korn24
|
|
« Odpoveď #195 kedy: 16. Október , 2010, 15:15:07 » |
|
mal si to poistené?
to bol balik smerujuci ku mne nie ja som posielal a nastastie bol.
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #196 kedy: 16. Október , 2010, 15:51:44 » |
|
mne teraz cez nich sli 2 baliky, uplne bez problemov
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #197 kedy: 16. Október , 2010, 15:58:37 » |
|
mne teraz cez nich sli 2 baliky, uplne bez problemov
mne prislo od nich 5 balikov. u nas to dorucuje potom dpd. jeden sa stratil. jeden prisiel za dva tyzdne. ostatne tri pohoda. DHL je ovela lepsia. prislo mi stade okolo 30 balikov samozrejme stale z nemecka a stale do tyzdna tu boli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #198 kedy: 16. Október , 2010, 16:13:07 » |
|
mne prislo od nich 5 balikov. u nas to dorucuje potom dpd. jeden sa stratil. jeden prisiel za dva tyzdne. ostatne tri pohoda. DHL je ovela lepsia. prislo mi stade okolo 30 balikov samozrejme stale z nemecka a stale do tyzdna tu boli.
pri tych mnozstvach balikov musis cakat, ze raz za cas budes bud ojebany alebo sa stane nejaky iny pruser, to je statistika nemyslim to samozrejme v zlom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #199 kedy: 16. Október , 2010, 16:15:09 » |
|
pri tych mnozstvach balikov musis cakat, ze raz za cas budes bud ojebany alebo sa stane nejaky iny pruser, to je statistika nemyslim to samozrejme v zlom to je jasne ale zatial moja statiistika vravi ze hermesu sa treba vyhnut ale samozrejme je to len moj nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #200 kedy: 07. November , 2010, 11:17:48 » |
|
Hoši, ako prebieha výmena kus za kus s niekym z európy? je mi jasné že cez ebay to asi nepôjde, ale rád by som vedel ako také niečo zvyčajne prebieha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #201 kedy: 05. Január , 2011, 02:51:51 » |
|
je prosim vas mozne, ze nie je moznost kontaktovat seller-a ? bud som imbecil, alebo ma to nechcem pustit dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #202 kedy: 05. Január , 2011, 09:11:23 » |
|
je prosim vas mozne, ze nie je moznost kontaktovat seller-a ? bud som imbecil, alebo ma to nechcem pustit dalej
Neviem ci ti toto pomoze, ale pred casom to presunuli. Uz to nie je vpravo v okienku s informaciami o sellerovi. Scrolluj dole a pod item description mas okno "Questions and answers about this item", tam klik na "ask a question".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #203 kedy: 05. Január , 2011, 09:50:02 » |
|
Nemate niekto skusenosti , ze kupite danu vec ale seller vam napise , ze si musite zariadit vlastneho kuriera, objednavali ste uz niekto takto , napriklad cez DHL, online kuriera, kde zadate adresu , kde to vyzdvihne a vasu....Mate niekto skusenosti plz? dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #206 kedy: 05. Január , 2011, 17:07:20 » |
|
vy kde žijete? google -> 200usd to eur
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #207 kedy: 05. Január , 2011, 17:08:58 » |
|
vy kde žijete? google -> 200usd to eur
Nie je to presne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #208 kedy: 05. Január , 2011, 17:10:33 » |
|
to su vsetko len odhady, ideal je si dat prepoctovu kalkulacku vlastnej banky a vies presne kolko platis v dany datum Ja som napriklad TatraBanka - http://www.tatrabanka.sk/cms/page/sk/kurzovy-listok/menova-kalkulacka.html
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2011, 17:11:45 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #209 kedy: 05. Január , 2011, 17:15:32 » |
|
Toto, co som dal ja by malo byt prepocitane dennym kurzom NBS - a ak sa nemylim, tak to je pravoplatne, co urci NBS aj pre zahranicne obchody, ci ? Sice moze byt, ze ak platis kartou, tak kazda banka si urcuje vlastny kurz.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|