|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 30. Jún , 2009, 10:53:04 » |
|
Jasne, ide sa! Najviac sa tesim na bocne projekty Chiki-Liki
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pinpin
okukávač
Príspevkov: 2
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 30. Jún , 2009, 12:17:31 » |
|
a fermaaata?? vyborneee, asi sa poznaju s bratmi... no asi mi to vychadza az od mnagy..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 30. Jún , 2009, 16:18:00 » |
|
ten stvrtok vyzera byt zaujimavy
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 07. Júl , 2009, 10:05:46 » |
|
Idem ja, možno aj Sipko z fóra. Ak by mal na Vetroch niekto chuť sa poriadne nachniapať alebo pobaviť o gitarách dá sa vymyslieť znamenie
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 10. Júl , 2009, 11:36:35 » |
|
.....no mohol by si zahompálať prsiami ha dal som dokopy druhú partiu, a teraz neviem kam mám ísť, pôjdem asi tak do r... uvidím ako sa vyspím.......
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 28. Apríl , 2010, 11:56:11 » |
|
skvely line-up...pisem do kalendara (ajked mam neblahe dovolenkove tusenie)
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 28. Apríl , 2010, 12:42:53 » |
|
Super! Budu aj moji favoriti Slniecko! Hura, ide sa!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 29. Apríl , 2010, 10:08:11 » |
|
ach jaj, vetry..neviem čím to je ale, každý rok sa tam ožeriem jak doga :-DD zlý vplyv prostredia podľa mňa :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 30. Apríl , 2010, 14:48:08 » |
|
ach jaj, vetry..neviem čím to je ale, každý rok sa tam ožeriem jak doga :-DD zlý vplyv prostredia podľa mňa :-D
.....minulý rok tak už nad ránom ma tískalo....toi toiky boli bez papierov a beznádejne plné, tak som sa vybral do budovy štadióna......tam vám sedel na mol spitý vlasatý típek na zemi zo stiahnutými gaťami.....a ďalej radšej nepokračujem jaaaj a žubrienky sa naňho chodili kukať a náramne sa bavili na chudákovi ..... .....ale tak trošku inú chuťovku som chcel.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 30. Apríl , 2010, 14:51:04 » |
|
.....minulý rok tak už nad ránom ma tískalo....toi toiky boli bez papierov a beznádejne plné, tak som sa vybral do budovy štadióna......tam vám sedel na mol spitý vlasatý típek na zemi zo stiahnutými gaťami.....a ďalej radšej nepokračujem jaaaj a žubrienky sa naňho chodili kukať a náramne sa bavili na chudákovi ..... .....ale tak trošku inú chuťovku som chcel..... to je vsetko ok garde.. pred 2 rokmi v lete tu v BA v pajzli menom orientka na letnej terasa sa uplne nejabeny chlaanisko zruuubal na zem.. a jeho kamarati uplne pohotovo fotaky vytiahli a dokonca ho aj kriedou obkreslili jak zaspal na zemi:D asi 20 ludi sa snim odfotilo.. aj gate sli dole anoooo aj gateeeee
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 30. Apríl , 2010, 14:57:52 » |
|
... .....ale tak trošku inú chuťovku som chcel..... vyborne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 30. Apríl , 2010, 15:07:08 » |
|
.....nehovorím občas som aj ja zver ale nie tak ďaleko od domova v neistej zemi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 01. Máj , 2010, 11:05:27 » |
|
.....nehovorím občas som aj ja zver ale nie tak ďaleko od domova v neistej zemi Práveže ďaleko od domova je to super, bo sa tam tak skoro nevrátiš, takže keď si urobíš hanbu v neznámej zemi neserie ťa to tak ako keď si urobíš hanbu v domácom teritóriu. To je teória, ktorú vypracoval už sokrates :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
|