Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 07:59:33
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nakopávatko  (Prečítané 63611 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #105 kedy: 15. Marec , 2011, 15:23:03 »

Temo ma nejaku Plexinu s master volume robenu od Vallu - so zltym SD od Boss do klasickej Marshall lomenej bedne s LP mu to hra ako hocijaky klasicky nakopany Marshall z klasickych nahravok co poznam... ... neviem, co sa tu da este vymyslat...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #106 kedy: 15. Marec , 2011, 15:36:43 »

musis hrat na ten lespaul co mas a tam mas volume samostatne na snimace , tak cisty na krkovom so stiahnutym volume a skresleny na kobylkovom plny volume  .... vidis usetril si Bavím sa skvele

usetril som na skvajeri este viac Bavím sa skvele
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #107 kedy: 15. Marec , 2011, 15:37:18 »

Temo ma nejaku Plexinu s master volume robenu od Vallu - so zltym SD od Boss do klasickej Marshall lomenej bedne s LP mu to hra ako hocijaky klasicky nakopany Marshall z klasickych nahravok co poznam... ... neviem, co sa tu da este vymyslat...

jasne ze to hra, ale ja od prirody rozmyslam nad novymi a lepsimi rieseniami  Na zdravie!
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #108 kedy: 15. Marec , 2011, 15:38:54 »

no ten suhr koko*t boost sa mi paci tiez najvac ale nemam tolko prachov  :) overdrive nechcem ziadne, zafarbuju zvuk, mne sa paci drive take ako je na aparate, len potrebujem prepinat medzi cistejsim a plnym  Na zdravie!
super je ten CarlMartin Boost v inzeratoch, je to clean boost s EQ (basy, stredy, vysky)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #109 kedy: 15. Marec , 2011, 15:43:24 »

super je ten CarlMartin Boost v inzeratoch, je to clean boost s EQ (basy, stredy, vysky)

EQ nekcem, lebo tam je moznost si z mojej strany posrat zvuk  Bavím sa skvele ten hydra boost sa mi velmi pacil ale uz nieje na inzeratoch... no nic asi vezmem ten ehx ked ziadne negativne reakcie... Na zdravie!
Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #110 kedy: 15. Marec , 2011, 16:34:54 »

mal som viacero tubescreamerov ale ma na nich sralo ze zmenia charakter zvuku trochu... preto chcem vyskusat clean boost... zatial som mal moznost pocut Carl Martin Hydra boost a to bolo uplne super  Na zdravie!

naj clean boost je podla mna obyc Boss GE7   Žmurk
ale chapem tvoje obavy dojebania zvuku, ja len tak keby sa ti predsa len chcelo ist do EQ
« Posledná zmena: 15. Marec , 2011, 16:35:25 od joey » Zaznamenané
matus
pravidelný návštevník
Príspevkov: 323

« Odpoveď #111 kedy: 15. Marec , 2011, 16:45:05 »

Ten inzerat uz bude neaktualny, za hodinku idem pren  :)
Zaznamenané
Spago
stály hosť
Príspevkov: 783

« Odpoveď #112 kedy: 13. Apríl , 2011, 11:11:17 »

Zhodov okolnosti som narazil na pedal biyang od10 co je nieco na styl tube screamra. Je to true bypass, je v tom JRC4558 a design je tiez fajnovy. Je to cinska vyroba a je to za par supov. Je tam zopar videii na youtube co su vacsinou na pi.u az na jedno a nemal som moznost to vyskusat.

Pozna niekto?

Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #113 kedy: 13. Apríl , 2011, 11:15:59 »

V tej ukazke to znie vynikajuco. Hned by som to bral...teda, ak by som este hral. Mam TS9, tiez fajne, ale toto ma ako keby jemnejsi zvuk.
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku

« Odpoveď #114 kedy: 13. Apríl , 2011, 12:35:32 »

ceny maju neuveritelne, treba vyskusat porovnat s origosom
Zaznamenané
Ergo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 153

« Odpoveď #115 kedy: 14. Apríl , 2011, 13:29:04 »

Pouzivam momentalne Bad Monkey od DigiTechu, chcel som to na nakopnutie a zvysenie hlasitosti pre solovy zvuk (lampa, 2 kanal), ale mam taky problem, ze na skreslenom kanale to vobec nezdviha hlasitost, kdez to na cleane to ide v pohode. Cim to moze byt ?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #116 kedy: 14. Apríl , 2011, 13:52:56 »

funguej to tak ako ma - na cistom ti to cisty zvuk skresli - so skreslenim pribudnu harmonicke a to navodi dojem vyssej hlasitosti, pri skresleni to srpavi vacsie skreslenie akurat.

ak chces dvihat hlasitost, tak potrebujes seriovu slucku a do nej zaradit nieco, cim vies ovladat hlasitost. (napr. volume pedal, slapka s volume potakom ...)

v zasade plati - dvihnutie urovne signalu pred ampom = viac skreslenia; dvihnutie urovne za preampom (za skreslenim) = viac hlasitosti
« Posledná zmena: 14. Apríl , 2011, 13:53:31 od styrioci » Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku

« Odpoveď #117 kedy: 14. Apríl , 2011, 13:59:46 »

funguej to tak ako ma - na cistom ti to cisty zvuk skresli - so skreslenim pribudnu harmonicke a to navodi dojem vyssej hlasitosti, pri skresleni to srpavi vacsie skreslenie akurat.

ak chces dvihat hlasitost, tak potrebujes seriovu slucku a do nej zaradit nieco, cim vies ovladat hlasitost. (napr. volume pedal, slapka s volume potakom ...)

v zasade plati - dvihnutie urovne signalu pred ampom = viac skreslenia; dvihnutie urovne za preampom (za skreslenim) = viac hlasitosti
presne tak, amen
Zaznamenané
Ergo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 153

« Odpoveď #118 kedy: 14. Apríl , 2011, 14:04:23 »

Ahaaaa, Dik, tak som zas o nieco mudrejsi ?§!..

Ok, a preco do seriovej slucky (predpokladam ze to je seriova efektova slucka, co mam vzadu na aparate). Aky by bol rozdiel keby som to zapojil: Gitara -> Volume Pedal -> Amp ?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #119 kedy: 14. Apríl , 2011, 14:09:24 »

Ergo pocuvaj odkial si? lebo mam linear power boost ktory si mozes dat do slucky.. ja som si ho daval vyrobit k zosiku davno a teraz ho vobec nepotrebujem takze ak ti to pomoze tak za cenu postovneho ti ho aj poslem..  dava sa to do sluck na dvihnutie hlasitosti..  cize nie pred zosik do amp input
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.