spyros
|
|
« Odpoveď #345 kedy: 19. Február , 2010, 14:16:36 » |
|
Spyros .. a hral si uz na tom tele vobec ? Naposledy pred 2 hodinami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #346 kedy: 19. Február , 2010, 14:19:32 » |
|
Naposledy pred 2 hodinami.
inac sa ti cudujem, ze ta bavi sa doma pozerat na tolko skaredych gitar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #347 kedy: 19. Február , 2010, 14:23:06 » |
|
Toto ma zaujalo, hlavne "charakterny" zvuk . Cize zavrhujes aj Stratocaster zvuk, a aj zvuk toho hnusneho Jaguara (ak to vobec nejako hra, lebo to je tak hnusne ze to ani hrat nemoze )? Semishko ma pravdu. Treba byt trosku tolerantnejsi. PS: Tele je samozrejme najvhodnejsi nastroj na sixties aj metal. Ako by Rytmus zarapoval. Vsetky ruky horeeeeeeeeeeee, vsetky baby doleeeeee. 2StyriOci: Tak jednu skaredu s hovnovou farbou som mal nedavno, tak teraz musim detoxikovat. Inak teraz mam krasavice v praci, lebo doma nie je cas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #348 kedy: 19. Február , 2010, 14:26:23 » |
|
2StyriOci: Tak jednu skaredu s hovnovou farbou som mal nedavno, tak teraz musim detoxikovat. Inak teraz mam krasavice v praci, lebo doma nie je cas.
mal by si si konecne zaobstarat nejaku peknu zaobstarat, zatial to boli same serednosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #349 kedy: 19. Február , 2010, 14:30:48 » |
|
Toto ma zaujalo, hlavne "charakterny" zvuk . Cize zavrhujes aj Stratocaster zvuk, a aj zvuk toho hnusneho Jaguara (ak to vobec nejako hra, lebo to je tak hnusne ze to ani hrat nemoze )? nechapem, preco o tom pochybujes. Ty nevies ze neexistuju nazory ale na vsetko je iba jedna svata pravda a palii ma ten dar ze pozna tie pravdy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #350 kedy: 19. Február , 2010, 14:33:54 » |
|
nechapem, preco o tom pochybujes. Ty nevies ze neexistuju nazory ale na vsetko je iba jedna svata pravda a palii ma ten dar ze pozna tie pravdy?
Ja nepochybujem o tejto absolutnej pravde, len som sa chcel uistit ze naozaj zavrhuje vsetko ostatne a uznava len ten jediny a pravy ultimate holy grail zvuk Telecastera (a nech je z akehokolvek dreva, snimacov, farby, strun, blabla ).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #351 kedy: 19. Február , 2010, 14:35:57 » |
|
mal by si si konecne zaobstarat nejaku peknu zaobstarat, zatial to boli same serednosti No ved dojdi jak sme dohodnuti a uvidis ake sprostosti trepes. Inak mozes doniest od Jankaa ten jeho booster + co zozenies v Bazmek City, nech poskusame, co si rozumie s mojim Kingdom of Doom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #352 kedy: 19. Február , 2010, 14:38:23 » |
|
hlavne vsetci predsa vieme ze najvaaaacej hraju vzdy gitaristove prsty, takze navrhujem pomlet napriklad tie cimbalove (sry Jimmi to je udel znamych ludi) a spravit z toho file gitarove telo..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #353 kedy: 19. Február , 2010, 14:39:04 » |
|
dobre, tema je vycerpana, mozme zmazat ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #354 kedy: 19. Február , 2010, 14:40:34 » |
|
dobre, tema je vycerpana, mozme zmazat ? Srandista. Tato tema je nevycerpatelna, len skoda, ze tu chodi par zaskodnikov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #355 kedy: 19. Február , 2010, 15:00:36 » |
|
No ved dojdi jak sme dohodnuti a uvidis ake sprostosti trepes. Inak mozes doniest od Jankaa ten jeho booster + co zozenies v Bazmek City, nech poskusame, co si rozumie s mojim Kingdom of Doom.
pokial do toho budes hrat s tele, tak si s tym neporozumie nic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #356 kedy: 20. Február , 2010, 08:24:41 » |
|
PS: Tele je samozrejme najvhodnejsi nastroj na sixties aj metal.
Si Ty veru dobry recesista. Rozmyslam, kto na nom znamy v 60s okrem Jeff Becka v Yardbirds a Pagea na prvom albume LZ hral. V 60s leteli skor SGcka a predierali sa na scenu Tebou nenavidene lespooly, ktore to v 70s uplne zvalcovali.
|
|
« Posledná zmena: 20. Február , 2010, 08:25:44 od poprocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #357 kedy: 20. Február , 2010, 08:26:55 » |
|
Srandista. Tato tema je nevycerpatelna, len skoda, ze tu chodi par zaskodnikov No fandovia Tele ste tu dokopy max. 4 a to sa za neho inak povazujem a zaratal som sa aj ja. Lespoolistov je tu inak ovela viac, takze neviem.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #358 kedy: 20. Február , 2010, 10:30:04 » |
|
Nemozem reagovat rad radom na vsetky namety od zatial bezvercov. Tak len na temu historia. Boli nejake pokusy s elktrikou uz pred vojnou, ale prva SKUTOCNA elektricka gitara zu-grunt bol Fender Esquire (replika sa da stale kupit via Fender Custom Shop) nasledovany Fender Broadcaster, co uz bol vlastne Telecaster, akurat sa mu menilo meno z komercnych dovodov. Uz ten Esquire je ciste Tele s jednym snimacom pri kobylke.
Opat ked pouzijem primer, tak predtym to bolo par Vikingov, ktory omylom pristali na New Foundlande a ani nevedeli co ako preco... kazdy vie, ze Krzstof Kolumbus objavil Ameriku.
TOTO SU FAKTY! Da sa meditovat, ci je Les Paul lepsi ako SG alebo 7-strunovy Ibanez, ale nad tym vsetkym je hore Telecaster, ktory sa na nas dole jeho nehodnych pozera. Takze mu treba prejavit uctu! A tesit sa z kazdej jeho pritomnosti a moznosti si zahrat na nom!
no Tele sa mi páči, ale nad Gibson by som ho nepasoval
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #359 kedy: 20. Február , 2010, 14:41:38 » |
|
Si Ty veru dobry recesista. Rozmyslam, kto na nom znamy v 60s okrem Jeff Becka v Yardbirds a Pagea na prvom albume LZ hral. V 60s leteli skor SGcka a predierali sa na scenu Tebou nenavidene lespooly, ktore to v 70s uplne zvalcovali. Namatkou alebo slavny posledny koncert Beatles na streche a ked uz sme pri Beatles a bavili sme sa aj o Esquire Tele, tak na tomto Esquire hra McCartney realne uz vyse 50 rokov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|