olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314
\m/
|
|
« kedy: 07. Jún , 2010, 18:28:35 » |
|
Ahojte, jedna mkoja kamaratka chce elektricku gitaru, ale nevie o nich nic, s mojich kecov som jej nic neporadil, takze ziadam vas skusenejsich o typ, chce zarucene novu, tak prosim ponuky z bazarov nedavajte
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
Prog is Love, Prog is Life.
Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 07. Jún , 2010, 18:44:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 07. Jún , 2010, 18:46:01 » |
|
a predpokladam ze na nej bude hrat nasucho doma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 07. Jún , 2010, 18:47:38 » |
|
a predpokladam ze na nej bude hrat nasucho doma
nie bude chciet nejake kombo ale neviem aka cenova hladina, aj tak dik za typy lebo ja mam gitaru hram na nej ale poradit neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 07. Jún , 2010, 18:47:50 » |
|
a preco chce zarucene novu? potrebuje surne blocek a dvojrocnu zaruku?
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 07. Jún , 2010, 18:52:47 » |
|
a preco chce zarucene novu? potrebuje surne blocek a dvojrocnu zaruku? ja mam tiez radsej nove veci a blocek so zarukou nepotrebujem resp ani neviem ci nieco pouzite, 2nd hand mam
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 07. Jún , 2010, 18:57:48 » |
|
ja mam tiez radsej nove veci a blocek so zarukou nepotrebujem resp ani neviem ci nieco pouzite, 2nd hand mam tak hej, ale nejde kupovat televizor, ide kupovat gitaru a to tu najlacnejsiu z najlacnejsich, to ja by som urcite kupil radsej z druhej ruky, lepsia je jazdena gitara, co stala nova 200 ako nova za 100
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 07. Jún , 2010, 19:00:36 » |
|
Myslim, ze jej to bude uplne jedno ako ta gitara bude hrat...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 07. Jún , 2010, 19:05:37 » |
|
ja mam tiez radsej nove veci a blocek so zarukou nepotrebujem resp ani neviem ci nieco pouzite, 2nd hand mam O vela si prisiel.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 07. Jún , 2010, 19:10:32 » |
|
Myslim, ze jej to bude uplne jedno ako ta gitara bude hrat... to ano, podla mna by si mala kupit tu gitaru pre deti, co ma tlacitka, stlacis tlacitko a hra nejaka 8bitova vypalovacka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 07. Jún , 2010, 19:17:17 » |
|
to ano, podla mna by si mala kupit tu gitaru pre deti, co ma tlacitka, stlacis tlacitko a hra nejaka 8bitova vypalovacka nerob, kamosov brat dostal na vianoce "akusticku gitaru" ktora bola z DRACIKA
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 07. Jún , 2010, 19:38:17 » |
|
to ano, podla mna by si mala kupit tu gitaru pre deti, co ma tlacitka, stlacis tlacitko a hra nejaka 8bitova vypalovacka No nahodou...minule som bol s frajerkou v hrackarstve a na jednej takej som sa celkom vyblaznil...na hmatniku boli normalne senzory na snimanie prstov a napravo bol senzor na zachytenie kmitania pravej ruky
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 07. Jún , 2010, 19:44:31 » |
|
O vela si prisiel. to si myslis nepotesim ta, ale zo vsetkych tych hnilob co som mal v ruke mi bohuzial vzdy najviac rezal fender, mozno nahoda
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 07. Jún , 2010, 20:46:42 » |
|
chod s nou do obchodu a skusaj. vyber taku, ktora dobre sadne do ruk, bude aspon trochu ladit v oktavach a samozrejme musi esteticky ulahodit zenskemu oku... posledne je najdolezitejsie tym sa bude urcovat ci gitara skonci ako dekoracia po tyzdni alebo po mesiaci viac niet, co dodat :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
olko
pravidelný návštevník
\m/
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 07. Jún , 2010, 20:57:51 » |
|
chod s nou do obchodu a skusaj. vyber taku, ktora dobre sadne do ruk, bude aspon trochu ladit v oktavach a samozrejme musi esteticky ulahodit zenskemu oku... posledne je najdolezitejsie tym sa bude urcovat ci gitara skonci ako dekoracia po tyzdni alebo po mesiaci viac niet, co dodat :D no ona hra tusim od siedmych na klasicku gitaru ale len take akordy cize toho ze ju nebude bavit sa bat nemusis
|
|
|
Zaznamenané
|
Primarne basak.
|
|
|
|