|
Misko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 23. Jún , 2009, 18:02:33 » |
|
Co je pikey?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 23. Jún , 2009, 19:31:48 » |
|
Co je pikey?
Vandrák, v slusnom prelozeni. Kazdopadne je to nasa kapela kde hrame s kolegom Javannom. Tymto by som chcel pozvat vsetkych priatelov, ktori si radi vypocuju naslapanu muziku so spevmi. Je to nas prvy koncert v Bratislave od zalozenia kapely.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 24. Jún , 2009, 09:11:42 » |
|
Tak to asi pojdem, som na vas zvedavy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 24. Jún , 2009, 12:52:31 » |
|
Tak to si nenecham ujst. Len dufam Roberrto ze dotiahnes svoju plesninu pleksinu!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 24. Jún , 2009, 13:09:00 » |
|
Tak to si nenecham ujst. Len dufam Roberrto ze dotiahnes svoju plesninu pleksinu! planujeme dovliect len to najlepsie. podstupujeme negociaciu s progrockerom ze basa pojde cez hiwatt 100.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 24. Jún , 2009, 13:14:52 » |
|
ak to bude najlepsi zvuk co randal kedy zazil tak asi pustim do nohavic .. preto sa budem snazit prist aj ja.. skuste potom dat tesne predtym este vediet nech sa ten koncert pripomenie..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 24. Jún , 2009, 13:16:18 » |
|
sral by som na basu cez Hiwatt, to ani na gitaru neni terno a na basu uz vobec. to v 70tych nato hrali ako z nudze cnost, lebo bolo malo znaciek na trhu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 24. Jún , 2009, 13:18:05 » |
|
Neboj nic, hiwatt vie spravit dobry rockenroll.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 24. Jún , 2009, 14:41:04 » |
|
Rastis vam to tu chce cele sabotovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 24. Jún , 2009, 14:48:57 » |
|
Rastis vam to tu chce cele sabotovat. ze ty citas forum systemom, ze do vyhladavaca das "hiwatt" a len tam potom reagujes ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 24. Jún , 2009, 14:49:34 » |
|
ze ty citas forum systemom, ze do vyhladavaca das "hiwatt" a len tam potom reagujes ? Samozrejme, ved viem, ze vzdy sa na to chytis a budes rypat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 24. Jún , 2009, 17:18:40 » |
|
ak to bude najlepsi zvuk co randal kedy zazil tak asi pustim do nohavic .. preto sa budem snazit prist aj ja.. skuste potom dat tesne predtym este vediet nech sa ten koncert pripomenie.. hm, ja som ozaj zvedavy, co z toho vylezie ako celok za zvuk...o Robertovu plesninu sa nebojim
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 30. Jún , 2009, 16:22:13 » |
|
Uz sa tesiiim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 30. Jún , 2009, 17:37:42 » |
|
nuz, dufam ze vsetko dopadne presne ako ma.. este 2 dni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|