C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 06. December , 2011, 19:10:44 » |
|
Chalani pokukujem po dákej ladičke a rozhodujem sa medzi tým Pitchbackom ma ho gitarista u nás v skušobni celkom sa mi pozdáva a ešte obzerám aj TC Electronic Polytune tu som si skúšal raz v Prahe v Musiccity celkom sa mi tiež pozdávala. Aké máte vy skúsenosti Hrávam do drop C ten pitchback je pohode ten TC som na takom ladení neskúšal budem rád za vaše názory
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 06. December , 2011, 23:03:16 » |
|
Chalani pokukujem po dákej ladičke a rozhodujem sa medzi tým Pitchbackom ma ho gitarista u nás v skušobni celkom sa mi pozdáva a ešte obzerám aj TC Electronic Polytune tu som si skúšal raz v Prahe v Musiccity celkom sa mi tiež pozdávala. Aké máte vy skúsenosti Hrávam do drop C ten pitchback je pohode ten TC som na takom ladení neskúšal budem rád za vaše názory nedá sa ten TC spojit cez kábel z PC kamoš v hudobninách mi vravel že sa tam dá nainštalovat aj update a že teraz vidali update na nejaky drop tuning lebo šak tá aldička ti ukáže kt strunu máš rozladenu ked brnkneš po všekych strunách :D.. možno to je len blud
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 06. December , 2011, 23:18:17 » |
|
nedá sa ten TC spojit cez kábel z PC kamoš v hudobninách mi vravel že sa tam dá nainštalovat aj update a že teraz vidali update na nejaky drop tuning lebo šak tá aldička ti ukáže kt strunu máš rozladenu ked brnkneš po všekych strunách :D.. možno to je len blud
veď pravé to či to neni fixnute na E a ked to budem podladovať či by to neukazovalo že som dole, ale spyros mi písal že ju používa a ide do Drop A a je to v pohode takže by to malo byť ok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 06. December , 2011, 23:35:47 » |
|
v novom update je supportovane aj dropped D ladenie v polytune mode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 24. August , 2012, 10:01:45 » |
|
caues, pls s tou tc polytune možem ladit sedmičku tak že brnknem na hrubom H-áčku É-čko ? tak mi to naladí ? alebo tu hrubu H-čku vobec nebere ? kua odišla mi ladička a musím to nejako riešit, a s tou behringer tu 300 sa dá naladit 7-čka , viete niekto ? dík
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 24. August , 2012, 10:24:36 » |
|
caues, pls s tou tc polytune možem ladit sedmičku tak že brnknem na hrubom H-áčku É-čko ? tak mi to naladí ? alebo tu hrubu H-čku vobec nebere ? kua odišla mi ladička a musím to nejako riešit, a s tou behringer tu 300 sa dá naladit 7-čka , viete niekto ? dík polytune vie aj mono mod, v ktorom ladis struny jednotlivo, takze vies naladit hocikolko strunovy nastroj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 24. August , 2012, 10:32:02 » |
|
tak fasa , dík , idem pohladat kde ju maju najlacnejšiu, ale tuším v on-boarde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tommy321
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 06. November , 2012, 15:19:36 » |
|
ja som medzicasom na tuto temu uplne zabudol, az teraz ked sa mi pokazila ta riadna ladicka a idem si kupovat teda novu, pedalovu som si povedal ze nakuknem na forum, zistit co si ludia myslia, a co nenajdem? plno dobrych rad, a dokonca vo vlastnej teme, musim povedat ze som prijemne prekvapeny a pitchblack je uz objednany
|
|
|
Zaznamenané
|
(Gitary:Ibanez RGT42DX, California (Strat kopia),M.Parker Akustika),(Aparat: Peavey 6505, Randall RX412M, Randall RG15XM) ,(Nahravanie:Tascam US-122MKII, Rode M3, Cubase 5)
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 03. December , 2012, 22:23:46 » |
|
Neviem ako dlho je na trhu, ale pre mňa je to novinka - páni od Korgu vytiahli do boja s TC Electronics: http://korg.com/PitchblackPoly
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 05. December , 2012, 15:10:39 » |
|
v&zerá to dobreee ale zatial na tc poly mini to nema čo sa tyka velkosti :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metal_man
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 05. December , 2012, 15:24:12 » |
|
ja rozmyslam nad nejakou lacnejsou do racku. kukal som ten behringer mak to niekto?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 05. December , 2012, 15:33:25 » |
|
ja to mam, ladi pomaly a nechyta dobre basove struny ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 28. December , 2017, 10:33:04 » |
|
Nemam s tym skusenost, ale za 50 EUR kupis pouzitu TU-2 alebo TU-3, co je overena ladicka ktoru ma v pedalboarde kazdy druhy profik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|