Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 17:43:31
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vandal Amp  (Prečítané 1746 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
stanciak
nováčik
*
Príspevkov: 21

« kedy: 31. Marec , 2010, 20:50:35 »

Zakladam novu temu na novy guitart amp Vandal http://www.vandalamps.com/. Vyskusal som vela virtual guitar amp cez amplitube,guitar rig, atd no doteraz bol pre mna jednotka TH1 ale po skusani tohto Vandal amp sa prve miesto asi vymeni :-). Hrava na tom aj  Dimitar Nalbantov http://www.nalbantov.com/index.php/ a su tam aj jeho presety je to fakt bomba treba vyskusat. Da sa to stiahnut aj z magesy.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1 kedy: 31. Marec , 2010, 20:54:53 »

Pre mna jedina bomba je to, co tu dal Jaywalker s jeho Yahama Magicstomp boxom. Zatial neprekonane, jak v konkretnosti, cistote, pevnosti, tak v napadoch, atd... :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #2 kedy: 31. Marec , 2010, 21:05:35 »

porad jak z toho dostat dz dz dz, co sa nesprava jak guma pod rukou? lebo nech skusam, tak skusam.. :) ale to skusam 2 min :)
Zaznamenané
stanciak
nováčik
*

« Odpoveď #3 kedy: 02. Apríl , 2010, 21:20:52 »

Mas pravdu je to v niektorych nastaveniach take gumove ale prave to na mi na tom zvuku paci je to nieco odlisne ako ostatne amp simulacie. A ten zvuk sa mi zda taky konkretnejsi. Ale sto ludi sto chuti a na hlavu a bednu to zatial nema ale v celkovej nahravke to vyznie fajne. Daco natocim a hodim sem potom ukazku.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #4 kedy: 02. Apríl , 2010, 21:37:47 »

btw nemas problem s pukanim a lupancami? mne to strasne puka, ked zapnem ten plugin
Zaznamenané
stanciak
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 02. Apríl , 2010, 21:47:33 »

Nemam mne to hra uplne cistucko. Pouzivam ext. zvukovku m-audio mobile pre USB a monitory m-audio AV40. Ale bacha na to aku mas verziu nesmies mat tu staru beta verziu vandal LE ci ako sa to volalo lebo to ani mne nehralo dobre. Ale tie lupance budu asi nestihanim latencie na tvojej zvukovke.
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #6 kedy: 03. Apríl , 2010, 11:40:44 »

Gumovosť zmizla, keď som použil externý IR (SIR2) SM57 Orange PPC412. Lupance som mal vtedy, keď plugin klipoval.
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #7 kedy: 03. Apríl , 2010, 19:56:24 »

Pre mna jedina bomba je to, co tu dal Jaywalker s jeho Yahama Magicstomp boxom. Zatial neprekonane, jak v konkretnosti, cistote, pevnosti, tak v napadoch, atd... :)

Dik, ale pouzivam uplny iny system ako software plug-ins, je to viac menej analogismus a magicstomp pouzivam len ako realtime editing platform. Dam sem samotnu temu ked dokoncim beta testing, uz som to ponukol na vyskusanie a vysledky zatial su super, ale ako hovorim - to je este vo 'baby' development stage.
 Prave som vyskusal Vandal, ale zase - a to je len moj osobny nazor - je to trochu gumene kvoli latenciu a dost komprimovany zatial, a low gainy su trochu Line 6ovsky - akoby priamo do pultu co sa tyka response.

J.
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #8 kedy: 06. Apríl , 2010, 18:18:09 »

Ved Nalbantov testuje skoro vsetky simulacie...
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
stanciak
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 06. Apríl , 2010, 18:22:47 »

To je pravda ze on testuje vsetko na com sa da hrat :) Ale na Vandale nahral jedno s tych svojich albumov. Este ked to bolo v stadiu vyvoja.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 23 otázok.