asdfg
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 21. Február , 2011, 23:30:11 » |
|
vypocul som si ukazky od nich, a uprimne, aj to tak znie ako za 10€
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 21. Február , 2011, 23:32:37 » |
|
si za ti prachy radsej kupte zvukovku a spravte si to sami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 21. Február , 2011, 23:39:51 » |
|
vypocul som si ukazky od nich, a uprimne, aj to tak znie ako za 10€
Co ja viem, praveze v tom bude nejaka chujovina lebo za 10 € skladba znie podla mna tak http://bandzone.cz/bigfuckinghead Tie ukazky nejaky tazky pruser nesu, skor vsetko naokolo... jak by povedal anglican "I smell a rat"
|
|
« Posledná zmena: 21. Február , 2011, 23:43:06 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 21. Február , 2011, 23:50:40 » |
|
Co ja viem, praveze v tom bude nejaka chujovina lebo za 10 € skladba znie podla mna tak http://bandzone.cz/bigfuckinghead Tie ukazky nejaky tazky pruser nesu, skor vsetko naokolo... jak by povedal anglican "I smell a rat" jj, toho sa hlavne bojím nevyzerá to byť bohvie ako vybavené
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 22. Február , 2011, 00:00:22 » |
|
jj, toho sa hlavne bojím nevyzerá to byť bohvie ako vybavené
jak ze vybavene, vsak tam ma jeden pocmarany line6, 1.5 palcove PC repraciky a cracknuty cubase sx3 Neviem co tam ma za ojeby, tie punk ukazky, co ma k nim pisane ze "bez mixu a masteringu" ked ocividne na nich je pozehnane vela pokusov o namiesanie.. Ale urcite ide iba o nejakeho chalana, co sa s tym bavka a tych 10e ma preto, aby vobec niekto prisiel si ku nemu nieco nahrat a tym padom mal sa s cim bavit... Uz ked, tak aspon bicie by som nenechal nasnimat mikrofonmi, lebo cosi mi hovori, ze to bude fiasko jak prasa.. takze radsej naklikat a kebyze to cele dopadne zufalo, tak mas v ruke nahraty projekt a vies to dat niekomu namiesat nejak zmysluplnejsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ice:breaker
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
Solid Guitar
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 22. Február , 2011, 05:27:30 » |
|
Dobre studio Tych 10 ecok za song bere aby mohol dokupit aj druhy monitor o takej istej velkosti ? edit: najviac fit su tie logitech repraciky tie sa nehodia ani na kancelarske ucely na reprodukciu zvukov microsoft office
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2011, 05:29:25 od ice:breaker »
|
Zaznamenané
|
"blues je o slzach tecucich po licach ciganky ked ju zatvaraju za kradez a zneuzite dokladov na hyper uver !"
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 22. Február , 2011, 09:41:33 » |
|
LOL, nevedel som, ze aj ja mam doma studio - tiez mam zvukovku a cubase podla mna bude pre kapelu mensia tragedia, ked sa do toho pustite sami, tusim sa tiez motas v studiu, tak hadam obstojny zvuk zvladnes umixovat, aspon sa coto naucite o nahravani na vlastnej kozi, usetrite...pripadne to potom mozte dat majovi na mix a master..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Spago
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 22. Február , 2011, 17:19:09 » |
|
LOL, nevedel som, ze aj ja mam doma studio - tiez mam zvukovku a cubase Tak mozes zacat podnikat Kolko za song?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 22. Február , 2011, 20:49:11 » |
|
Tak mozes zacat podnikat Kolko za song? podla toho ci ti stacia free simulacie alebo budes chciet aj reampovat cez vysokoziskovy elektronkovy zosilovac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yaro
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 23. Február , 2011, 21:22:00 » |
|
Za 10€ za piesen by som si ani miesto na disku nezasieral, nieto este pocuvat cely den nejaku pruseracku kapelu, co chce usetrit na tom na com sa usetrit neda.
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2011, 21:22:29 od Yaro »
|
Zaznamenané
|
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 23. Február , 2011, 21:29:46 » |
|
aj by som bol ochotny za 10E stlacit tlacidlo power na pc
|
|
|