Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 08:35:49
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: m0noLiTh - moje amatérsk video na youtube  (Prečítané 6852 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« kedy: 30. Máj , 2010, 18:44:41 »

Zdravím, nudím sa, vonku je hnusne, tak ma napadlo, že to sem len-tak zavesím:)

Je to jedna moja jamka a okrem toho je tam aj ,,videoklip"

Upozorňujem dopredu, že týmto videom nechcem robiť niečomu reklamu, a toto video nie je myslené tak, aby niekoho urazilo...
Čo sa týka kvality mojej hry, ja viem, dalo by sa aj lepšie, ale snaha bola, tak tiško  ak sa to niekomu nepáči, tak to beriem, ale blbé reči si prosím odpustite...
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #1 kedy: 30. Máj , 2010, 19:07:25 »

Som frajer  hlavne chvalim tematiku turbo klipu

skladba neurazi
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #2 kedy: 30. Máj , 2010, 20:52:19 »

Zdravím, nudím sa, vonku je hnusne, tak ma napadlo, že to sem len-tak zavesím:)

Je to jedna moja jamka a okrem toho je tam aj ,,videoklip"

Upozorňujem dopredu, že týmto videom nechcem robiť niečomu reklamu, a toto video nie je myslené tak, aby niekoho urazilo...
Čo sa týka kvality mojej hry, ja viem, dalo by sa aj lepšie, ale snaha bola, tak tiško  ak sa to niekomu nepáči, tak to beriem, ale blbé reči si prosím odpustite...
napad je zaujimavy ale nejak sa to nevyvija, mozno by to chcelo trosku vygradovat, ozivit
inac som si tam vsimol na obrazku zoom-ku.. tu si pouzil pri nahravani?
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #3 kedy: 30. Máj , 2010, 21:07:38 »

áno, použil som zoomku a audiocity som použil k nahrávaniu, potom upravil formát do mp3, a na to použil windows movie maker...

pravda  Žmurk  vedel by som si tam predstaviť žeby tie bicie nejako prešli do čohosi iného miestami, a asi aj iné veci by sa dali dokončiť...
Pôvodne som tam mal trocha aj zkreslený vzuk, ale mal som ho nejako problémy zladiť s tým, tak som od toho neskôr upustil...
Možno by som to aj urobil, ale neviem moc nadpájať prechody cez bicí automat na tom zoome a programy čo vybúchajú bicie podľa mňa nemám a tiež by som ich asi moc nevedel používať...

a čo sa týka toho videa, keď si odmýslím tú zvukovú stopu, tak to malo ztvárniť niečo ako proste víkendový deň, ktorý začne troška nudne a pomaly sa rozbehne...samozrejmes troškou fantazie, napr. ježiš čo predáva speed a ganju je asi troška nereálne :D

« Posledná zmena: 30. Máj , 2010, 21:10:53 od m0noLiTh » Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
hate_me
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 30. Máj , 2010, 21:14:11 »

pravda  Žmurk  vedel by som si tam predstaviť žeby tie bicie nejako prešli do čohosi iného miestami, a asi aj iné veci by sa dali dokončiť...
bicie, basa, gitara, vsetko mozne sa da upravit, uz len zapojit fantaziu a popracovat  Zdravíčko kludne v tom pokracuj a potom hod na net hotovu verziu, moze to byt zaujimave
Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #5 kedy: 16. Jún , 2010, 22:23:20 »

nudil som sa už sa mi nechcelo trénovať, tak som spravil túto mini nahrávku...
o5 som použil podobný štýl videa /teda pár obrázkov čo preblikujú)

má to iba cca 30 sekund, motív hry veľmi jednoduchý..hra mohla byť aj lepšia, ja viem:)

(I am - tak som to nazval...)

