Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 08:50:51
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vela dobrej hudby u Ocka .. sobota 28.11  (Prečítané 23119 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #105 kedy: 04. December , 2009, 10:45:19 »

joe:svata pravda
tu nedojdu ludia ani na svetove kapely, tak darmo remcat ze na nejaku pivnicu nedojdu ani kamarati co sa slubili. "fanusikovia" maju v pici, kluby niesu charita, lokalne kapely pred ludmi nevedia zahrat presvedcivo lebo nemaju z hrania pred ludmi skusenosti, takze uz nedojde ani ten zvysok kamaratov co prisiel...no a kto je na vine  ha ha ha
cest vynimkam  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #106 kedy: 04. December , 2009, 10:51:59 »

joe:svata pravda
tu nedojdu ludia ani na svetove kapely, tak darmo remcat ze na nejaku pivnicu nedojdu ani kamarati co sa slubili. "fanusikovia" maju v pici, kluby niesu charita, lokalne kapely pred ludmi nevedia zahrat presvedcivo lebo nemaju z hrania pred ludmi skusenosti, takze uz nedojde ani ten zvysok kamaratov co prisiel...no a kto je na vine  ha ha ha
cest vynimkam  Na zdravie!

Trafený klinec po hlavičke. Tak to je v súčasnosti u nás  Zdravíčko
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
udry
Hosť
« Odpoveď #107 kedy: 04. December , 2009, 10:52:19 »

Joe ma pravdu. Morava -5 km od nas a uplne iny "hudobny život". Tam kapela kludne odohra celu zabavu  so svojimi a prebratymi skladbami,ludia sa bavia,kapela zarobi dake prašule,preda zopar svojich CD a všetko je O.K.  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #108 kedy: 04. December , 2009, 10:58:30 »

Joe ma pravdu. Morava -5 km od nas a uplne iny "hudobny život". Tam kapela kludne odohra celu zabavu  so svojimi a prebratymi skladbami,ludia sa bavia,kapela zarobi dake prašule,preda zopar svojich CD a všetko je O.K.  Na zdravie!
to je preto že sa idu bavit nie špekulovat a chcu sa bavit skratka ina mentalita..Zajtra hrame v šaly (Oympic,Desmod,Konflikt) a je predanych 300listkov to je na smiech len na Olympic v česku dojde plna hala a jedno v ktorej diere Zdravíčko
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #109 kedy: 04. December , 2009, 11:00:01 »

....My ideme na koncert monitorovat na čom hrali a aky mal zvuk, nastroj,kto sa kedy sekol  Bavím sa skvele Bavím sa skvele a potom to sa to analizuje na nejakom fore aj ked tomu dotičny vobec nerozumie,,, Na zdravie!

....no pri kapelách ako Čiki alebo Karpatské Chrbáty ma baví monitorovať asi 5 sekúnd.....a následne začína rozbíjačka.....z takých koncertov chodím vždy príjemne unavený, vypogovaný.....vysmiaty ako lečo.....rozbitý na sračky.....minule som odišie zo koncertu Žbirku.....to sa nedalo ani počúvať.....takže to je veľmi relatívne, že čo, kde a ako......existujú výnimky  Si píš!!!
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #110 kedy: 04. December , 2009, 11:01:21 »

to je preto že sa idu bavit nie špekulovat a chcu sa bavit skratka ina mentalita..Zajtra hrame v šaly (Oympic,Desmod,Konflikt) a je predanych 300listkov to je na smiech len na Olympic v česku dojde plna hala a jedno v ktorej diere Zdravíčko

