Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 20:46:33
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Giant Steps U OCKA  (Prečítané 1984 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
myso
pravidelný návštevník
Príspevkov: 634

« kedy: 26. Apríl , 2010, 22:44:56 »

Tak predsa este jeden koncert. Dostali sme pozvanie od kapely Stand-bye.
Kona sa to 30.aprila o 19.45 - cize uz tento piatok v klube U OCKA, co je nedaleko Randalu.
Mapka je tot dolu.

Este umelecky text:
Dve gitarovo-dobré bratislavské kapely oslavujú koncertom deň vopred príchod 1. mája v obľúbenom bratislavskom klube U Očka ( http://www.uocka.sk/ ) - presná mapka je dolu v odkazoch, je to kúsok od Randalu.
Teda v piatok 30. apríla!
vstupné: 3 Eurá
a tešia sa na Vás...

Kapela Stand-bye ( http://www.myspace.com/standbyemyspace ) prijala zrhuba pred dvomi rokmi pozvanie od Giant Steps ( http://www.myspace.com/giantstepsba ) na zahratie spoločného koncertu v bratislavskom Randal klube. Po dvadsiatich štyroch mesiacoch sa role vymieňajú a Giant Steps, ktorí si plánovali pred letom koncertne oddýchnuť zmenili názor a ešte raz sa Vám predstavia. Zahrajú najväčšie hity z Wasted EP a In The Harbour EP a predstavia 2 úplne nové piesne.

* mapka.JPG (130.56 KB, 695x715 - prehliadnuté 301 krát.)
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:12:24 »

Taaakze, koncert zajtra plati. Line-up nasledovny:

19.45 - 20.45 Giant Steps
21.00 - 22.00 Stand-bye

Konkurovat Collegiu Musicu moze tato akcia tazko (sam by som si ich rad pozrel), ale kto ma radsej chut na klubovy koncert U Ocka s udajne vynikajucim zvukom je vitany.

Ak tam co i len jedna dusa zabludi, mal tento text zmysel.  Na zdravie!
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #2 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:14:29 »

collegium tu uz videli vsetci tolkokrat, ze snad to nebude az tak vopred prehraty boj, pekny koncert prajem Na zdravie!
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #3 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:22:59 »

ja sa snad dojdem pozret, ta nova sala vyzera fakt vyborne, tiez tam mame hrat tak aspon zistim jak to znie  Na zdravie!
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:36:54 »

ja sa snad dojdem pozret, ta nova sala vyzera fakt vyborne, tiez tam mame hrat tak aspon zistim jak to znie  Na zdravie!
Palii, ty sa nevyhrazas uz pol roka za prides? :) Ani neviem, ci si uz dakedy bol.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:46:08 »

Palii, ty sa nevyhrazas uz pol roka za prides? :) Ani neviem, ci si uz dakedy bol.
no hej ale to na domkarskej kde ste hrali je moc v prdeli, a teraz zistujem ze bude kosa z nosa zajtra takze zas neviiim Popiskujem si ale uz by som vas mal konecne pozret, hlavne ked pises ze sa chystate na drahu studiovych albumov bez koncertov jak beatles, hm
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 29. Apríl , 2010, 23:15:16 »

... ze sa chystate na drahu studiovych albumov bez koncertov jak beatles, hm
Fuuha zíram
Zaznamenané
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 29. Apríl , 2010, 23:22:39 »

just kidding
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #8 kedy: 05. Máj , 2010, 23:44:08 »

http://kotlisko.gpc.sk/all/report-giant-steps-a-stand-bye-u-ocka-30-4
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #9 kedy: 06. Máj , 2010, 08:45:05 »

Dobry koncert to bol, mne sa lubilo. Giant steps som videl prvykrat nazivo a fakt ma to bavilo, dobra muzika, a zezo mal super zvuk basy. Stand bye sa mi tiez lubilo, hlavne ked hrali prevzate, ich vlastne iba tie menej hlbave. Tak jak si napisal v tom reporte:)
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 06. Máj , 2010, 23:00:24 »

Dobry koncert to bol, mne sa lubilo. Giant steps som videl prvykrat nazivo a fakt ma to bavilo, dobra muzika, a zezo mal super zvuk basy. Stand bye sa mi tiez lubilo, hlavne ked hrali prevzate, ich vlastne iba tie menej hlbave. Tak jak si napisal v tom reporte:)

Ty poznas Zeza z prace v hudobninach?
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #11 kedy: 06. Máj , 2010, 23:05:36 »

ta basa bola naozaj dobra  Zdravíčko
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 06. Máj , 2010, 23:13:31 »

ta basa bola naozaj dobra  Zdravíčko

Dzezo je vyborny basak. A ma aj vynikajuci nastroj - americky jazzbass.  Jedina nevyhoda bola, ze Ocko ma strasne "plytke" podium. Cize bicie ti trieskaju rovno pri hlave a ten monitor to potom neprekrici, aj ked aparaturu maju vynikajucu. V Randali je naopak super, ze tie bicie su za tebou viac vzadu. No ale to uz je trosku ina tema.
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #13 kedy: 06. Máj , 2010, 23:14:59 »

bolo pocut ze ma dobru basu a hlavne dobre hral ten dzezo. ale aj ten tvoj burny znel dobre. mal som z toho dobry pocit.
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #14 kedy: 07. Máj , 2010, 08:38:56 »

Ty poznas Zeza z prace v hudobninach?
co ja viem, ja ho vlastne poznam este jak hral s rara avis, ale sak vidaval som ho aj v guitar shope ked tam robil. A k tomu zvuku, jasne sak ma fendra a ampega ale taky zvuk je aj v prstoch, nie kazdemu by to tak znelo, dobre hra chalanisko proste.
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.