spyros
|
|
« Odpoveď #630 kedy: 29. Marec , 2010, 13:26:18 » |
|
Predator bol aspon konkretny a vedel na Behringeri a Tesle natocit vsetko o com sa ani tvorcom Axe FX nesnivalo. 2StyriOci: To je skor puberta druheho veku mam pocit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #631 kedy: 29. Marec , 2010, 13:27:20 » |
|
hlavne sa nauc gramatiku ked sa prezentujes ako odbornik co precital vela literatury lebo ked napises robyt a vydim tak ma clovek pocit ze to pise 14rocne decko, nic v zlom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Black More
náhodný pocestný
Príspevkov: 76
|
|
« Odpoveď #632 kedy: 29. Marec , 2010, 13:29:08 » |
|
to je skor 12-15 rocny pubertak style
co sa ti zda pubertalne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #633 kedy: 29. Marec , 2010, 13:30:36 » |
|
co sa ti zda pubertalne
tvoj prejav, ale nechaj to tak, nechce sa mi o tom pisat dookola. ja a moji kamarati vieme svoje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #634 kedy: 29. Marec , 2010, 13:31:34 » |
|
takže ako je to s predajom toho "super "Tele ? Vlastníš ho ty alebo nejaký ten kamoš s tými knihami ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #635 kedy: 29. Marec , 2010, 13:34:24 » |
|
co sa ti zda pubertalne
no ze tu X ludi vlastni vazne ci Fendre, ci Gibsony, casto aj zaujimave rocniky... X ludi tu vie o historii tychto firiem take veci a take detaily, ze by z toho mohli napisat serial na niekolko pokracovani... ... a ty sem vtrhnes poucovat stylom, ktory svedci skorej o Tvojej neodbornosti, ako odbornosti na danu temu. to je vsetko - nemysli to v zlom, len to tak naozaj je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Black More
náhodný pocestný
Príspevkov: 76
|
|
« Odpoveď #636 kedy: 29. Marec , 2010, 13:36:28 » |
|
hlavne sa nauc gramatiku ked sa prezentujes ako odbornik co precital vela literatury lebo ked napises robyt a vydim tak ma clovek pocit ze to pise 14rocne decko, nic v zlom
prepac za pravopisne chyby myslel som ze na to sa tu nekladie doraz a s pc som zacal pred tyzdnom.dik za pochop.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #637 kedy: 29. Marec , 2010, 13:39:01 » |
|
prepac za pravopisne chyby myslel som ze na to sa tu nekladie doraz a s pc som zacal pred tyzdnom.dik za pochop.
vsak vpohode mne to nevadi ja som ti chcel len poradit, lebo to casto pomaha dotvorit mienku o cloveku, ja tiez casto napisem kravinu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #638 kedy: 29. Marec , 2010, 13:57:03 » |
|
Back to biznis: Toto sa mi strasne paci - je to snimace z MM axis a strat middle, series/para switching a wilkinson trem + locking machineheads a custom neck PS Blackmore - ja mam horsiu gramatiku ale mam get out of jail free card :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #639 kedy: 29. Marec , 2010, 14:02:43 » |
|
inak vcelku zvlastny ukaz sa tu deje pomerne casto, ze tu maju novacikovia pomerne tazky start, vyslovene krv a pot, ale nemam pocit ze by to bola vina tohto fora alebo jeho staleho osadenstva.. skor je problem ze aj ked niekto nieco vie nevie to podat a ked je novy tak samozrejme podlieha pravu prvej noci so Semishom a kto to prezije obvykle nesie nasledky.. no a aby sme to zhrnuli tak odborny nazor moze jeho autor specatit tym, ze sa vyhne okatym subjektivizmom, je konkretny a ak chce aby ho brali vazne aj ked je novy, tak nemystifikuje a negeneralizuje..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #640 kedy: 29. Marec , 2010, 15:06:12 » |
|
inak vcelku zvlastny ukaz sa tu deje pomerne casto, ze tu maju novacikovia pomerne tazky start, vyslovene krv a pot, ale nemam pocit ze by to bola vina tohto fora alebo jeho staleho osadenstva.. skor je problem ze aj ked niekto nieco vie nevie to podat a ked je novy tak samozrejme podlieha pravu prvej noci so Semishom a kto to prezije obvykle nesie nasledky.. no a aby sme to zhrnuli tak odborny nazor moze jeho autor specatit tym, ze sa vyhne okatym subjektivizmom, je konkretny a ak chce aby ho brali vazne aj ked je novy, tak nemystifikuje a negeneralizuje..
tazko sa vyhnut okatym subjektivizmom, ale nech to aspon trosku zdovodni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #641 kedy: 29. Marec , 2010, 15:07:08 » |
|
Neviem, co na to neserete aj tak som vcielka Maja JA
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #642 kedy: 29. Marec , 2010, 15:17:45 » |
|
Neviem, co na to neserete aj tak som vcielka Maja JA Ty mozes byt maximalne koktajuca vcielka M-M-Majaaaaa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #643 kedy: 29. Marec , 2010, 15:49:17 » |
|
urcite sme mali a mame telecastre usa aj japan a straty to iste a kamosi maju gibsony 78custom a straty usa70tky ale to nieje podstatne.myslis ze len teoretizujeme a nemame prakticke vedomosti.ale to je jedno.
Tak co je potom podla Teba ten original, ked sa mozu z jedneho roku vyrazne lisit? A najma v 70tych rokoch sa uz len model LP Custom velmi vyrazne menil konstrukcne? Cize dobra kopia ma vychadzat z akeho LP Custom? Z rocniku 1958? Alebo 1972? Alebo 75, 79, 83, 90? Kazdy z tych rokov co som napisal sa vyrazne odlisoval konstrukciou, elektronikou atd.
|
|
« Posledná zmena: 29. Marec , 2010, 15:50:40 od poprocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #644 kedy: 29. Marec , 2010, 15:54:33 » |
|
Ty mozes byt maximalne koktajuca vcielka M-M-Majaaaaa.
Tak, tak..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|