....len počkaj aké budú Levice.....  Bavím sa skvele
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #111 kedy: 04. December , 2009, 11:01:47 »

ozaj, nemam skusenosti z klubov po slovensku ale precital som si teda ze tam kapely vacsinou neplatia...no ale plati sa v nich vstupne? komu ide to vstupne? aby som dal 3 - 5 e a podporil vrzot, tak ja osobne si to velmi dobre rozmyslim.
ked uz by mala fungovat uplna charita, tak nech niekto odvazny spravi klub, zainvestuje don nemale peniaze a nech tam necha cojaviem cez tyzden hravat kapely zadarmo a zaroven bez naroku na honorar a zije iba z predaneho piva. ktovie dokedy by takyto model vydrzal a ci by "ziadne vlezne" prilakalo viac ludi  Bavím sa skvele ktovie na co by sa potom zase zacalo vyhovarat a ktory samovrah by do toho isiel   :)
Zaznamenané

o-yep sro
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #112 kedy: 04. December , 2009, 11:02:25 »

ete zaujimave že Cmoro je zlaty slavik a na jeho solo koncert dojde 50 ludi...Kto mu posiela hlasi a kde su ty ludia ked niekde hra?Huh!?u nas je to tak Na zdravie!
muzikanti sa stretneme a kvakame o nejakych vintage LPčkach  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #113 kedy: 04. December , 2009, 11:02:48 »

taktiez je pred vianocami a kedze je vraj este stale ta kriza tak ludia vyhadzuju menej prachy na to co fakt nepotrebuju.. a myslim ze desmod a olymic naozaj nepotrebuju  Bavím sa skvele hlavne ked olympic mame moznost vidiet pomaly uz kazdorocne zadara v BA  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 04. December , 2009, 11:03:17 od kaolko » Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #114 kedy: 04. December , 2009, 11:08:01 »

taktiez je pred vianocami a kedze je vraj este stale ta kriza tak ludia vyhadzuju menej prachy na to co fakt nepotrebuju.. a myslim ze desmod a olymic naozaj nepotrebuju  Bavím sa skvele hlavne ked olympic mame moznost vidiet pomaly uz kazdorocne zadara v BA  Bavím sa skvele
mudro a odveci ako tradične...Desmod je u nas jednotka a kto si to nevšimol je zakoplexovany tromboš...ja ich nepočuvam ale je to tak... ha ha ha
Olympic nekomentujem nemame taku dobru kapelu a ani nebudeme mat...Karel teba to bavi...si najvačši pičkin v galaxii už niečo urob potrebuje ta nrod ha ha ha
« Posledná zmena: 04. December , 2009, 11:08:48 od joe » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #115 kedy: 04. December , 2009, 11:13:23 »

mudro a odveci ako tradične...Desmod je u nas jednotka a kto si to nevšimol je zakoplexovany tromboš...ja ich nepočuvam ale je to tak... ha ha ha
Olympic nekomentujem nemame taku dobru kapelu a ani nebudeme mat...Karel teba to bavi...si najvačši pičkin v galaxii už niečo urob potrebuje ta nrod ha ha ha

sak som spravil.. nesiel som dnes rano do prace a zobral som si volno aby som mohol vymyslat gitarove riffy ktore maju spastis slovensku republiku.. a radsej budem zakomplexovany trombos ako clovek co prizna ze desmod je jednotka.. u nas je to totiz tak, ze co je jednotka dnes, nie je jendotka o rok.. ak tebe staci hovno obalene do peknej krabicky vyfesakovanej, tak prosim.. nam tu chyba legenda a paradoxne ti, ktori sa sami vnimaju ako legendy, su mi nasmiech.. my tu mame akurat tak Gombitovu, ktora je legenda (podstata legendy spociva v tom ze je uz funkcne davno mrtva a akurat si ludia o nej traduju historky)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #116 kedy: 04. December , 2009, 11:13:40 »

