Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 04:37:00
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: m0noLiTh - moje amatérsk video na youtube  (Prečítané 6805 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« Odpoveď #15 kedy: 15. Júl , 2010, 10:57:32 »

ale nechystas sa zabit ze nie?

prečo by som mal? Fuuha zíram

Neviem, možno si niekto pamatá, že ja som sem zavesil tému o metalocalypse....no to je jedno:)

Bol tam diel o blues, a ten sa mi páčil - všetky songy musia byť o vlakoch, a tak....blues = hoď na druhého depku...a ja neviem čo, samorezrejme tým nechcem tvrdiť, že je blues zlý žáner...a že sú tie songy fakt len o depkách...blues mám rád, ale nikdy som nepočuval...

A tak keď mi môj učiteľ gitary predstavil penatoniku od A, a tie srandy tak som si povedal, že prečo nie...

« Posledná zmena: 15. Júl , 2010, 10:58:29 od m0noLiTh » Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #16 kedy: 15. Júl , 2010, 18:43:42 »

Trocha som skúšal prenastovať na kompe zvuk a zistil som, že to fakt bolo nazvučené nie moc kvalitne...no nevadí, stáva sa...
Tak som teda spravil druhu verziu tejto nie moc podarenej veci...

Rozdiel je proste v použitých zvukoch (už tam nie je tvrdý zvuk použitý vôbec, pretože kým ho nastavim tak ma asi..:)

Taktiež je tu zmena v obrázkoch, ale to bolo iba tak, nudil som keď bolo vonku hnusne...Aj podľa nahrávacieho programu to mám nahrané hlasnejšie ako bola ta prvá verzia tak je to hádam ok...

Určité chyby sa tam stále nájdu...ale tak s týmto som zatial nie moc dlhú prácu s tým songom spokojny...
Tak ak sa to chce niekomu kukať, enjoy  Zdravíčko

link na verziu 2   ..toto je bez bicích, ktoré pôvodne boli v strede....tam kde je ten blues..."

aktualizované by m0noLiTh....
(cca 2:45, niekoľko obrazkov, mierny upgrade bicích na záver, použil som aj pár citátov, ale nie moc...)

« Posledná zmena: 15. Júl , 2010, 20:27:30 od m0noLiTh » Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #17 kedy: 15. Júl , 2010, 19:43:58 »

ta gitara sa mi k tym ts ts ts bicim rytmicky volako nehodi. taky gulas trochu Žmurk
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #18 kedy: 15. Júl , 2010, 19:47:00 »

bicie vyhod cele zle
Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #19 kedy: 15. Júl , 2010, 19:49:56 »

mate pravdu, akurát ma to napadlo, tak som ich iba ztíšil, a hned je to krajšie....z tej strednej časti ich dám preč...
Zaznamenané

kuko6
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #20 kedy: 15. Júl , 2010, 19:53:14 »

fiha, to len mne sa zda take, ako to povedat.. niake, nic v zlom ale mi tam chyba nejaky napad alebo nieco

neber to ako nejaky utok na teba alebo nieco take..
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #21 kedy: 15. Júl , 2010, 19:58:37 »

fiha, to len mne sa zda take, ako to povedat.. niake, nic v zlom ale mi tam chyba nejaky napad alebo nieco

i am blues nejdes podla metra a davat tam bicie je zbytocne. relax jam je rytmicky lepsie a takato depresivna muzika sa hodi do filmu ked niekoho odprasknu  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele 
Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #22 kedy: 15. Júl , 2010, 20:03:38 »

však pohoda, nie každému sa musí páčiť...ale tak podľa mňa je jedna vec mať nápad a druhá vec vedieť to aj dotiahnúť...u mňa bol nápad napr. tvrdý zvuk, ale keď som ho nahral neznel mi tak nejako ako som si predstavoval...samorezrejme hodne robí aj kvalita hry, to viem dávno...

Ale pokiaľ ide o tú strednú časť toho, tak to som myslel naschvál ako taký monotonný blues...ja som si to nechal uložené priebežne ako som to dotvrál, keby mám niekedy náladu sa k tomu vrátiť...
Napr. nemám tam žiadnu bassu, ta by myslim vôbec nemusela ublížiť ani podobným jednoduchým záležitostiam ako táto vec...ale tak hold ja bassu nemám, tak neriešim....

a mimochodom toto verziu s bicími vymazávam, takže už to tu nezostane...nech ma náhodou niekto neodpráskne za to, že neviem trafiť bicie  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 15. Júl , 2010, 20:06:47 od m0noLiTh » Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #23 kedy: 15. Júl , 2010, 20:27:47 »

Ale pokiaľ ide o tú strednú časť toho, tak to som myslel naschvál ako taký monotonný blues
neuraz sa ale hras to uplne mimo, co to nepocujes?

co sa tyka zvuku - na internete je neskutocne mnozstvo presetov, tak ak si sam nevies nastavit zvuk, s ktorym by si bol spokojny, tak vyuzi tuto moznost, pripadne guitar rig, atd.
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #24 kedy: 15. Júl , 2010, 20:48:45 »

neuraz sa ale hras to uplne mimo, co to nepocujes?

co sa tyka zvuku - na internete je neskutocne mnozstvo presetov, tak ak si sam nevies nastavit zvuk, s ktorym by si bol spokojny, tak vyuzi tuto moznost, pripadne guitar rig, atd.

