Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 07:39:54
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: externy HDD mozem sa s nim rozlucit?  (Prečítané 10995 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #15 kedy: 15. Marec , 2010, 15:52:07 »

Nedavno som mal podobny problem. Disk (tiez Toshiba) zrazu prestal fungovat,nenasiel ho windows, tak som tu krabicku otvoril a vo vnutri bol IDE konektor disku vypojeny z dosky. Stacilo ho pripojit a znova fungoval.  Bavím sa skvele
Tak si si vydychol  Žmurk Ja som to dal na reklamaciu kedze to je este v zaruke. Pohrozil som im sudnou dohrou za stratene data, tak mi to tam radsej asi  tiez pripoja ten IDE konektor.  Bavím sa skvele  ...hadam mi tie P-cka zachrania :D
« Posledná zmena: 15. Marec , 2010, 15:54:12 od Yaro » Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #16 kedy: 25. Marec , 2010, 13:53:49 »

Reklamacia bola vybavena, namiesto 500 GB mi dali novy 640 GB na zalepenie oci lebo samozrejme data su v prd@li. Ten novy je este podivnejsi ako stary, v polovici prenosu sa na desat sekund zastavi, niekedy aj viac... uz len cakam kedy sa znova nerozbehne. Takze znacka Toshiba sa mi moc neosvecila, darmo maju najlepsiu cenu.
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 13:54:33 od Yaro » Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #17 kedy: 23. Júl , 2010, 12:41:26 »

da sa na externy HDD nainstalovat SW a normalne to pouzivat s pc? Lebo ma napadla taka vec, ze by sa na externy hdd nainstalovali nelegalne SW a tym padom by bol PC cisty, alebo je to chujovina?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #18 kedy: 23. Júl , 2010, 12:47:48 »

ciste to nebude ani nahodou :) lebo ak ti pride nejaka akoze kontrola (ak ti o to ide) tak ti zhabu vsetky datove nosice.. cize aj externy HDD  czie z tohto dovodu mi to pride ako zbytocnost
« Posledná zmena: 23. Júl , 2010, 12:49:29 od kaolko » Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 23. Júl , 2010, 12:50:06 »

ciste to nebude ani nahodou :) lebo ak ti pride nejaka akoze kontrola (ak ti o to ide) tak ti zhabu vsetky datove nosice.. cize aj externy HDD  czie z tohto dovodu mi to pride ako zbytocnost

no vsak prave, ze ak by to fungovalo tak by som HDD pekne odkladal do suflika  Bavím sa skvele
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #20 kedy: 23. Júl , 2010, 13:10:31 »

teoreticky by to malo fungovať, ale neskúšal som to, ale pozor na prenosovú rýchlosť, záleží imho aj od toho koľko potrebuje pristupovať ten program an ten disk :)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #21 kedy: 23. Júl , 2010, 13:12:25 »

nelegalny soft bude vyuzivat tak ci tak, cize to je take, ze ukradnem auto a budem nim jazdit iba v noci aby ma nahodou niekto nevidel  :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #22 kedy: 23. Júl , 2010, 16:26:49 »

da sa na externy HDD nainstalovat SW a normalne to pouzivat s pc? Lebo ma napadla taka vec, ze by sa na externy hdd nainstalovali nelegalne SW a tym padom by bol PC cisty, alebo je to chujovina?

Da sa to, ale je to hovadina, kedze registre v ktorych je zaznamenane vsetko co mas nainstalovane su na systemovom disku.
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #23 kedy: 23. Júl , 2010, 16:33:18 »

To je pravda darmo to vytiahneš stále to bude figurovať medzi naištalovanými a tak, podstate to je hovadina takto riešiť.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #24 kedy: 23. Júl , 2010, 17:04:39 »

nainstaloval by si dalsi system na externy HDD a keby si ho pouzival dal by si bootovat z neho a tam by si tiez instaloval chceny soft... a ked by prisla kontrola zobral by si len kladivko a spravil klop klop  ha ha ha samozrejme, ze by si nemohol mat ani ziadne nosice v sufliku, vsetko len v image :D na hdd

alebo je dalsia moznost kryptovanie dat....

....nuz ale bezny uzivatel sa na tolko zbytocnej roboty asi z vysoka  ha ha ha
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 23. Júl , 2010, 17:11:51 »

nainstaloval by si dalsi system na externy HDD

myslis operacny system na HDD?
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #26 kedy: 23. Júl , 2010, 17:34:56 »

myslis operacny system na HDD?
ano

pretoze ako uz semish spominal, aj keby si instaloval soft na externy disk tak by ti zostal v registroch systemoveho disku.
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #27 kedy: 23. Júl , 2010, 17:47:27 »

tolko namahy kvoli legalnosti?

Nebolo by jedoduchsie si ten sw normalne kupit, alebo pouzivat legalny volne dostupny sw?  ?§!.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #28 kedy: 23. Júl , 2010, 17:47:52 »

neviem ci by to nebolo dost pomale na spravovanie toho audia. keby pride softverova policia a hrozi vysoka pokuta, tak schovam disk... hadam nevykopavaju dvere. a ak sa bojis, tak si daj HDD do vytahovacieho slotu
Zaznamenané

korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #29 kedy: 23. Júl , 2010, 18:22:17 »

Ja sa ani necudujem ze vam nejdu tie Toshiby  Bavím sa skvele Vsak som ich vyrabal aj ja. Robia sa v Rimavskej Sobote a pristup k ludom na pase je taky ze sa cudujem ze vam vobec idu.
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 22 otázok.