garde
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 09. December , 2009, 12:23:02 » |
|
.....k tomu miestu ešte pod iným názvom mám krásne spomienky......z čias ešte keď som slúžil ZVS.....triezvy sme to ani za ten svet nevedeli nájsť a pod parou sťa čarovným prútikom by sa bol niekto zahnal tak sme zakaždým trafili.....jasné že bez uniformy..... ....je to dobre situované....akcie sa dajú riešiť štýlom pricestujem, vypogujem, odcestujem ......
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. December , 2009, 12:43:30 » |
|
nieco som uz o tom pocul zopar tyzdnov dozadu. velmi dobra sprava a hlavne, byvam velmi blizko bude to parada.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. December , 2009, 12:57:38 » |
|
To uz by sa konecne patrilo, je to hanba ze v BA v podstate nemame nejaky vacsi klub. Ved potom studenti a dochadzajuci zamestnanci z vychodu, Oravy a podobne nemaju kam chodit . mne sa celkom pacilo v tom Heineken Tower Stage, velmi pekny priestor, parkovanie luxus ale neviem ako je na tom MHD a uz vobec neviem kolko chcu za prenajom. ale super ze je aj majestic. uz len rozumne kapely a rozumnych ludi co na tie kapely dojdu. ale ak to ma byt ako babylon, tak to asi nebude tak casto obsadzovane lokalnymi bandami kedze untergruntu bude musiet stacit randal a mozno vedla ten ocko ak sa uchyti.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 09. December , 2009, 13:05:20 » |
|
mam pocit ze Heineken ma vacsi stage nez samotne miesto pod stageom :D::D tiez mi tam chyba bar vo vnutri
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2009, 13:05:37 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 09. December , 2009, 13:16:47 » |
|
presne tak, ak bude mat MMC aspon taku uroven ako ma Heineken, tak tu mame dva skvele kluby, co nie je az take marne
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 09. December , 2009, 13:19:24 » |
|
heineken je fajn miesto ked pride jedna kapela/ hudobnik ako napr ten kotzen ale koncert 2 a viac kapiel si tam predstavit neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 09. December , 2009, 13:28:35 » |
|
heineken je fajn miesto ked pride jedna kapela/ hudobnik ako napr ten kotzen ale koncert 2 a viac kapiel si tam predstavit neviem
.. myslis teraz v pripade, ze by tam bola nejaka mensia lokalna akcia, ako robi Randal ? Tak to neviem, nad tym som nerozmyslal, ja sa na to skor pozeram z pohladu single koncertu, ak by sem chcelo prist nieco serioznejsie zo zahranicia, ci by to malo kde hrat vobec. Prave Heineken a mozno MMC bude slusna alternativa
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2009, 13:29:37 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 09. December , 2009, 13:32:32 » |
|
velakrat sa stava ze robia kapely turne spolu s este nejakou kapelou a zavola ich sem prave nejaka domaca kapela, MMC by bol na to asi aj vhodnejsi aj kapacitou a dalsimi moznostami, Heineken mi pride vyslovene na jedno predstavenie a dost..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 09. December , 2009, 13:37:43 » |
|
Aaaa, 3 kluby pokope a tak nebezpecne blizko, uz sa tesim na tych ozratych pankacov, autosklenari budu mat zase pracu .
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 09. December , 2009, 13:53:59 » |
|
len nech to pribuda. babylon nebol nikdy profilovany ako pankacsky podnik a urcite ani nebude, na to je obluda ocko asi tiez pojde inou cestou a bengal ostane pri tvrdsich zanroch + s2t
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 09. December , 2009, 13:58:43 » |
|
len nech to pribuda. babylon nebol nikdy profilovany ako pankacsky podnik a urcite ani nebude, na to je obluda ocko asi tiez pojde inou cestou a bengal ostane pri tvrdsich zanroch + s2t stv2?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 09. December , 2009, 16:08:01 » |
|
len nech to pribuda. babylon nebol nikdy profilovany ako pankacsky podnik a urcite ani nebude, na to je obluda ocko asi tiez pojde inou cestou a bengal ostane pri tvrdsich zanroch + s2t bengal pre 2tv bol po skonceni babylonu len ako nutne zlo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 09. December , 2009, 20:03:08 » |
|
Kukol som tu vizualizaciu - a sak to je proste do bodky to iste co Babylon. Naco je dobra taka vizualizacia? Môže to pomôcť aj Randalu, keď po akcii v Babylone všetkých vyženú, tak dosť ľudí skončí na pive v Randali. No neni ta skoda, aby si len brnkal do gitary? Uz si mal sediet niekde v kancli a tunelovat miliony. Aaaa, 3 kluby pokope a tak nebezpecne blizko, uz sa tesim na tych ozratych pankacov, autosklenari budu mat zase pracu . A zahradkari a ti, co maju na starosti tie verejne stojany s reklamnymi casakmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 09. December , 2009, 23:06:21 » |
|
a ja sa prave rozhodujem medzi bytom na Palarikovej (hned vedla Ymcy) a Prievozskou (pri robote) ....dilema
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 10. December , 2009, 07:46:10 » |
|
a ja sa prave rozhodujem medzi bytom na Palarikovej (hned vedla Ymcy) a Prievozskou (pri robote) ....dilema ty si jaky lolo, jak keby v tom klube zadarmo ulievali radsej sa budes kazde rano zobudzat na brzdenie vlaku a prejebavat love aby si siel autom na prievozsku (ozaj a tych cigosov co sa tam na palarikovej lubia grupovat si videl? )
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|