yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 26. Marec , 2010, 14:48:49 » |
|
Ja to sledujem globalne a skladam criepky medzi riadkami. Ty si tiez na zozname Potom to vydam ako suborne dielo o lesku a biede slovenskej hudobnej brandze. Alebo si radsej kupim dalsi bicykel. uz si viem predstavit prvu vetu: "Ako nestranný pozorovateľ a tichý svedok..."
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 26. Marec , 2010, 14:50:16 » |
|
ja nejdem najlepsia sprava
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 26. Marec , 2010, 14:54:02 » |
|
ja sa radim ku sklanym, mozno vezmem svoju akustiku johnson, s ktorou snivam svoj detsky sen Beries aj priatelku? To treba tiez napisat 2Pablo: Presne tak. Mna hudba nezivi, takze to mam ako zabavku. A pravdupovediac v reale ma zaujimaju Tatry milionkrat viac jak cely slovensky showsvincik... skor tymto smerom sa aktivizujem ... aby som nezabudol: "Smrt Presovskemu kraju, nech zije samostatny Spis!"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 26. Marec , 2010, 14:56:29 » |
|
Beries aj priatelku? To treba tiez napisat 2Pablo: Presne tak. Mna hudba nezivi, takze to mam ako zabavku. A pravdupovediac v reale ma zaujimaju Tatry milionkrat viac jak cely slovensky showsvincik... skor tymto smerom sa aktivizujem ... aby som nezabudol: "Smrt Presovskemu kraju, nech zije samostatny Spis!" tak lubis tatry az mas 2900 prispevkov a z toho 3/4 je o bulvare a zvysok o telecastri ja by som rad prisiel, nech sa spozname s aziatmi
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 26. Marec , 2010, 14:59:17 » |
|
Beries aj priatelku? To treba tiez napisat uvidi sa, zrejme hej, ale mozno aj nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 26. Marec , 2010, 14:59:41 » |
|
uvidi sa, zrejme hej, ale mozno aj nie
Pekna je?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 26. Marec , 2010, 15:01:31 » |
|
tak lubis tatry az mas 2900 prispevkov a z toho 3/4 je o bulvare a zvysok o telecastri ja by som rad prisiel, nech sa spozname s aziatmi Kua, strasne malo je o tom Telecastri. Aj 5000 by bolo malo. Musim pridat... inak k tym aziatom. To su ti mogoloidi na malych ponikoch co sa usadili okolo Dunaja a na juznom Slovensku ako spominal ujo Slota? PS: A chudak Majo mal snahu o nezaspamovanie temy, tak to tu please premazte od nezmyslov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 26. Marec , 2010, 15:04:51 » |
|
Pekna je? Je. Nechapem preco sa zaplietla so 4ocim, ked tu je tolko svarnych mladencov. Hlavne ked si odmyslim komunitu okolo baru Oaza :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 26. Marec , 2010, 15:06:47 » |
|
Je. Nechapem preco sa zaplietla so 4ocim,
budes sa cudovat, ale niekedy to nechapem ani ja rastis: uprimne? ani nie, dalej ako za PP sa mi na otocku nechce chodit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 26. Marec , 2010, 15:08:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 26. Marec , 2010, 15:08:58 » |
|
Beries aj priatelku? To treba tiez napisat 2Pablo: Presne tak. Mna hudba nezivi, takze to mam ako zabavku. A pravdupovediac v reale ma zaujimaju Tatry milionkrat viac jak cely slovensky showsvincik... skor tymto smerom sa aktivizujem ... aby som nezabudol: "Smrt Presovskemu kraju, nech zije samostatny Spis!" Si sa vyfarbil Nezaspim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
1pablo
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 26. Marec , 2010, 15:17:35 » |
|
to sa sem hodi :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 26. Marec , 2010, 15:22:56 » |
|
mimochodom chata sa rusi hladame komparzistov na 2.4. o 12:00 Trenčín mierove namestie :D takze kdo moze nech pride :D
chod si spamovat inde, chata je v druhej polovici maja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 26. Marec , 2010, 15:30:39 » |
|
ty kokos, raz som mal brutalne hororovy sen o stretavke gitaristoch na chate, ale az teraz ked som uvidel fotky tej chaty som prisiel na to ze to nebol sen ale som videl buducnost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 26. Marec , 2010, 15:31:34 » |
|
Ahojte priatelia, tak ako po minule roky tak aj tento planujeme hodit chatu v Tatrach. Termin akcie 21-23.5. @ chata Felicia http://www.lomnica.sk/Predpokladam, ze skalny pojdu ako kazdy rok, vcetne mna. Berieme baby, gitary, kombicka, .... kazdy co uzna za vhodne Zaujemcovia prosim piste sem, ale nie spamy prosim, vdaka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|