Kto určí že hrajú dobrú muziku? kolko na to príde ludí a z akého dôvodu? myslím že kluby to majú vymyslené respektive odkukané....chceš hrať? tak si zaplať!!!Klub má kapely v p*či pokial majitelovi vyslovene na nejakej nezáleží,klub neplní službu akéhosi mecenáša..managera..či producenta...klubu je to jedno.Ja som mal šťastie /alebo smolu/ že som sa dostal do tej kapely kde hrám,hráme štandardne na percentá 80-20
nosíme si svoje pásky na ruku,investujeme to merchandise a do plagátov nemalé prachy.Kapela je ako firma...investuješ a potom čakáš   Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele v Randale sme posledne mali tri dni po sebe po 500 ludí...no robil sa  štyrikrát výlep po celej BA.Tým som len chcel povedať že ak kapela je presvedčená o kvalite svojej muziky respektive ak má pocit že chce ľudom odovzdať nejaký mesidž,tak urobí všetko preto aby sa zviditelnila,ked som bol mladý a začínal som,tak sme bedne vláčili električkou hore dole a boli sme radi že si niekde zahráme a nie že by nám ešte za to niekto platil.Myslím že tento systém je dobrý čo robia kluby,aspon tam nehrajú Desmod a Radiator či iné  Hnoj Nejm ,/nik by tam na to neprišiel...mam to potvrdené/tie si hrajú na svojom vysponzorovanom piesočku a underground je pekne uprataný v kluboch....... Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

tak je
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #117 kedy: 04. December , 2009, 11:17:12 »

sak som spravil.. nesiel som dnes rano do prace a zobral som si volno aby som mohol vymyslat gitarove riffy ktore maju spastis slovensku republiku.. a radsej budem zakomplexovany trombos ako clovek co prizna ze desmod je jednotka.. u nas je to totiz tak, ze co je jednotka dnes, nie je jendotka o rok.. ak tebe staci hovno obalene do peknej krabicky vyfesakovanej, tak prosim.. nam tu chyba legenda a paradoxne ti, ktori sa sami vnimaju ako legendy, su mi nasmiech.. my tu mame akurat tak Gombitovu, ktora je legenda (podstata legendy spociva v tom ze je uz funkcne davno mrtva a akurat si ludia o nej traduju historky)
budem sa za teba modlit aby si nas spasil.... Zdravíčko
karolko a hovno do peknej krabičky je vždy lepšie ako hovno do škaredej... Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 04. December , 2009, 11:22:02 od joe » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #118 kedy: 04. December , 2009, 11:17:45 »

A ešte pridam O.T. Som sa raz rozpraval s chalanom,čo poriada na Morave festaky a ten mi povedal približne toto. " Ja robim "regionalny" festak kde hraju amaterske a polo-profi kapely. Ja tam nepotrebujem "hviezdnu kapelu" ktora pyta za vystupenie XY korun, ma špecialne požiadavky.. Vačšina kapiel hra za to obligatne "pivo a párky". A už vela krat sa stalo,že aj znama kapela odohrala len za "dopravne". Proste tam ide o tu festakovu atmosferu,pohodu,zabavu,ludia sa stretnu,pokecaju,popiju,kapely sa spoznavaju,atd..A ludi pride vždy dost. A vždy je to fajn.  Na zdravie!  To k tej "mentalite ludí" a vztahu k hudbe.
« Posledná zmena: 04. December , 2009, 11:21:06 od udry » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #119 kedy: 04. December , 2009, 11:25:22 »

A ešte pridam O.T. Som sa raz rozpraval s chalanom,čo poriada na Morave festaky a ten mi povedal približne toto. " Ja robim "regionalny" festak kde hraju amaterske a polo-profi kapely. Ja tam nepotrebujem "hviezdnu kapelu" ktora pyta za vystupenie XY korun, ma špecialne požiadavky.. Vačšina kapiel hra za to obligatne "pivo a párky". A už vela krat sa stalo,že aj znama kapela odohrala len za "dopravne". Proste tam ide o tu festakovu atmosferu,pohodu,zabavu,ludia sa stretnu,pokecaju,popiju,kapely sa spoznavaju,atd..A ludi pride vždy dost. A vždy je to fajn.  Na zdravie!  To k tej "mentalite ludí" a vztahu k hudbe.
krasne poznam take akcie a hra sa od metalu po folk všetko a lud sa zabava a tak to ma byt ,komplexaci sedia doma a mudruju sami so sebou Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.