Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Devin Townsend

Started by 5o, 17. Jún , 2005, 10:10:36

5o

Devin Townsend, kanadan co sa asi casto flaka po prirode, podla toho co hra. Velmi silne namety ,velmi silne melodie, zmyselne a duchaplne. Hudobnik celym duchom a telom. Harmonie ,ktore len tak niekde nepocujete. Vynikajuci spevak! Tu je jedna mp3 nejake mp3 sa daju stiahnut na jeho stranke v discography http://www.hevydevy.com Ma este jednu kapelu SYL http://www.strappingyounglad.com co je trosku silnejsia kava, ale tak isto velmi zaujimave! a keby bol zaujem este prihodim mp3.
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.

poznam ho len z vaiovho sex n religon. Idem si neco zohnat.....

Mr.Lado

Tak pani tu mame docinenie so skvelym spevakom co robi na sex and religion od Vaia je neskutocne ma brutalny nefalsovany skrek a momente vie dostat hlas do uplneho kludu do takych precitenejsich veci.To je zazitok pocuvat jeho spev na tom albume.Aky je clovek to neviem ale spevak je po <> :)
Sex, Gitary a Nu-Metal

5o

Mr.Lado ,tak to ma tesi ze poznas.  Jeho solove albumy su nemenej kvalitne! Tiez v jednej skladbe zacina s jemnym spevom a o par minut sa skladba nadherne vystupnuje a tam nasadi nedherne melodicky skrek, plny a farebny. Odpadavam ... :cheer:
Jeho skladby su...hmmm... ako to napisat.. Maju svoju \"Devinovsku\" hlboku atmosferu a myslienku. Niekedy zase hlbavost vystrieda nadhlad, jasnost a nadherna lahkost. Albumi su perfektne ucelene. Jedna skladba nadvazuje na druhu ,druha na tretiu a tak az do konca. Po vypocuti celeho albumu je to az zazitok!

(ten moj avatar je Devin)
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.

Punisher

fajnove vokaly,poznam,ocuvam....
ak cete ale vazne dobry skrek,pustite si novy album Mayhem (chimera)Attilove vokaly su uzasne
...Towsenda mam radsej koli tym kludnejsim pohodovejsim pesnickam,ma cit-to sa mi paci.
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".

Martinlm

Najviac sa mi od Mayhem pacil vokal na Deathcrush, to je riadna choroba :)

pista58

neucinkoval devin aj v takom projekte ze OCEAN MACHINE? nieco take mi chodi furt po hlave. zda sa mi ze mal aj projekt s basakom Jasonom Newstedom.
o-yep sro

5o

Ocean Machine - Biomech. Jasnee, to je tiez jeho dielo. (Tiez jeden z albumov ,ktore nedokazem v strede vypnut.) Nepozeral som zlozenie kapely ,ale mam pocit ,ze je tam dost ludi z terajsej dTb (Dev.Towns.Band).

Punisher napisal: ...Towsenda mam radsej koli tym kludnejsim pohodovejsim pesnickam,ma cit-to sa mi paci.
- ano ano presne, ale namakane dokaze aj f.f.f.f.f.forte :) uplne SILNY hlas. ako Messa medzi Valvestatemi :)

Mr.Lado

Konecne som si zohnal par jeho albumov.Asik najviac mi ucaril Physicist. Je nieco od Devina este brutalnejsie?? sem s nim hodte aspon nazov albumu. Dikes
Sex, Gitary a Nu-Metal

Jimi Cimbala

Townsend je NAJVAAAAAAC!!!!! :zdar: \m/ :za:

Martinlm

V tom prvom skoda ze nemam menej hallu. V tom druhom su sranda tie arpeggia na gitare ladenej do kvint.

kaolko

Krtko

mn

Quote from: kaolko on 05. Január , 2010, 11:09:01
http://www.youtube.com/watch?v=6nadhCfFiUA&feature=player_embedded akoze jaky zvucik na skuske  ;D ;D ;D

vsetko fajn, len mi niekto povedzte, preco Wadell hra na base a Young ma gitaru ???  :)
"Practice cures most tone issues" John Suhr