Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
21. November , 2024, 23:15:16
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Guitar Pro 6  (Prečítané 9335 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« kedy: 01. August , 2010, 07:46:04 »

Myslim, ze medzi gitaristami oblubeny a hlavne rozsireny soft je Guitar Pro. Nova verzia ma cislo 6. Stoji prijatelnych 59 jurosikov...

http://www.guitar-pro.com/en/index.php
http://www.guitar-pro.com/en/index.php?pg=product&video=video - zhrnutie noviniek

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 01. August , 2010, 08:57:43 »

akurat som si dal vypocut ze ako zneju tie sample RSE.. vcelku to zlepsili.. ako, znie to urcite lepsie nez niektore demonahravky kapiel na bandzone takze je to super  Bavím sa skvele
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #2 kedy: 03. August , 2010, 12:50:41 »

Má to aj dáke väčšie hardvérové požiadavky ako predchádzajúce verzie??
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #3 kedy: 03. August , 2010, 12:51:40 »

Ak spustis RSE tak celkom hej :D ale inak je to obycajna 5ka v novom dizajne...
Zaznamenané

Im a little princess
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #4 kedy: 03. August , 2010, 12:57:13 »

Ak spustis RSE tak celkom hej :D ale inak je to obycajna 5ka v novom dizajne...

No možno to vyznelo smiešne ale ja som sa normálne len opýtal, lebo ma to zaujímalo :) Sú tam pridané funcie atd.
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #5 kedy: 03. August , 2010, 13:00:01 »

No možno to vyznelo smiešne ale ja som sa normálne len opýtal, lebo ma to zaujímalo :) Sú tam pridané funcie atd.
Sak v pohode :D ja som ta nijak neodpisal ani nic proti... Je tam par veci novych co sa tyka pisania tablatur a not ale jednoznacne ma vyhodu ze midi konecne vies vyexportovat ako plnohodnotne wavko. Basa a synth efekty zneju az nad ocakavania dobre (cize laho si vyexportujes napriklad backingtracky) ale tie gitary na distortione zneju este stale zle Beeee ale co sa tyka clean tak v pohode
Zaznamenané

Im a little princess
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #6 kedy: 03. August , 2010, 17:55:52 »

Sak v pohode :D ja som ta nijak neodpisal ani nic proti... Je tam par veci novych co sa tyka pisania tablatur a not ale jednoznacne ma vyhodu ze midi konecne vies vyexportovat ako plnohodnotne wavko. Basa a synth efekty zneju az nad ocakavania dobre (cize laho si vyexportujes napriklad backingtracky) ale tie gitary na distortione zneju este stale zle Beeee ale co sa tyka clean tak v pohode

Gitary uz dodas ty, nie?  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
mirror
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #7 kedy: 17. Január , 2011, 15:45:14 »

Sekundujem ten koment s RSE a niektorymi demonahravkami :)
Zaznamenané
Damian
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

« Odpoveď #8 kedy: 18. Január , 2011, 00:59:36 »

mne ide o poznanie pomalsie (hlavne v uvode) nez predosla
Zaznamenané
samojed
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #9 kedy: 10. Jún , 2011, 13:56:43 »

Kúpil som si licenciu na GP6 (počas vianočnej akcie) a stiahol aj komplet RSE. Oproti GP5 je tam posun vpred, pridaných je mnoho nových funkčností, ale je to zanesené dosť nechutnými bugmi (netransponuje trilky, tremolo nehrá v šesnástinových triolách, dojebaný je global detune napr. pri zmene tempa alebo použitej fermate za ligatúrou) a aj v RSE je niekoľko zvukov, ktoré znejú všelijako, len nie tak, ako sa žiada (niekedy otras). Ináč som ale veľmi spokojný, bude to už len lepšie. Tak ako ste spomínali, čisté zvuky sú fajn, keď sa človek pohrá s reverbom, prípadne to dokŕmi nejakou krabičkou, znie to veľmi slušne.
Zaznamenané

Kam by som chodil? Na dvor...
Roztancujem ja týmto publikum? Roztlieskam ja týmto publikum?
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #10 kedy: 10. Jún , 2011, 14:07:01 »

Ja prvy den co som si stiahol z Tormentov GP6 a importol GP5 file tak som ho aj rovno odinstaloval  Bavím sa skvele Vsade kde mali byt nejake nastroje som mal clean gitaru a kde bolo premenne tempo tak sa riadilo tempom ktore bolo urcene defaultne. Okrem toho starsie GP3 mi neotvaralo vobec.  Bavím sa skvele Ale ma to jednu dobru vec a to ze da sa vyexportovat s RSE celkom slusnu bass gitaru vo Wavku.  Žmurk
Zaznamenané

Im a little princess
samojed
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #11 kedy: 10. Jún , 2011, 14:17:28 »

Ja prvy den co som si stiahol z Tormentov GP6 a importol GP5 file tak som ho aj rovno odinstaloval  Bavím sa skvele Vsade kde mali byt nejake nastroje som mal clean gitaru a kde bolo premenne tempo tak sa riadilo tempom ktore bolo urcene defaultne. Okrem toho starsie GP3 mi neotvaralo vobec.  Bavím sa skvele Ale ma to jednu dobru vec a to ze da sa vyexportovat s RSE celkom slusnu bass gitaru vo Wavku.  Žmurk

Pod tou spätnou kompatibilitou formátov majú na mysli len to, že v GP6 otvoríš *.gp5 súbor, ale či to bude znieť kóšer, nesľubujú. Žmurk
Zaznamenané

Kam by som chodil? Na dvor...
Roztancujem ja týmto publikum? Roztlieskam ja týmto publikum?
Duger
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 10. Jún , 2011, 14:18:30 »

ja použivam stale 5.2 s MIDI zvukmy... použivam ho len kôli tabom.. načo mi tam RSE, nechapem.. ale tak ja ho použivam len na učenie.. ale aj tak nechapem načo by som si mal zaobstarať novšie GP kôli zvukom
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #13 kedy: 10. Jún , 2011, 14:18:53 »

Pod tou spätnou kompatibilitou formátov majú na mysli len to, že v GP6 otvoríš *.gp5 súbor, ale či to bude znieť kóšer, nesľubujú. Žmurk
ale celkom hanba ze uz je to pomerne dlho na trhu a este neopravili bugy. Dokonca aj na iphone mam GP a slape uplne dobre. Dokonca aj RSE ma :D len je to prehravac a nie editor.
Zaznamenané

Im a little princess
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #14 kedy: 10. Jún , 2011, 14:19:26 »

ja použivam stale 5.2 s MIDI zvukmy... použivam ho len kôli tabom.. načo mi tam RSE, nechapem.. ale tak ja ho použivam len na učenie.. ale aj tak nechapem načo by som si mal zaobstarať novšie GP kôli zvukom
Tak GP6 uz podporuje aj 8 strunky  Popiskujem si
Zaznamenané

Im a little princess
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.