Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

The Wishlist

Started by Branko, 08. December , 2009, 22:00:41

styrioci

Quote from: mn on 09. December , 2009, 00:01:28
ved povedal, ze chce byt otcom, nespecifikoval postup  :)
to je tiez pravda, ale zrovna tebe napadla ta asistovana podivnost :P

udry

Ja už tradične, si želám prezuvky,krabicu dutnikov a flašu whisky. :drink:  Alebo si tento rok mám želat 2 flaše whisky? 8)

Jimi Cimbala

Quote from: udry on 09. December , 2009, 00:19:29
Ja už tradične, si želám prezuvky,krabicu dutnikov a flašu whisky. :drink:  Alebo si tento rok mám želat 2 flaše whisky? 8)

Tak to sme na tom podobne:-)....krabicu BOLIVARov

rastis

dusevnu pohodu a milujuce okolie  8)

udry

Quote from: Jimi Cimbala on 09. December , 2009, 00:22:32
Tak to sme na tom podobne:-)....krabicu BOLIVARov
Ej,to je sila.

Misko

Quote from: rastis on 09. December , 2009, 00:32:32
to si niekde vygooglil alebo to je ozaj uprimne z tvojej hlavy?  :laugh:
inak pekne, podpisujem

Pitu

zdravie, pohodu a svätý pokoj.. :)

udry

Quote from: rastis on 09. December , 2009, 00:32:32
Prečo chceš aby ta okolie milovalo ?  :)

garde

Quote from: Semish on 08. December , 2009, 23:54:39
Ale nie, seriem na materialne statky. Staci mi na Vianoce aby sa dobre podaril prvy koncert kapely v ktorej sa hram ze hram na gitaru.

....."Semish" sa dobre trafil.....ten ostatok zdravie, šťastie, lásku.....to je síce všetko veľmi pekné ale realisticky vzaté je to svojím spôsobom všeobecný blábol....
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

kaolko

Quote from: garde on 09. December , 2009, 14:26:02
....."Semish" sa dobre trafil.....ten ostatok zdravie, šťastie, lásku.....to je síce všetko veľmi pekné ale realisticky vzaté je to svojím spôsobom všeobecný blábol....

blabol je to len dovtedy kym si neuvedomis, ze niekde je problem a jedna z tych veci ti chyba.. pre mna to blabol nie je ani nahodou.. 

styrioci

Quote from: garde on 09. December , 2009, 14:26:02
tak zase nebudeme burani a nebudem tu pisat, ze si prajem nikym nerusenu trtkacku s frajerkou

garde

Quote from: kaolko on 09. December , 2009, 14:27:55

blabol je to len dovtedy kym si neuvedomis, ze niekde je problem a jedna z tych veci ti chyba.. pre mna to blabol nie je ani nahodou.. 

.....pozri nechcem poburovať.....viem o čom hovorím.....a tých ľudí čo mi tieto veci zaželajú naozaj úprimne viem spočítať na prstoch dvoch rúk.....
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

zakky

ja zelam semishovi zdravie nech sa uz konecne vylieci z GAS  ;D

kaolko

Quote from: garde on 09. December , 2009, 14:34:16
.....pozri nechcem poburovať.....viem o čom hovorím.....a tých ľudí čo mi tieto veci zaželajú naozaj úprimne viem spočítať na prstoch dvoch rúk.....

to je vcelku dost nie? to ti musis stacit.. ja mam tiez len par kamaratov ale ozajstnych.. nemusi ich byt 100

Jimi Cimbala

...ale sak sa tu bavime o Vianocnom wishliste...zdravie apod. Vam asi tazko niekto da pod stromcek...hoci je to nadovsetko ....a to si treba skor vazit a strazit si to....ako si to zelat... ;)