Branko
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 24. December , 2009, 10:54:57 » |
|
aj v anieloch a demonoch to je tusim spominane. alebo da vinciho kod, teraz si nepamatam tie knihy su v niektorych miestach podobne Da vinciho kod je jedno velke bullshit citanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 24. December , 2009, 10:57:37 » |
|
Da vinciho kod je jedno velke bullshit citanie. Je. Treba zakazat a spalit. Kedze Vatikan protestoval. Inak moj nazor sa teraz s Tvojim ozaj zhoduje.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 24. December , 2009, 11:02:12 » |
|
podla mna je to fajn detektivka ale netreba za tym hladat nic viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 24. December , 2009, 11:06:25 » |
|
su tie nazory na vianoce v tej knizke snad ine, ako sa tu povedali ? ja si myslim, ze nie a nevidim dovod niektorym informacam tam neverit, sak preco klamat vo veciach ktore sa daju overit.
Ale ved nie, len som tym chcel povedat ze Dan Brown precital par tychto "serioznejsich" kniziek a napisal hentu sice milu a dobre sa citajucu detektivku ktora vsak vyznieva dost naivne a je to cele take "lacne". Ale to mal byt ciel, cize sa mu to podarilo, precital som si to aj ja a bavilo ma to, aj tie jeho dalsie knizky. A ano , je to vlastne bullshit z isteho pohladu, preto som sem napisal ze existuju aj trosku serioznejsie knizky na tuto temu (ktore by vsak veriaci tiez oznacili za bullshit). Nejdem tu radsej pisat moje nazory na organizovane nabozenstvo (akekehokolvek druhu) , je to uplne zbytocne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 24. December , 2009, 11:07:09 » |
|
presne tak.. je to fikcia, moderny roman.. inak odporucam pokracovanie vola sa to ze The DaVinci Load a je to trosku z inej oblasti kinematografie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 24. December , 2009, 11:52:49 » |
|
Stastne a vesele Vam prajem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 24. December , 2009, 11:57:27 » |
|
Da vinciho kod je jedno velke bullshit citanie. Brano, Brano... stavim cely svoj rybarsky majetok (dve udice, stolicka, sada plavacikov, twistre... ) ze si tu knihu necital ja som to cital, ako aj Anjeli a demoni, aj v originale a vlastne mozem povedat, ze je to vyborne citanie. Urcite je to inteligentny oddych.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 24. December , 2009, 11:58:32 » |
|
Brano, Brano... stavim cely svoj rybarsky majetok (dve udice, stolicka, sada plavacikov, twistre... ) ze si tu knihu necital ja som to cital, ako aj Anjeli a demoni, aj v originale a vlastne mozem povedat, ze je to vyborne citanie. Urcite je to inteligentny oddych. No jo.... takze na Vianoce uz mam darceky a to od Teba ! Cital som tu knihu, asi pred letom este.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 24. December , 2009, 11:59:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 24. December , 2009, 12:00:20 » |
|
Da vinciho kod je jedno velke bullshit citanie. mne sa to pacilo...malo to spad celkom a aj napinave mne sa to pacilo jo a inac tiez: stastne a vesele Vianoce a kaolko - asi mas zjavne problemy s gramatikou, pretoze sa pise "Vsetko najlepsie do noveho roka". Novy rok sa pise s velkym, ked myslis iba ten jeden den, cize takto nam to prajes iba na jeden den
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 24. December , 2009, 12:00:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 24. December , 2009, 12:01:26 » |
|
Novy rok sa pise s velkym, ked myslis iba ten jeden den, cize takto nam to prajes iba na jeden den Presne toto som chcel napisat uz vcera, ale nemal som to srdce kazit debatu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|