styrioci
|
|
« Odpoveď #735 kedy: 27. September , 2016, 07:24:03 » |
|
Tomu sice moc nerozumiem (ani to, ako to myslis), ale kludne vysvetli. to bude nieco z kategorie trandakovy zosik je lepsi ako lampovy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusan uk
|
|
« Odpoveď #736 kedy: 27. September , 2016, 08:08:33 » |
|
Cim viac hravam, tym viac prestavam riesit podobne "problemy". V mojom pripade chcem, aby vsetko, co sa tyka gitary bolo v mixe kapely pocut. A cim cistejsi (prieraznejsi) sound to bude, tym pre mna lepsie.
[/quote] Asi tak Uz mi vobec nevadi ani kadejake zrno a podobne,len nech to preleze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #737 kedy: 27. September , 2016, 08:17:34 » |
|
Tomu sice moc nerozumiem (ani to, ako to myslis), ale kludne vysvetli. No veď pochválil si, že to hrá čisto. Lebo nerozumiem, keď niektorí chvália, že analógové echo hrá skreslene, zašumene a najviac do 3 kHz... Podľa mňa skreslovač nemá echovať a echovač nemá skreslovať! to bude nieco z kategorie trandakovy zosik je lepsi ako lampovy Toto zase z kategórie trolling.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #738 kedy: 27. September , 2016, 09:39:26 » |
|
Cim viac hravam, tym viac prestavam riesit podobne "problemy". V mojom pripade chcem, aby vsetko, co sa tyka gitary bolo v mixe kapely pocut. A cim cistejsi (prieraznejsi) sound to bude, tym pre mna lepsie.
Asi tak Uz mi vobec nevadi ani kadejake zrno a podobne,len nech to preleze
Hlavne teraz, co pomaly kazdy druhy koncert skusam inu krabicu som dosiel na to, ze uplne tzv. tight skreslenie tiez neni v poraadku - znie to cele dost umelo, jak vacsina progmetalovych kapiel... Ale samozrejme, zalezi od zanru. Btw, teraz najviac pouzivam ten Bogner RED a na nom pouzivam uplne ine nastavenia, nez v zaciatkoch. Osamote to mam nastavene dost hnusne, ale v kapele to razi jak jebnute!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #739 kedy: 03. Október , 2016, 11:55:35 » |
|
Po dlhom cakani konecne doma. Friedman BE OD. Kratka recenzia - hraje to jak zmodernizovany PlexiTone, ale o niekolko tried vyssie. Nema to nabucane basy a skriekave vysky jak PT (aj ked ja som to vedel ovladat), ma to velmi prijemnu kompresiu, brutalne citatelne (zalezi aj od snimacov) a tvrde jak beton 20tka. VYNIKAJUCI clean up s potakom Velka vyhoda je tocitko Tight, ktore v podstate pridava/ubera a zaroven skresluje basy. Naozaj prakticka zalezitost. Trosku ma mrzi, ze to nema boost jak napr. na PT, ale to uz by som vela chcel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #740 kedy: 03. Október , 2016, 12:32:26 » |
|
zrob par clipov pls.. idealne do aspon 2-3 roznych cistych zvukov maksich a tvrdsich.. gratulujem pekny prirastok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #741 kedy: 03. Október , 2016, 15:38:40 » |
|
Vyzera to super, aj mna to velmi zaujima.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #742 kedy: 03. Október , 2016, 15:58:39 » |
|
Parada, pokukal som ukazky a hra to popici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #743 kedy: 03. Október , 2016, 17:12:20 » |
|
Akurat to porovnavam s PT, lebo to je tomu najblizsie.
PT - o nieco viac stredov, taktiez viac basov a vysok, menej gainu nez BE, ale nie ovela. Viac rock nez metal. Iba Tone, ale zato dost ucinny. Velka vyhoda je Boost.
BE - lepsia kompresia, lepsie sa na to hra (mozno aj vdaka gainu), trosku viac metalu nez rocku, nastavitelny EQ (akurat, skoda, ze to nema middle knob), praktický knob Tight a Presence, nema boost. Mensia velkost.
Farbou je to dost podobne, povedal by som na 90% urcite. Pri tomto type zvuku uz moc niet kam ist.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #744 kedy: 03. Október , 2016, 18:27:38 » |
|
...PT - o nieco viac stredov, taktiez viac basov a vysok...
Všetkého viac?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #745 kedy: 03. Október , 2016, 18:39:22 » |
|
Všetkého viac? Presne tak. PT je trosku viac stredovejsi, ale ma zaroven tie jeho typicke vysky a basy, ktorych je viac nez v BE.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #746 kedy: 10. Október , 2016, 11:26:59 » |
|
Dlho som vahal, ci Flint alebo BlueSky, ale v ramci mojej pouzitelnosti su reverbom zvukovo narovnako a tremolo navyse, ktore je vynikajuce vzdy potesi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #748 kedy: 18. December , 2016, 10:02:31 » |
|
si mal hned povedat, kamos mal taky harley benton na predaj za super cenu uz rok dozadu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #749 kedy: 18. December , 2016, 10:08:08 » |
|
si mal hned povedat, kamos mal taky harley benton na predaj za super cenu uz rok dozadu
no vsak to som od neho kupil, aj s vibrakom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|