styrioci
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 29. Júl , 2010, 17:41:42 » |
|
najlepsi marshall je ziadny marshall +10000000
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 29. Júl , 2010, 17:52:38 » |
|
jak mam vediet co chcem, ked nemam kde skusat? na nejake youtube klipy sa mozem vysrat, musim vediet jak sa to sprava ked na to hram sam, inac mozno gitarista z kapely kde znamy robi bubenika ma 6505, toz u nich by to mozno aj slo skusit, ale je to tazke najlepsie by bolo keby niekde bola obrovska skusobna z vsetkym moznym, a tam by som sa na niekolko hodin mohol zavriet, ale takto to je blbe
Ved snad mas aspon nejaku predstavu aky chces mat zvuk, ci nie? A aj v slovenskych obchodoch a skusobniach sa da vela toho poskusat. Ak si chces skusit 6505 , kludne sa ozvi a prid vyskusat. Marshallov je na Slovensku plna rit tiez.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 29. Júl , 2010, 18:13:45 » |
|
neviem ti presne popisat aky chcem mat zvuk, viem len ze az ho budem pocut, tak to zistim, ked som kupoval gitaru, nevedel som dopredu ktoru a preco chcem, ale ked som skusal tu co mam, tak ta mi perfektne sadla a som s nou doteraz nadmieru spokojny, pocitam ze pri vybere zosilovaca sato bude odohravat podobne, marshall mi zatial sadol, peavey som neskusal, mozno mi sadne viac...
|
|
|
Zaznamenané
|
(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 29. Júl , 2010, 18:15:49 » |
|
neviem ti presne popisat aky chcem mat zvuk, viem len ze az ho budem pocut, tak to zistim, ked som kupoval gitaru, nevedel som dopredu ktoru a preco chcem, ale ked som skusal tu co mam, tak ta mi perfektne sadla a som s nou doteraz nadmieru spokojny, pocitam ze pri vybere zosilovaca sato bude odohravat podobne, marshall mi zatial sadol, peavey som neskusal, mozno mi sadne viac...
Marshall ktory? Ved nie je marshall ako marshall. Na tvrdu muziku skus ten JVM, pripadne MF.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 29. Júl , 2010, 18:17:48 » |
|
Marshall ktory? Ved nie je marshall ako marshall. Na tvrdu muziku skus ten JVM, pripadne MF.
tak ja som konkretne skusal ma50h, lebo ten mali, ale celkovo si vsimam ze ked ma kapela marshally na feste (rozne) tak sa mi ich zvuk paci, peavey som si este nevsimal tie marshally som si vsimol az teraz nedavno, lebo nad nimi rozmyslam...
|
|
« Posledná zmena: 29. Júl , 2010, 18:19:31 od tommy321 »
|
Zaznamenané
|
(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 29. Júl , 2010, 18:23:45 » |
|
tak ja som konkretne skusal ma50h, lebo ten mali, ale celkovo si vsimam ze ked ma kapela marshally na feste (rozne) tak sa mi ich zvuk paci, peavey som si este nevsimal tie marshally som si vsimol az teraz nedavno, lebo nad nimi rozmyslam...
A vlastne je to uplne jedno , cim viac budes hrat, tym viac budes zistovat ze to vlastne vsetko hra rovnako . (a to myslim vazne, ked ma niekto svoj typicky ton, tak to bude hrat +- rovnako na hocijakom aparate).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. Júl , 2010, 18:24:56 » |
|
A vlastne je to uplne jedno , cim viac budes hrat, tym viac budes zistovat ze to vlastne vsetko hra rovnako . (a to myslim vazne, ked ma niekto svoj typicky ton, tak to bude hrat +- rovnako na hocijakom aparate). dobry gitarista zahra na hocicom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 29. Júl , 2010, 18:24:58 » |
|
... (a to myslim vazne, ked ma niekto svoj typicky ton, tak to bude hrat +- rovnako na hocijakom aparate).
A hlavne bude chciet natocit cca svoj zvuk na kazdom aparate.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|