Tak snažil som sa to presne, ale nevyšlo, je tam toho...všetci nemôžeme hrať ako chodiaci metronom s gitarou v ruke...
Okrem iného tu pentatoniku som zas až tak moc zatiaľ nehral, no podľa mňa lepšie sa snažiť aspoň o niečo ako s ňou nepracovať vôbec...alebo len si vkuse brnkať len-tak pre seba a nesnažiť sa absolutne o zladenie 2 gitár, poprípade držať krok s bicími a ja neviem...ale všetko postupne...

Ono kým to nahrám presne, však ma to už aj omrzí hrať...a keď to už vytvorím tak sa zas budem neviem koľko dlho zoznamovať s prácou s guitar rig a tak...a načo? rockstar aj tak už nebudem, ale tak zahrať si môžem len-tak pre radosť a snažiť sa pritom aj dačo učiť...

Mám predstavy aj o iných veciach čo chcem skúšať...napr. obraty akordov, iné stupnice ako pentatonika od A...
Kým by som sa drbal s veci ako je gitar rig a neviem čo by ma aj omrezelo toto vôbec nahrať a neviem, asi by to už nebolo nahrané z toho feelu...

Ale však v poho, neurazil si ma, prímem rad konštruktívnu kritiku  Zdravíčko  Ale predpokadám, že ty maš aj niečo ako projekty s kapelou a tak, to sa ti potom lahšie chytá rytmus už ako mne...
« Posledná zmena: 15. Júl , 2010, 20:57:52 od m0noLiTh » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #25 kedy: 15. Júl , 2010, 21:03:32 »

...

Ono kým to nahrám presne, však ma to už aj omrzí hrať...a keď to už vytvorím tak sa zas budem neviem koľko dlho zoznamovať s prácou s guitar rig a tak...a načo? rockstar aj tak už nebudem, ale tak zahrať si môžem len-tak pre radosť a snažiť sa pritom aj dačo učiť...

Mám predstavy aj o iných veciach čo chcem skúšať...napr. obraty akordov, iné stupnice ako pentatonika od A...
Kým by som sa drbal s veci ako je gitar rig a neviem čo by ma aj omrezelo toto vôbec nahrať a neviem, asi by to už nebolo nahrané z toho feelu....

nemas zjavne ziaden system. zameraj sa vzdy na jednu vec a chod postupnymi krokmi dalej. lebo na jednej strane tu davas dlhe a do znacnej miery zbytocne teoretizovania o nejakych teoriach, ale nemas zmaknute este ani len to prizemie... uplne sa vyser na obraty akordov a zameraj sa na technicke cvicenia, nech mas moznost predviest sa aspon len v tej pentatonike. stiahni si nejake 12tkove podklady a hraj do toho. alebo ani nemusis, pusti si toto a normalne si s nimi zahraj. dostanes do ucha viac, ako si tu s niekym budes o tom pisat... :

Zaznamenané
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #26 kedy: 15. Júl , 2010, 21:19:03 »

mimochodom necítim sa na to, žeby som to písal nejaké extremne dlhé teórie oničom, ale budiž...fuck that shit  Som metlak

Ja systém mám, len ho niekedy mením...nechápem čo je na tom zle...však keby o tom s nikym nehovorím osobne a ani nepíšem, tak načo by mi bolo strácať s tým čas, keby aj tak nikdy nezistím, ako sa to dá urobiť lepšie....

Inak fain vec, skúsim troška s tým niekedy zahrať...
A mimochodom mám v pc textový súbor kde mám adresy na nejaké tie podmazy, a tak...Takže ja sa tomu venujem...len sa mi musí chcieť zrovna, keď si mám chuť zahrať len-tak, tak je mi celý podmaz ukradnutý aj keby ich mám v pc 50 a všetky kvalitné...
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #27 kedy: 15. Júl , 2010, 21:25:02 »

hlavne pokracuj v tom co robis a nenechaj sa znechutit ..vsetko pride ..a jak palinko chodelka hovori "ked na sebe clovek pracuje, vysledky sa skor ci neskor dostavia" :)
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #28 kedy: 15. Júl , 2010, 21:39:24 »

hlavne pokracuj v tom co robis a nenechaj sa znechutit ..vsetko pride ..a jak palinko chodelka hovori "ked na sebe clovek pracuje, vysledky sa skor ci neskor dostavia" :)

Díki, to je pravda...dávnejšie by som nevedel ani že niečo ako pentaotnika od A existuje, nedaj bože s ňou ešte niečo skúsiť hrať...

Aspoň niekto sa ma zastal  Na zdravie! Znesiem kritiku, aj čakám kritiku, keď idem na toto fórum, ale už mi to troška začinalo piť krv čitať len o tom čo je na p___  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #29 kedy: 15. Júl , 2010, 21:51:27 »

Palinko chodelka by bol ten posledny, ktoreho rady by som sa drzal.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.