Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 05:31:26
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: StarFist - Check us out :)  (Prečítané 5318 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #15 kedy: 19. Júl , 2010, 10:21:33 »

ajajaaaaaaaj :D no chalani a je to tu... ujo karol vam teraz dal XD
Zaznamenané

Im a little princess
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #16 kedy: 19. Júl , 2010, 10:58:17 »

FAIL  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #17 kedy: 19. Júl , 2010, 11:01:56 »

este aj frazovanie spevu :D 0:37.. presne rovnaka pauza jak zvykne axl robit v tom mieste
Zaznamenané

martin111111
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #18 kedy: 19. Júl , 2010, 12:31:40 »

No stane sa, ale ubezpecujem kazdeho ze ani jeden z nas gunz nepocuva. Nevravim ze by sme to neboli v zivote poculi, to nie, ale nie je to to co pocuvame. Beeee
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 19. Júl , 2010, 12:39:15 »

No stane sa, ale ubezpecujem kazdeho ze ani jeden z nas gunz nepocuva. Nevravim ze by sme to neboli v zivote poculi, to nie, ale nie je to to co pocuvame. Beeee

tak potom rovnako to moze byt aj v pripade toho kopirovania nie na ktore sa pytas v inej teme? :) ze niekto to vezme spravi z toho svoje, vy na to pridete a ked ho konfrontujete tak povie ze nie, ani jeden z nas nepocuva StarFist, nevravim ze by sme to neboli v zivote poculi, to nie ale nie je to to co pocuvame  :) 
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #20 kedy: 19. Júl , 2010, 12:56:50 »

tak potom rovnako to moze byt aj v pripade toho kopirovania nie na ktore sa pytas v inej teme? :) ze niekto to vezme spravi z toho svoje, vy na to pridete a ked ho konfrontujete tak povie ze nie, ani jeden z nas nepocuva StarFist, nevravim ze by sme to neboli v zivote poculi, to nie ale nie je to to co pocuvame  :) 
to mas tak ako helenine oci vydavaju cudzie pesnicky so svojim textom za svoje a kazdy ich zere aki su uzasni a nikto to neriesi .. a este ti budu nadavat do zavistlivych kktov, takze takto je to u nas s tym kopirovanim  Bavím sa skvele
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #21 kedy: 19. Júl , 2010, 13:10:34 »

....  Bavím sa skvele ....Trííím ho....myslím si, že za použitie hudby zaplatili....verejne to propagujú a určite nestoja o problémy....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
martin111111
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #22 kedy: 19. Júl , 2010, 13:14:15 »

No vypocul som si to, ale neznie mi to ako to. Myslim ze ani melodia nieje 1:1. Myslim ze na frazovanie sa autorske prava nevztahuju. Pri najhorsom, pokial si dobre pamatam, tak zakon dovoluje 3 ci 4 takty "okopcene" aj ked si nemyslim ze by toto bolo okopcene. Ale zas, ak by doslo na lamanie chleba a niekto by prisiel a povedal ze sme to okopcili, ukazal by presne tu cast ktora je okopcena a bolo by to fakt 1:1 melodia a ukazal by ze to mali skor ako my (samozrejme ze ak by sa jednalo o guns tak to mali skor) tak by som to bez reptania stiahol, alebo by sme popracovali na zmene. Ale fakt som si pustil jedno a potom druhe a nebolo to 1:1.

Ale o tychto zalezitostiach je si myslim ina tema  Beeee . Tu som sa skorej pytal na nazory na songy, ak chceme diskutovat o autorskych pravach, tak sa presunme tam, nech tu nie je bordel Beeee
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 19. Júl , 2010, 13:24:01 »

to mas tak ako helenine oci vydavaju cudzie pesnicky so svojim textom za svoje a kazdy ich zere aki su uzasni a nikto to neriesi .. a este ti budu nadavat do zavistlivych kktov, takze takto je to u nas s tym kopirovanim  Bavím sa skvele
A vsak tam len par tych pesniciek prerobili a to maju osetrene, inak gro tvorby maju vlastne veci. A zaklad ich uspechu si myslim, ze ani netvoria pesnicky same o sebe, skor ich prejav a ako vystupenia podavaju... Oni aj makali.
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #24 kedy: 19. Júl , 2010, 13:24:52 »

Žmurk To ze zniete v jednej pesnicke ako niekto iny to neznamena ze nemate dobre napady :D sak vzdy lepsie spravit zopar songov naviac aby sa stoho dalo povyberat.
Zaznamenané

Im a little princess
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 23 otázok.