Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

externy HDD mozem sa s nim rozlucit?

Started by Yaro, 21. Február , 2010, 14:51:07

Yaro

Quote from: Krig on 15. Marec , 2010, 15:20:56
Nedavno som mal podobny problem. Disk (tiez Toshiba) zrazu prestal fungovat,nenasiel ho windows, tak som tu krabicku otvoril a vo vnutri bol IDE konektor disku vypojeny z dosky. Stacilo ho pripojit a znova fungoval.  ;D
Tak si si vydychol  ;) Ja som to dal na reklamaciu kedze to je este v zaruke. Pohrozil som im sudnou dohrou za stratene data, tak mi to tam radsej asi  tiez pripoja ten IDE konektor.  ;D  ...hadam mi tie P-cka zachrania :D
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string

Yaro

Reklamacia bola vybavena, namiesto 500 GB mi dali novy 640 GB na zalepenie oci lebo samozrejme data su v prd@li. Ten novy je este podivnejsi ako stary, v polovici prenosu sa na desat sekund zastavi, niekedy aj viac... uz len cakam kedy sa znova nerozbehne. Takze znacka Toshiba sa mi moc neosvecila, darmo maju najlepsiu cenu.
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string

Krtko

da sa na externy HDD nainstalovat SW a normalne to pouzivat s pc? Lebo ma napadla taka vec, ze by sa na externy hdd nainstalovali nelegalne SW a tym padom by bol PC cisty, alebo je to chujovina?

kaolko

ciste to nebude ani nahodou :) lebo ak ti pride nejaka akoze kontrola (ak ti o to ide) tak ti zhabu vsetky datove nosice.. cize aj externy HDD  czie z tohto dovodu mi to pride ako zbytocnost

Krtko

Quote from: kaolko on 23. Júl , 2010, 13:47:48
ciste to nebude ani nahodou :) lebo ak ti pride nejaka akoze kontrola (ak ti o to ide) tak ti zhabu vsetky datove nosice.. cize aj externy HDD  czie z tohto dovodu mi to pride ako zbytocnost

no vsak prave, ze ak by to fungovalo tak by som HDD pekne odkladal do suflika  ;D

reeller_sk

teoreticky by to malo fungovať, ale neskúšal som to, ale pozor na prenosovú rýchlosť, záleží imho aj od toho koľko potrebuje pristupovať ten program an ten disk :)
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

styrioci

nelegalny soft bude vyuzivat tak ci tak, cize to je take, ze ukradnem auto a budem nim jazdit iba v noci aby ma nahodou niekto nevidel  :)

Semish

Quote from: Krtko on 23. Júl , 2010, 13:41:26
da sa na externy HDD nainstalovat SW a normalne to pouzivat s pc? Lebo ma napadla taka vec, ze by sa na externy hdd nainstalovali nelegalne SW a tym padom by bol PC cisty, alebo je to chujovina?

Da sa to, ale je to hovadina, kedze registre v ktorych je zaznamenane vsetko co mas nainstalovane su na systemovom disku.

reeller_sk

To je pravda darmo to vytiahneš stále to bude figurovať medzi naištalovanými a tak, podstate to je hovadina takto riešiť.
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

tarquin

nainstaloval by si dalsi system na externy HDD a keby si ho pouzival dal by si bootovat z neho a tam by si tiez instaloval chceny soft... a ked by prisla kontrola zobral by si len kladivko a spravil klop klop  :laugh: samozrejme, ze by si nemohol mat ani ziadne nosice v sufliku, vsetko len v image :D na hdd

alebo je dalsia moznost kryptovanie dat....

....nuz ale bezny uzivatel sa na tolko zbytocnej roboty asi z vysoka  :laugh:

Krtko

Quote from: tarquin on 23. Júl , 2010, 18:04:39
nainstaloval by si dalsi system na externy HDD

myslis operacny system na HDD?

tarquin

Quote from: Krtko on 23. Júl , 2010, 18:11:51
myslis operacny system na HDD?
ano

pretoze ako uz semish spominal, aj keby si instaloval soft na externy disk tak by ti zostal v registroch systemoveho disku.

MageZ

tolko namahy kvoli legalnosti?

Nebolo by jedoduchsie si ten sw normalne kupit, alebo pouzivat legalny volne dostupny sw?  :-\

mario bross

neviem ci by to nebolo dost pomale na spravovanie toho audia. keby pride softverova policia a hrozi vysoka pokuta, tak schovam disk... hadam nevykopavaju dvere. a ak sa bojis, tak si daj HDD do vytahovacieho slotu

korn24

Ja sa ani necudujem ze vam nejdu tie Toshiby  ;D Vsak som ich vyrabal aj ja. Robia sa v Rimavskej Sobote a pristup k ludom na pase je taky ze sa cudujem ze vam vobec idu.
nechcelo sa mi ale uz som.