Branko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 25. August , 2009, 13:12:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 25. August , 2009, 13:27:25 » |
|
hmm pride mi to ako pomerne originalny koncept aj ked si precitam popis toho nastroja (kto bezne dava top eben kks?) koncept tenkych dyh z exotickych drevin na vrchu gitary len pre efekt (ta dyha na blackmachine ma hrubku 2mm), nie je nic nezvycajne vo svete custom gitar. jedinem co sa da na tej gitare povazovat za originalne, je to ultra tenke telo. vsetko ostatne vcetne tvaru tela, hlavy, kostrukcie, pouzitych materialov tu uz bolo. moze to byt vynikajuci nastroj, ale za originalny by som ho nepovazoval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 25. August , 2009, 16:42:01 » |
|
jedine co sa da na tej gitare povazovat za originalne, je to ultra tenke telo
vlastne ani to, tiez utra tenke tela robi napr aj www.dbzguitars.com
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 25. August , 2009, 16:44:56 » |
|
to si doteraz hladal aby si sa presvedcil ze nejsu originalne? a robia aj ultratenke sedmicky a osmicky s ebenovymi topmi alebo vejarovou menzurou?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 25. August , 2009, 17:24:42 » |
|
to si doteraz hladal aby si sa presvedcil ze nejsu originalne? a robia aj ultratenke sedmicky a osmicky s ebenovymi topmi alebo vejarovou menzurou?
nie, na to som si len teraz spomenul. vejarovity hmatnik tiez nie je ziadna novinka.. ja v podstate proti tomu nic nemam, len to nadsenie nad originalitou neviem celkom pochopit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 25. August , 2009, 17:34:45 » |
|
neviem vidim tie blackmashiny tak si poviem ze to vyzera popici a proste na prvy pohlad mi pride ta kombinacia vsetkeho ako originalna. jasne ze telo vyzera ako RG ale zas je tenke, povrchova uprava je tiez trochu ina tabulka vyrobcu vzadu, 8micka ma zaujimavu menzuru a hlavne vela drobnosti ktore mi to odlisuje od bezneho custom vyrobcu, ktory tam len jebne exoticku fosnu dobredu. branko okamzite si to kup chcem si to vyskusat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 25. August , 2009, 17:42:26 » |
|
branko okamzite si to kup chcem si to vyskusat sa nacakas pokial sa k tomu prepracuje cez ten dlhocizny "shopping list"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 25. August , 2009, 18:13:39 » |
|
zakky, este chvilu pockaj a mozno si zahras na mojej , moj shopping list je uz hodne kratky .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 25. August , 2009, 18:17:55 » |
|
semish, ktora najviac učarovala?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 25. August , 2009, 18:26:36 » |
|
semish, ktora najviac učarovala? model 8, cize osmicka so standardnym prazcovanim a ebenovym topom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 25. August , 2009, 22:20:53 » |
|
Kua,vy vyberate gitary jak decka lízatká. Ktore krajšie vyzera,to chcú.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 26. August , 2009, 08:12:32 » |
|
Kua,vy vyberate gitary jak decka lízatká. Ktore krajšie vyzera,to chcú. ze? keby isli za zvukom, tak isto skoncia pri dobrom gibsone alebo fendri
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 23. December , 2009, 10:26:53 » |
|
nas kamarat Misha Mansoor z kapely Periphery ma novy prirastok doma.. je to ze KOA/Brazilian rosewood B2 a placem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 23. December , 2009, 10:28:37 » |
|
Ach...... Tie snimace su tam isto stare Gibson Paf, nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 23. December , 2009, 10:44:12 » |