aj semis hra s nami, a zakky na base
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 24. Marec , 2011, 17:07:12 » |
|
My sme tu v BA taki druzni z fora, kazdy s kazdym uz nieco mal. Nam mozes Stevino zavidiet.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 24. Marec , 2011, 17:19:10 » |
|
Toje fakt tolko muzikantou na kope a ja sa tu trápim s bicmanom čo ma talen ale hrá na bicie ani pol roka uch , no jo ex cmoríkovci maju Maroša a MIdnigskreem ma Pala /obidvaja dominanti/a tak tu nieje s kým .Ale fakt si rád zahrám ked najbližšie bude cesta do BA /alebo si cestu spravím/ dovtedy by mi bodli nejake veci poposielat aby som sa v tom hľadal .Ale nakoniec isto skusim ešte raz prehrat tu vec zo včera a spravit niečo do tých bicích takže mam čo / a popri tom každý den praca a popráci klientela /
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 24. Marec , 2011, 17:53:25 » |
|
dovtedy by mi bodli nejake veci poposielat aby som sa v tom hľadal .Ale nakoniec isto skusim ešte raz prehrat tu vec zo včera a spravit niečo do tých bicích takže mam čo / a popri tom každý den praca a popráci klientela /
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|