Bolo to len-tak z feelingu, nešlo mi o vychytávanie drobnosti ako dobre namixovať nahrávacie volume, hrať presne a všetká tá kopa detailov čo robí hru snáď aj nevšednou...šlo iba o zabitie času:)

Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 16. Jún , 2010, 22:35:23 »

pohoda.. ziadna kreativna cinnost nie je nikdy na skodu  Zdravíčko
Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 16. Jún , 2010, 23:43:30 »

díki  Na zdravie!

však niekedy to možno dotvorím...

nie som spevák, ale text si predstavujem cca takto:

,,_" znači to prestavku,
toto znači intonovanie či ako to mám nazvať ,, - "
napadol ma aj text :)

doznejú tie bicie len a s tým začína aj text hneď..
I - am, _ I - am,
Soo - much lost person inside I am,

(opakuje sa motív gitary druhykrát)
I - am, I am , nobody knows _ the way the I am
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #8 kedy: 16. Jún , 2010, 23:48:26 »

ten feel a nalada co z toho ide je skvela, urcite to dorob a nechaj to temne ako je
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #9 kedy: 15. Júl , 2010, 10:01:59 »

Trocha som nevedel čo s dňom, tak som dorábal tú nie až tak moc dávnu vec (to čo som nazval I am).

Nehovorím, že je to dokonalé, ani, že niekde počas nudného dňa zas nevymyslim spôsob ako tam zahrať niečo inak...opäť som použil jednoduché video, kde sa menia obrázky, ale to je skôr už taký bonus, to robím vždy až ako posledné...čiže vo chvíli, keď vypojím gitaru a tak...

Tak tu je teda link na môj výtvor:

aktualizované by m0noLiTh
Prvych cca 25 sekund je rovnakých, ale potom som tam dorobil navyše taký jednoduchý blues 2 akordy, doplnené pentatonikou od A, a za týmto ,,blues" ide ešte niečo ako ,,outro"
« Posledná zmena: 16. Júl , 2010, 10:22:07 od m0noLiTh » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #10 kedy: 15. Júl , 2010, 10:10:36 »

m0noLiTh - Ty musis byt riadny expert clovek.  Bavím sa skvele Ber to v dobrom, prosim ta.  Na zdravie!
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 15. Júl , 2010, 10:10:59 »

Tak tu je teda link na môj výtvor:

ta prostredna cast je akosi mimo rytmus a to blues fajn napad ale ten zvuk je strasny, teda celkovo je strasny, nemal si nahodou prepnute na krkovy snimac?
« Posledná zmena: 15. Júl , 2010, 10:11:47 od hate_me » Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #12 kedy: 15. Júl , 2010, 10:25:01 »

Tak ono mňa pochopiť to je same o sebe tažke  Bavím sa skvele
Ale nehovorím, že neviem hovoriť jednoducho keď chcem, či počúvať, ak vycítim, žeby to bolo rozumnejšie...

No ale k tomu výtvoru, hm, no neviem čo som mal za snímač, ale nahvrával som to už skoro pred 22hou už...tak som to viac menej narýchlo zbúchal to outro...kedže nemám sluchátka a ani nechcem!A nechal som si aj uložené tieto projekty kde som to pomaly dohrával zvuk po zvuku, keby dačo...

A aký som mal snímač? fú, to ti tažko poviem, je to možné, že krkový...zvuk je rýchlokvasený, snažil som sa skôr o to nech to tam sadne, bo nahovno hru nezachráni nič...však niekedy sa s tým zvukom pohrám...v mojej zoomke to bol zvuk čo som dlho nepoužil...
A aj to video, však to je iba tak:) nehovorím, že tam dačo nezmením, nič z prvej verzie nebolo nikdy dokonalé, či ?:)
« Posledná zmena: 15. Júl , 2010, 10:27:52 od m0noLiTh » Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #13 kedy: 15. Júl , 2010, 10:38:45 »

ta prostredna cast je akosi mimo rytmus a to blues fajn napad ale ten zvuk je strasny, teda celkovo je strasny, nemal si nahodou prepnute na krkovy snimac?

Čo teraz mysliš? ta prostredná časť....tie akordy, či tá pentatonika?Keď som nahrával akordy nechal som si bežať vzadu metronom, ale ten som neskôr vymazal....pri pentatonike som už nemal nič, len tak zo sluchu...

Ono v tom závere chcem taký nejaký zvuk čo by trocha aj zatlačil, ale tak keby tej zoomke viem povedať že mrcho nastav sa ako to chcem...
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #14 kedy: 15. Júl , 2010, 10:40:59 »

ale nechystas sa zabit ze nie?
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.