Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Brankove hračky

Started by Branko, 22. Máj , 2009, 00:08:22

kaolko

Quote from: Branko on 22. Máj , 2009, 08:51:08
Musis ma furt vyzradit ???  :laugh:

no ved im povedz co ti povedali v Bugere.. ze ti posielaju faceplate z 333xl a ze si to mas vymenit na tom JSXku ten predok za to, lebo to hra aj tak rovnako.. povedz im..

kuker

Quote from: Branko on 22. Máj , 2009, 08:45:35
Tiez som chcel ist do 2*12, ale bolo mi luto toho maleho rozdielu medzi 2*12 a 4*12, co sa penazi tyka...
:drink:

tomu chapem...ale na druhej strane cestovat s 4 x 12, tak neviem no... mna to moc nelaka... momentalne si brusim zuby na nejaky ten EVH 5150 a k tomu drbnut box 2x12 a spokojnost....

Branko

Quote from: kuker on 22. Máj , 2009, 09:12:38
tomu chapem...ale na druhej strane cestovat s 4 x 12, tak neviem no... mna to moc nelaka... momentalne si brusim zuby na nejaky ten EVH 5150 a k tomu drbnut box 2x12 a spokojnost....
Nie je to velky rozdiel medzi 2*12 a 4*12 od Orange. Zvukovo velky rozdiel.
Ale zasa co komu chuti... Ja mam rad zvukovy priestor v skusobni, na koncertoch. - Tazko sa mi hra s 1*12 kombom.

pista58

niet nad poriadnu plochu a cigoša čo to nosi  :drink: (zdravim zakkyho, verneho pomocnika ;D )
o-yep sro

buro

Quote from: pista58 on 22. Máj , 2009, 09:25:49
niet nad poriadnu plochu a cigoša čo to nosi  :drink: (zdravim zakkyho, verneho pomocnika ;D )
:laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D

A Branko, tebe gratuluem. Vyzera to peckovo
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12

kaolko

ina kten orange ja fakt taky maly.. kks.. oproti tomu marshallu je to ozaj rozdiel.. ale predpokladam, ze je zase hlbsi..

zakky

hlava pivi, box marshall a oragne .... je to skarede cele jak pozbierane  ;D

ale tak snad ti to hra dobre

kaolko

Quote from: Zakky on 22. Máj , 2009, 09:36:23
hlava pivi, box marshall a oragne .... je to skarede cele jak pozbierane  ;D

ale tak snad ti to hra dobre

poznam tiez jedneho takeho.. hlava peavey, boxy mesa, gitary ibanez, kable monster, efekty T.c. electronic..  ;D

zakky

a nie su tie orange praveze dost podobne mesam?

Branko

Quote from: Zakky on 22. Máj , 2009, 09:43:13
a nie su tie orange praveze dost podobne mesam?
Lepsie povedane, ze sa doplnaju.

Gila

Quote from: kaolko on 22. Máj , 2009, 09:37:28
poznam tiez jedneho takeho.. hlava peavey, boxy mesa, gitary ibanez, kable monster, efekty T.c. electronic..  ;D

;D ;D
. . .

Spago

Origo cab si s tym neskusal? Myslim Peavey JSX.

Branko

Quote from: Spago on 22. Máj , 2009, 11:30:14
Origo cab si s tym neskusal? Myslim Peavey JSX.
Zatial nie. Skusal som vsak Valveking - uplny odpad, a Triple xxx cab. - ten bol na tom omnoho lepsie.

Spago

Ja mam k tomu triple xxx a skoro som raz kupil JSX cab, ale nejako som sa k tomu nedokopal. Este som skusal VHT bednu, ale neviem presne posudit, lebo som ich nejako neskusal pri sebe.

Branko

Quote from: Spago on 22. Máj , 2009, 11:33:28
Ja mam k tomu triple xxx a skoro som raz kupil JSX cab, ale nejako som sa k tomu nedokopal. Este som skusal VHT bednu, ale neviem presne posudit, lebo som ich nejako neskusal pri sebe.
Osobne si vsak myslim, ze s JSX cabinetom si JSX bude rozumiet najlepsie. No ale zatial mam radost z toho Orange, kde je fakt nekompromisny zvuk.