styrioci
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 12. Marec , 2016, 16:09:08 » |
|
ne pozeraj na to ako na stvorcestny noise gate, ale ako na slucku v ktorej noise gate-ujes efekty...napr mas nejake drivy a delaye..drive produkuje sum, ale nechces aby ti to usekavalo opakovacky, tak do noisegateovanej slucky das drivy a delay nechas mimo..
trochu inac je rieseny isp decimator g-string, ktory na vstupe trackuje signal a podla toho usekava bordel..cize vies pichnut hned cistu gitaru na "monitoring", ale gateovat signal budes az za skreslenim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
icotech852
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 12. Marec , 2016, 16:19:32 » |
|
Lebo keď je ten šum veľký, tak už ho gate nerozlíši od užitočného signálu. Čiže nefunguje.
velmi mudro,dik
|
|
|
Zaznamenané
|
Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks
|
|
|
icotech852
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 12. Marec , 2016, 16:22:43 » |
|
ne pozeraj na to ako na stvorcestny noise gate, ale ako na slucku v ktorej noise gate-ujes efekty takze sa noise gatuje len to co je v slucke a ten input signal z gitary je ten original signal s ktorym sa porovnava kedy sa zapne a vypne noise gate? Mi to dnes nejak nemysli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 04. September , 2017, 19:05:00 » |
|
pre singlový brum asi jediné riešenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 10. Júl , 2018, 09:12:40 » |
|
asi viem čo chcel na vianoce Fortin ZUUL Noise Gate Demonepochopil som, čím by sa mal odlišovať od iných štvordierových Gate-ov. Píšu, že "...na rozdiel od iných konvenčných (dvojdierových)..." tento je štvordierový. Aj v mojom kvákadle je štvordierový gate, keby si chcel vyskúšať. A to kvákadlo s volume, phaser, tremolo, autowah, envelopefilter a gate stojí toľko, koľko ten gate. A teraz pozerám, že má iba 3 diery, takže potrebuješ ďalší pedál, aby si to mohol zadrátovať štvordierovo.
|
|
« Posledná zmena: 10. Júl , 2018, 09:16:02 od Zvukár Andrej »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 10. Júl , 2018, 10:44:41 » |
|
Potrebujes nieco co ma 2 outputy aby si mohol ovladat ten 'kluc' . kamos to ma a zatial najlepsi gate co som skusal, urcite si ho objednam casom aj ja. Je to vlastne tak, ze ak mas napriklad boss tuner a ma 2 outputy tak z jedneho outputu potiahnes signal pre 'key' a potom samotny pedal je umiestneny ako prvy pedal v slucke pred modulacnymi efektami. Vyborne je, ze vdaka tomu klucu sa mozes kludne stiahnut aj na minimalnu hlasitost na gitare a stale ti to bude fungovat a otvarat a zatvarat ako ma. V najblizsich mesiacoch sa na to urcite aj ja pozriem . mal som chvilu isp decimator a mal som problem ze mi dost menil zvuk ako keby to cele obral o harmonicke a bolo citit ze to je v ceste, tento fortin je uplne iny level.
|
|
« Posledná zmena: 10. Júl , 2018, 10:45:35 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 10. Júl , 2018, 10:50:02 » |
|
Inak dovod preco to stoji tolko kolko to stoji je, ze mike fortin je american. trochu ina hodinova sadzba a zivotna uroven nez tu mame my. Nerobia to v tovarni ale na kolene. Make America Gate Again. Je to drahe ale ked kuknem co stoja jeho nove ampy co spravili pre meshuggah, jeden ide po $4000 cize tak no . A niekto kto chce len gate povedzme v danej kvalite a nechce cele kvakadlo tak si kupi len jeden pedal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
icotech852
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 10. Júl , 2018, 11:11:13 » |
|
Aj v mojom kvákadle je štvordierový gate, keby si chcel vyskúšať. A to kvákadlo s volume, phaser, tremolo, autowah, envelopefilter a gate stojí toľko, koľko ten gate.
To ma zaujíma,aké je to kvakadlo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 10. Júl , 2018, 12:11:53 » |
|
urcite je najlepsie na svete ( neskusal som, ale verim tomu ) Ďakujem veľmi pekne! Ale snažil som sa naozaj urobiť wah, ktorý "nemá problém".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
icotech852
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 10. Júl , 2018, 13:46:40 » |
|
som myslel,že sa taký vyrába
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 10. Júl , 2018, 16:33:15 » |
|
som myslel,že sa taký vyrába
Ano, sa vyrába u mňa doma. Môžeš priniesť na porovnanie akýkoľvek wah, naozaj akýkoľvek a nebudem sa hanbiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 10. Júl , 2018, 16:37:13 » |
|
Potrebujes nieco co ma 2 outputy aby si mohol ovladat ten 'kluc' . kamos to ma a zatial najlepsi gate co som skusal...
Nechcem byť za hejtera, len sa pýtam: Čím sa teda líši od iných štvordierových gejtov, okrem toho, že potrebuješ k zapojeniu ešte jeden pedál, lebo to má iba 3 diery?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 10. Júl , 2018, 17:41:56 » |
|
Absolutne netusim co je vnutri a cim je to ine. Ale je to jak boratovske plavky - toto leto to chce kazdy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|