Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Bubenici a bicie

Started by , 10. Jún , 2005, 18:51:45

yesfan

ahoj, chýba mi tu jedno meno - BILL BRUFORD bubeník s nádherným, elegantným, jemným, ale dôrazným štýlom, osobnosť, ktorú poznáte po prvej rane...takých mám najradšej :-)
"There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self." Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/

Punisher

a co takto Nicko McBrain,alebo Lars Ulrich...tych mam ja rad :P: :hips: mnam!
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".

proghopik

QuoteOriginally posted by yesfan ahoj, chýba mi tu jedno meno - BILL BRUFORD bubeník s nádherným, elegantným, jemným, ale dôrazným štýlom, osobnosť, ktorú poznáte po prvej rane...takých mám najradšej :-)
Veru, to je pan Bubenik. Najma z ery ked bol u Crimsonov.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

METALHAMMER

ghrol a jednoznacne virgil donati

Grohl je prva trieda,a co jeho bubenik z Foo fighters Taylor Hawkins??Vynikajuci rytmik ma super citenie.

KoRnAk

METALHAMMER

kubriel

marika gombitova dobre hraje na bicie.. a dvojkopak dava... ako automat...
www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING

5o

Martin Valihora , Terry Bozio (Steve Vai-Sex and Relligion)
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.

Viktor

steve vai mal aj bubenika menom mangini. videl som solo. jednou rukou hral jak vrtula.

midnightstranger

Dave Weckl, Bill Bruford, Martin Valihora, Marcel Buntaj...
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

kubriel

som bol na kosice summer fest v sobotu a bol tam ceky aj s bandou. buntaj mu hral bicie.. som ho trosku sledoval, ale neviem pochopit, preco ho vsetci tak uznavaju. on je fakt dobry? v jakom projekte este hral a s kym? nech si to pozriem, lebo tam to nebolo fakt nic moc.. ceky band - zfetovali sa a zajamovali si pred ludmi... haluz
www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING

jolan

holgan (ex-death), christy(ex-death, iced earth), bonham(led zeppelin), grohl(ex-nirvana), a ten zo slipknotu :bigeek: ... a esce samozrejme mike terrana(rage)
Hudobné fórum > http://zvmusic.xf.cz

Sipko

Podla mna jednoznacne Bill Ward. Dalej su este vynikajuci Lars Ulrich, Dave Grohl a bubenik z Led Zeppelin (netusim ako sa vola:) )
www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936

miso_kolo

a co danny Carey (Tool)?
stoka!