Vratko
|
|
« Odpoveď #585 kedy: 04. Júl , 2013, 13:20:56 » |
|
tak si si bedničku spravil sám ;-) vyzerá útulne :-D som zvedavý na zvuk :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #586 kedy: 04. Júl , 2013, 14:52:14 » |
|
Vidis, ja som nechcel barsjaky box s barsjakymi reprakmi. Tu nejde o to, aby som si nieco dokazal. Skor to beriem ako zabavku, ktora ma na isty cas bavila a stacilo. Myslim pracu, atd...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #587 kedy: 04. Júl , 2013, 14:53:25 » |
|
mozem mat otazku? su tie VGS fakt v pohode, alebo to je uz jak vacsinou zvyknes, ze cokolvek nove je mega popici super neskutocne.. lebo kukam napriklad toto http://www.thomann.de/de/vgs_soulmaster_vsm_120_7_select_bm.htm a ked si vezmem ze to je gitara za 5 kil a z toho 4 kila stoji ta evertune kobyla, robi sa to v Horoviciach (stary dobry horovicky kramr pycooo) tak mi to nejak trochu zavana nejakym ojebom .. prakticky mat gitaru za 150e z dobreho dreva, kvalitne spravenu je sci fi.. pokial to neni strka samozrejme.. Vyskusaj si, sprav si nazor. Napr. v Nitre, hudobniny Musicant. Vsetko, co pisem je moj subjektivny nazor a na zaklade toho odporucam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #588 kedy: 04. Júl , 2013, 14:58:24 » |
|
Kratucka ukazka, na viac neni casu momentalne. Vsetko do cisteho kanalu Mark V, solovy zvuk dokrmeny JTscreamerom. Mikrak je spominany Sennheiser e906. Som spokojny. http://snd.sc/19Wh122
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #589 kedy: 04. Júl , 2013, 15:02:39 » |
|
ppci zvuk aka gitara?
|
|
« Posledná zmena: 04. Júl , 2013, 15:03:54 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #590 kedy: 04. Júl , 2013, 15:06:49 » |
|
ppci zvuk aka gitara? VGS, s EverTune.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #591 kedy: 04. Júl , 2013, 17:08:33 » |
|
Pekne to hra, koberec sa mi tiez nepaci, aj ked to je uplne jedno, hlavne ze je to pevne a hra dobre. S creambackmi si spokojny? Ja som dal tie 65 wattove do 2x12 a uplne super a som aj rad, ze to ma menej db-lov, mozem davat aparatu, mam to k JTMku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #592 kedy: 04. Júl , 2013, 17:14:55 » |
|
Pekne to hra, koberec sa mi tiez nepaci, aj ked to je uplne jedno, hlavne ze je to pevne a hra dobre. S creambackmi si spokojny? Ja som dal tie 65 wattove do 2x12 a uplne super a som aj rad, ze to ma menej db-lov, mozem davat aparatu, mam to k JTMku.
Zatial som spokojny. Ja som si pockal na 75watt/100dB verziu. Ma to fajn charakter. Povedal by som, ze taky stred medzi Greenbackmi a V30tkami. Viac to ale taha do "vintage" nez do "modern" soundu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #593 kedy: 04. Júl , 2013, 18:45:47 » |
|
pekna ukazecka, klidne se nestyd toho nahrat vic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #594 kedy: 04. Júl , 2013, 20:06:21 » |
|
... A opat - az sa ti cudujem, ze to ty, najvacsi domorobac, pises, co sa tyka farbenia. To by muselo byt vsetko kurevsky pekne spravene, zabrusene, zafrezovane, aby som mohol LEN natriet box. Nevidiet lepidlo, pekna kresba dreva (co zas brezova preglejka ma, teda aspon mne sa to pacilo), opat nerovnosti... Je s tym jebacka, nie je to zas take, ze "len natriet". ...
trochu sme si nerozumeli - ja som myslel natriet, ako fakt natriet, ciernym Balakrylom a basta sam take mam, nevyzera to vobec horsie ako koberec, skorej naopak a po tych 20 rokoch co to vlacim svetom to je tak omlatene, ze nejedna fajnova firma by si za taku "relic" upravu nechala priplati minimale pjetikilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #595 kedy: 05. Júl , 2013, 10:34:25 » |
|
trochu sme si nerozumeli - ja som myslel natriet, ako fakt natriet, ciernym Balakrylom a basta sam take mam, nevyzera to vobec horsie ako koberec, skorej naopak a po tych 20 rokoch co to vlacim svetom to je tak omlatene, ze nejedna fajnova firma by si za taku "relic" upravu nechala priplati minimale pjetikilo Daj fotku, ked mas. Mozno sa inspirujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #596 kedy: 05. Júl , 2013, 10:35:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #598 kedy: 27. Júl , 2013, 16:04:06 » |
|
Snad uz posledny pedalboard. Neverím :-D tiež si hovorím že tento čo staviam bude už posledný :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #599 kedy: 07. August , 2013, 09:13:18 » |
|
ale klidne to tak muze byt, ja mam taky akusticky PB uz uzavreny..... na nejakou dobu nez se objevi zase nejaky nezbytne nutny efekt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|