palii
|
|
« Odpoveď #585 kedy: 28. Marec , 2010, 23:03:58 » |
|
Ja som povedal nieco ine, nepochopil si. A asi si neuvedomujes co robi z telecastra alebo strata to co je. Snimace to asi budu az v poslednom rade.
no a co teda robi z telecastra telecastra? ak sa napr. ocitne pri stratocasterovi z jelse a oba maju javorove hmatniky? ked nie snimace tak potom uz jedine ten tvar, ten robi ten pravy sound. ale napomen ma ked sa mylim!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #586 kedy: 28. Marec , 2010, 23:06:01 » |
|
Tremolo, sustain blok, kamene, matelial HW, struny cez telo, poloha kobylkoveho snimaca, viac dreva pri tele..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #587 kedy: 28. Marec , 2010, 23:07:06 » |
|
no a co teda robi z telecastra telecastra?
... každý predsa vie, že PRAŽCE...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #588 kedy: 28. Marec , 2010, 23:08:23 » |
|
... každý predsa vie, že PRAŽCE... S Jozkom ste to potestovali ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Black More
náhodný pocestný
Príspevkov: 76
|
|
« Odpoveď #589 kedy: 28. Marec , 2010, 23:09:15 » |
|
Najhorsie na tom je, ze nasi zapadni bratia su ozaj velmi zabavni v tomto Predaju aj pouzite struny ako relic. to nehovorim o nasich bratoch z vychodneho slovenska ty predavaju zase vsetko o sto percent drahsie ako v obchode.daju na gitaru opasok za 5eur,1trsatko,a kozenkove puzdro zo socializmu a gitara je hned vintage a cena tiez vintage
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #590 kedy: 28. Marec , 2010, 23:09:28 » |
|
Tremolo, sustain blok, kamene, matelial HW, struny cez telo, poloha kobylkoveho snimaca, viac dreva pri tele.. Technická otazka: Kde sa na telecastri nachádza sustain blok ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #591 kedy: 28. Marec , 2010, 23:11:01 » |
|
Technická otazka: Kde sa na telecastri nachádza sustain blok ?
Nechcelo sa mi rozpisovat, sustain blok vs absencia sustain bloku, ..prepac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #592 kedy: 28. Marec , 2010, 23:15:45 » |
|
Tremolo, sustain blok, kamene, matelial HW, struny cez telo, poloha kobylkoveho snimaca, viac dreva pri tele.. hypoteticku sa daju najst modely (napr. byvaly amer. standard), ze: kamene su rovnake, struny cez telo maju obe, polohu kobyloveho snimaca tiez dost podobnu, material hw rovnaky tremolo jebat, sustain block neviem co je a viac dreva pri tele nerozumiem. podla mna do nich pri narodeni vdychli dusu telecastera alebo strtocastera, preto maju taky charakter
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #593 kedy: 28. Marec , 2010, 23:20:36 » |
|
hypoteticku sa daju najst modely (napr. byvaly amer. standard), ze: kamene su rovnake, struny cez telo maju obe, polohu kobyloveho snimaca tiez dost podobnu, material hw rovnaky tremolo jebat, sustain block neviem co je a viac dreva pri tele nerozumiem. podla mna do nich pri narodeni vdychli dusu telecastera alebo strtocastera, preto maju taky charakter
Drevo pri tele som myslel TELE ako telecaster. Strat ma v strede tela dreva menej a ma to dopad aj na zvuk. Tremolo jebat...no ale to je dost velky dopad na zvuk, ci je alebo nie. Kobylkovy snimac maju v inej polohe tele a straty. Neviem, ci ma cenu ti to pisat, ked si meles svoje a nechces to vediet.
|
|
« Posledná zmena: 28. Marec , 2010, 23:22:34 od MMM »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #594 kedy: 28. Marec , 2010, 23:24:12 » |
|
Neviem, ci ma cenu ti to pisat, ked si meles svoje a nechces to vediet.
nema, mas pravdu ale tak aj keby som sa to vazne pytal tak si dal dost chabe rozdiely. to by ma nepresvedcilo ani keby som bol v zaciatkoch patrania po povode zvuku jedine ze sa strasne mylim a cele mi to raz dojde..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #595 kedy: 28. Marec , 2010, 23:24:45 » |
|
ziadne video fender vs squier som nevidel a ani po obhliadke squiera netuzim.to uz co je aby som porovnaval trabant s mercedesom.a vsad si trebars aj na roba grigorova ked ta to potesi ja nesuperim ale pisem poznatky. Swuier si nevsimaj, ten Fender je co podla teba? to nehovorim o nasich bratoch z vychodneho slovenska ty predavaju zase vsetko o sto percent drahsie ako v obchode.daju na gitaru opasok za 5eur,1trsatko,a kozenkove puzdro zo socializmu a gitara je hned vintage a cena tiez vintage Toto by sa dalo povedaj o konkretnych bratoch zo zapadu
|
|
« Posledná zmena: 28. Marec , 2010, 23:26:18 od spyros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #596 kedy: 28. Marec , 2010, 23:25:21 » |
|
nema, mas pravdu ale tak aj keby som sa to vazne pytal tak si dal dost chabe rozdiely. to by ma nepresvedcilo ani keby som bol v zaciatkoch patrania po povode zvuku jedine ze sa strasne mylim a cele mi to raz dojde.. Tak tie chabe rozdiely odlisuju strat od tele
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #597 kedy: 28. Marec , 2010, 23:25:57 » |
|
Kto vie jak hra toto . Ako tele, ako strat alebo ako ?
|
|
« Posledná zmena: 28. Marec , 2010, 23:26:37 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #598 kedy: 28. Marec , 2010, 23:27:23 » |
|
Technická otazka: Kde sa na telecastri nachádza sustain blok ? Vsade
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #599 kedy: 28. Marec , 2010, 23:27:56 » |
|
Kto vie jak hra toto . Ako tele, ako strat alebo ako ?
Mne sa nozobrazuju obrazky, kde to mozem pozret? EDIT: Uz som to pozrel... to hra jak MORSE
|
|
« Posledná zmena: 28. Marec , 2010, 23:30:04 od MMM »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|