Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 22:20:23
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Meshuggah  (Prečítané 35174 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #30 kedy: 10. Február , 2010, 00:23:50 »

..je vec mojej hlavy a sluchu.  :)

mne to vysvetlovat nemusis, nazor nech si ma kazdy svoj, len to chce menej sa montovat do veci - ver mi, je to uplne super. je uplne super nemat navod na to, ako by mohla byt jedna z najlepsich metalovych kapiel este lepsia. je uplne super neriesit picoviny, ci je vacsie umenie pomoct si s tlmenim strun paskou alebo nie (toto co si uz vytiahol?) je uplne super, pocuvat to co ma bavi a na ostatne srat a neriesit denno denne picoviny (i ked som citoval/citujem teba, hovorim vseobecne)
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #31 kedy: 10. Február , 2010, 00:28:15 »

mne to vysvetlovat nemusis, nazor nech si ma kazdy svoj, len to chce menej sa montovat do veci - ver mi, je to uplne super. je uplne super nemat navod na to, ako by mohla byt jedna z najlepsich metalovych kapiel este lepsia. je uplne super neriesit picoviny, ci je vacsie umenie pomoct si s tlmenim strun paskou alebo nie (toto co si uz vytiahol?) je uplne super, pocuvat to co ma bavi a na ostatne srat a neriesit denno denne picoviny (i ked som citoval/citujem teba, hovorim vseobecne)

Ved som len povedal, ze sa mi nepaci vokal, netreba to brat ako montovanie, ale je tu tema Meshuggah a k nej nalezi patricna diskusia, tak som sa vyjadril. Potom to znie tak, ze kazdy vyjadreny nesuhlas je "montovanie sa" .Paci sa mi ich muzika a uplne si ich viem predstavit ako instrumentalnu zalezitost, nic viac, nic menej. Beries to akosi moc pruderne a osobne  Na zdravie!
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #32 kedy: 10. Február , 2010, 00:32:40 »

V poslednej dobe to tu je akesi "horke" ako Cesi hovoria. Vsade len agresia, zlost, hnev, vsetci su K a kazdeho treba vyfuckovat ..
To pani nemate iny sposob ventilacie, ako je GITAROVE forum ?  :)

........................................ TOTO PATRI DO PLENA ........................................
                                                                                                                       Na zdravie!
« Posledná zmena: 10. Február , 2010, 01:02:45 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #33 kedy: 10. Február , 2010, 01:09:56 »

Vsade len agresia, zlost, hnev...
ale no, beres to nespravne ja som stale podrazdeny to je moja natura.. a hlavne ked pocuvam toto, vsak ja uz poznam vkus 500 userov na fore a kazdemu sa paci metal len keby boli ticho.. vsak povedzte uz nieco nove, napriklad ako sa vam vcera spalo alebo ci mate radsej paprikas krumply alebo harulu, alebo aspon dajte tip na nejaku dobru muziku  Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #34 kedy: 10. Február , 2010, 12:46:25 »

tiez mi pride vtipne ako sa tu podaktori vedia natahovat skrz sprostosti... ale aspon mam co citat  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #35 kedy: 10. Február , 2010, 12:57:32 »

zbytocne sa netreba dotahovat o Meshuggah, ta hudba patri predsa do extremnych odnozi metalu, nebudu tam spievat popove refreny, ma to byt tvrde, vyslovene vykypene zlo a ten spev sa tam hodi.. ten spev to prave zaraduje tam kde to je a urcuje tomu svojich fanusikov..  treba si inak skusit kliknut aj Thorendalov solo album, pekne tam vidno ze vie mat aj jazzove citenie a ze si tak trochu kompenzuje veci lebo aj ked je meshu subzaner tiez ma svoje hranice ako vsetko co pozname
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #36 kedy: 10. Február , 2010, 13:06:13 »

Meshuggah beriem ako zaujimavu progresivnu kapelu vo svojom (zial ale dost obmedzenom) zanri. Aj ked zopar songov je od nich za poslednu dobu takych "inovativnejsich" (Bleed, Combustion ... ), velka vacsina ich produkcie mi pride ako mierne monotonna (a vacsinou aj ubijajuca, na tuto muziku ozaj treba mat bud naladu alebo patricnu uchylku :) ). Remeselne je to vsak dokonale spravene a je to velka skola polyrytmov a zaujimavych metalovych hudobnych postupov. Mam vsetky ich albumy ako original cd ale napriek tomu to uz velmi nepocuvam, napriklad v aute to nedokazem pocuvat vobec, lezie mi to totalne na nervy. Ale inak super kapela :). Takze tak ... :)
Zaznamenané
matodrummer
nováčik
*
Príspevkov: 61

« Odpoveď #37 kedy: 22. Február , 2010, 13:20:04 »

No u mna su Meshuggah urcite v TOP 3, vo svojom zanri TOP 1. Co sa tyka spevu vobec mi neprekaza, naopak perfektne doplna hudbu a v podstate ho pouzivaju ako dalsi nastroj. Navyse si do hudby bez melodii a priamych rytmov neviem predstavit iny spev. Co sa tyka monotonnosti, (miestami az zvlastnym hypnotickym kludom) je u Meshuggah vyuzivana s mierou a kladnym prinosom. Monotonnost ich hudby je u mna velmi cenena a znalec ich muziky mi potvrdi ze sa vyskutuje len zriedka. Neda sa porovnavat s inymi, kedze vytvorili osobity styl. Samozrejme cerpali z toho co uz tu bolo, ale bez hanby poviem ze u mna je to v trvdom style najoriginalnejsia kapela. Prisli s disharmonickou hudbou, bez rytmiky (pre neznalych) a tazko stravitelnymi vokalmi a urobili s tym dieru do sveta (brane s mierou a v ramci undergroundu). U mna je to napocuvatelnejsia kapela a v mnohom ma inspiruje. DVD Alive samozrejme mam a je super, ale zda sa mi ze gitari su trochu vzadu a moc ich nepocut. Ale aj tak je to super koncert. Dakujem za zalozenie tejto temy.
Zaznamenané

MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #38 kedy: 22. Február , 2010, 15:55:04 »

čo sú vlastne zač tí mešuge?? oni sú priekopníci moderného metalu či ako to s nimi je?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #39 kedy: 22. Február , 2010, 16:00:02 »

hej hej kopali v paname, potom lamanche inspirovali sa prirodnymi ukazmi ako su prielivy bospor a dardaneli
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 22. Február , 2010, 19:35:37 »

skoda ze na Alive nieje viac rozhovorov aj zaberov mimo podia a turne, napriklad studio a skusobnu by som rad videl.. bolo by to zaujimavejsie aj by to menej stalo
« Posledná zmena: 22. Február , 2010, 19:36:06 od Krtko » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 25. Február , 2010, 12:14:43 »

uz je tusim cele alive na yt  Som metlak
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 25. Február , 2010, 12:18:12 »

a ty si kedy zmenil znameniel tvarowe obrazkowe?
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #43 kedy: 25. Február , 2010, 12:21:46 »

a ty si kedy zmenil znameniel tvarowe obrazkowe?

vcera som sa cely zmenil  Som metlak
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #44 kedy: 25. Február , 2010, 12:35:51 »

vcera som sa cely zmenil  Som metlak

no to som si vsimol na FB  Smútim
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 23 otázok.