Preskočiť na obsah fóra

3.6. - GITAROVÉ A BASOVÉ WORKSHOPY U OČKA - J. Burian, R. Scheufler, P. Luha

Started by Pitu, 25. Máj , 2010, 02:14:42

Pitu

Pozývam všetkých vzdelávania chtivých mladých aj starších muzikantov na ďalší večer hudobných workshopov, tentoraz do hudobného klubu U Očka v Bratislave na Karpatskej 3. Tentoraz aj s jedným z najvýraznejších českých basgitaristov, virtuózom RICHARDOM SCHEUFLEROM (Pražský výběr II, King Size) a vynikajúcim slovenským gitaristom JURAJOM BURIANOM. ;)

PROGRAM - 3. júna 2010, 19:00 - 23:00, prípadne dlhšie (poodľa nálady):

workshopy:
RICHARD SCHEUFLER - basgitara
JURAJ BURIAN - gitara
PETER LUHA - el.gitara - alternate picking - ako cvičiť na gitare, gitarová rozcvička a pod.. - určite to bude zaujímavé aj pre tvrdo hrajúcich gitaristov, ale dúfam, že aj pre ostatných.. :)

ak budú konkrétnejšie témy k workshopom, doplním, ale myslím, že u Buriana a Scheuflera to bude viac všeobecnejšie..

LOJZO KRAJÍČEK - prezentácia basgitár slovenského výrobcu

možno bude na záver aj jam session..

bar otvorený, pohoda a dobrá nálada počas celého večera.. ;)
vstupné za celý večer ako priemerne za jednu hodinu u lektora - 10€

U Očka sa nachádza na Karpatskej 3, 50m nad YMCA Bratislava (Randal a MMC klub), blízko centra, tak sa dúfam ukážete vo väčšom počte. ;)
Dostupnosť - autobusy 34, 61, 64, trolejbusy 201, 203, 204, 209, 210.

na facebooku:  http://www.facebook.com/event.php?eid=102352833145935

Pitu

lulu939075

Ja by som sa rada zúčastnila bohužial v tom čase som mimo, budú aj v budúcnosti takéto workshopy?
Ja som viac menej začiatočník a rada by som sa priučila niečo nové.

pista58

o-yep sro

kaolko

Pitu

Quote from: pista58 on 02. Jún , 2010, 14:25:26
pitu ake je cca poradie na workshope + orietnacny cas?

Pravdepodobne začne Juro Burian, potom pôjdem ja alebo Rišo Scheufler.

Pitu

Quote from: lulu939075 on 02. Jún , 2010, 14:18:16
Ja by som sa rada zúčastnila bohužial v tom čase som mimo, budú aj v budúcnosti takéto workshopy?
Ja som viac menej začiatočník a rada by som sa priučila niečo nové.

či budú aj v budúcnosti, záleží na záujme v súčasnosti. ;)

upútavka z kotliska:
http://kotlisko.gpc.sk/all/pozvanka-na-junovy-gitarovy-a-basovy-workshop-k-ockovi

upútavka na rock.sk a rozhovor s Rišom Scheuflerom:
http://www.rock.sk/clanky/1814-scheufler-luha-burian-gitarovi-magovia-odhalia-svoje-tajomstva

Teším sa na Vás. ;)

kaolko

kaolko

len ja nikomu z tych ludi neverim ze tam pride  ;D vzdy vsetci najdu vyhovorku ze susedovej mamy otca psa zabilo snezne delo na exkurzii v guatemale a nemohli sa dostavit

Locksmith

Locksmith

bolo to super:) zatial najlpsi workshop a zaverecna jamsession bola bombova.

kaolko

jebem to.. ach ironia osudu .. ja som vcera siel autom ze este do auparku skocim po struny a pojdem rovno tam lebo prsalo a na parkovisku som chytil taky defekt ze som to tam spravoval asi 40 minut v tom dazdi do pitchi cely mokry zaebany..  som myslel ze skocim z mosta

udry

Quote from: kaolko on 04. Jún , 2010, 11:45:23
jebem to.. ach ironia osudu .. ja som vcera siel autom ze este do auparku skocim po struny a pojdem rovno tam lebo prsalo a na parkovisku som chytil taky defekt ze som to tam spravoval asi 40 minut v tom dazdi do pitchi cely mokry zaebany..  som myslel ze skocim z mosta
a to si čo robil 40 minut? hladal tu dierku,aby si ju mohol zalepit žuvačkou?  šak rezervu mam prehodenu za 15 minut a ešte si aj pofajčím /keby nepršalo/   ;D