Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
21. November , 2024, 23:32:58
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jam On Board 2.5. nedela od 15.00  (Prečítané 7780 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #15 kedy: 02. Máj , 2010, 23:11:20 »

Co je hlupost?

- ´´plytky´´  (hral som na x SEckach a nezdal som mi o nic plytsi ako na inych nastrojov v danej cenovej triede)
- Za cca 800 e dostanes viac z inych nastrojov (z ktorych ? detto - vid hore)

toto sa mi zda trochu ako hlupost, ale v zasade beriem, ze je to tvoj nazor. mne sa tiez nepacia vsetky typy zvukov
 Na zdravie!
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
GHS
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 02. Máj , 2010, 23:19:33 »

- ´´plytky´´  (hral som na x SEckach a nezdal som mi o nic plytsi ako na inych nastrojov v danej cenovej triede)
- Za cca 800 e dostanes viac z inych nastrojov (z ktorych ? detto - vid hore)

toto sa mi zda trochu ako hlupost, ale v zasade beriem, ze je to tvoj nazor. mne sa tiez nepacia vsetky typy zvukov
 Na zdravie!

presne SE je pre mna total neprijatelny zvuk.Ale netvrdim ze niekomu nemoze pasovat.Napisal som len svoj nazor.Z ktorych?Tokai,Burny,Epi,Edwards,Orville atd ... je ich viac.Je ich vela ...  Na zdravie! (aj Schecter ... napriklad)
« Posledná zmena: 02. Máj , 2010, 23:22:36 od GHS » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #17 kedy: 03. Máj , 2010, 07:02:37 »

zbytocne sa hadate :) mne sa tiez napriklad nepacil SE allender ani ako hral... ale pacilo sa mi anniversary SEcko s ktorym predvadzali na musicexpo tie baygery to bol krasny plny zvuk
Zaznamenané

Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #18 kedy: 04. Máj , 2010, 17:23:50 »

Fotky z JamOnBoard:
http://www.on-board.sk/jam-on-board-522010-177.aspx
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 04. Máj , 2010, 17:56:38 »

velmi nutne potrebujem zistit co za PRS ma ten mr Bayger v ruke.. fotky cislo 3 a 4.. take hnede.. myslim ze to je SE anniversary.. potreboval by som ak sa niekto vyzna nejake oznacenie modelu lebo kamarat chce kupit PRSko SE radu a toto bola najppci SE znejuca gitara co som na musicexpo videl :) som sa typka pytal ze - ale to je US nie? a on ze nee neeee es iiiicko..
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #20 kedy: 04. Máj , 2010, 18:09:57 »

velmi nutne potrebujem zistit co za PRS ma ten mr Bayger v ruke.. fotky cislo 3 a 4.. take hnede.. myslim ze to je SE anniversary.. potreboval by som ak sa niekto vyzna nejake oznacenie modelu lebo kamarat chce kupit PRSko SE radu a toto bola najppci SE znejuca gitara co som na musicexpo videl :) som sa typka pytal ze - ale to je US nie? a on ze nee neeee es iiiicko..

anniversary 305ka, ziadne SEcko .. zabudni, palka ako blazon :)
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #21 kedy: 04. Máj , 2010, 18:12:51 »

tak potom to mal asi vtedy nejaku podobnu mozno v ruke..  Bavím sa skvele lebo teraz kukam ze vlastne snimace su ine..
Zaznamenané

Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #22 kedy: 07. Máj , 2010, 22:41:27 »

Tu je link na efekty Bayger, neuveritelne dobre krabicky dotiahnute do detailov, fakt treba vyskusat, kto nevyskusal nevie o co ide.
http://www.on-board.sk/produkty-23.aspx?productsfilter2=m_48
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.