Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 09:44:03
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: IBANEZ grgr 121 ex  (Prečítané 24492 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #90 kedy: 19. August , 2010, 13:42:39 »

Vidis, o vela prichadzas a ani tolko nehras tym padom. Ampong je zanedbavany. Smútim

to ze doma so skrtkatkom od bossu neimitujem zvuk pradeda na praskajucej LP platni (pozor spravny gibson spravi aj ten pukot z LP platne) predsa neznamena ze nehram. ja sa nad tym akurat nepozastavujem  Bavím sa skvele

si dopadol ako predator ktory uveril tomu ze sa ma zvuk ako z nahravky  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #91 kedy: 19. August , 2010, 13:42:52 »

A to je kto akoze? :)

no vsak teba som myslel, progac je zjavne presvedceny, ze jedine rozdiely medzi kvazy rovnakymi modelmi su u gibsonu :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #92 kedy: 19. August , 2010, 13:44:11 »

si dopadol ako predator ktory uveril tomu ze sa ma zvuk ako z nahravky  Bavím sa skvele

Ved mam, ja za to nemozem.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #93 kedy: 19. August , 2010, 13:44:31 »

tak to ste AZ dvaja  Bavím sa skvele dobry klub.
Zaznamenané

o-yep sro
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #94 kedy: 19. August , 2010, 13:44:55 »

no vsak teba som myslel, progac je zjavne presvedceny, ze jedine rozdiely medzi kvazy rovnakymi modelmi su u gibsonu :)

Ked mi niekto pride pomoct s gitarovymi kuframi, mozme spravit megavelky test, vazne kazda aj z tych higej preglejok hraje inak.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #95 kedy: 19. August , 2010, 13:45:05 »

To nie, si to zjednodusil. Ja to cele beriem omnoho komplexnejsie a chcem si zas rozsirit obzory. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #96 kedy: 19. August , 2010, 13:46:01 »

To nie, si to zjednodusil. Ja to cele beriem omnoho komplexnejsie a chcem si zas rozsirit obzory. Bavím sa skvele

Komplexnejsie? :) A to je ako? Ze aj obite miesta v laku na roznych miestach maju vplyv na zvuk?
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #97 kedy: 19. August , 2010, 13:46:38 »

ale musi sa to odohravat v izbicke v dubravke na pridusenom hiwatte, aby sa progac nemohol vyhovarat na nekonzistentne prostredie
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #98 kedy: 19. August , 2010, 13:46:45 »

tak to ste AZ dvaja  Bavím sa skvele dobry klub.

Este si zabudol na par ludi v Tvojej zaslepenosti...
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #99 kedy: 19. August , 2010, 13:47:42 »

inak sranda ze doteraz nikto pri gitarach typu gibson vlhkost prostredia... ked ma gitara 30 rokov  a bola na floride alebo ked ma 30 rokov a bola v severnej karoline cely cas tak bude hrat asi inak nie? to aj take sa riesi ze odkial sa gitara kupi teda?
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #100 kedy: 19. August , 2010, 13:48:10 »

ale musi sa to odohravat v izbicke v dubravke na pridusenom hiwatte, aby sa progac nemohol vyhovarat na nekonzistentne prostredie

Bavím sa skvele To nie, tam sa mi nezmesti uz nic a nemam povysavane.

Ale fakt rad pridem, beriem to vazne a zodpovedne.  Žmurk
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #101 kedy: 19. August , 2010, 13:48:40 »

vsak s misom sme chceli dake aparaty poskusat tak mozme aj gitary  Bavím sa skvele
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #102 kedy: 19. August , 2010, 13:49:15 »

urcite dojdes najebany, bez stieracou a s utrhnutou SPZ-kou  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #103 kedy: 19. August , 2010, 13:49:20 »

inak sranda ze doteraz nikto pri gitarach typu gibson vlhkost prostredia... ked ma gitara 30 rokov  a bola na floride alebo ked ma 30 rokov a bola v severnej karoline cely cas tak bude hrat asi inak nie? to aj take sa riesi ze odkial sa gitara kupi teda?

Nad tym som sa este nezamyslel, ale gitary z Japonska napriklad chodia vzdy viac hrdzave. Mozno je viac vlhkosti aj v dreve a potom hraju menej "husto". Musim poskumat.  Žmurk
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #104 kedy: 19. August , 2010, 13:50:13 »

Nad tym som sa este nezamyslel, ale gitary z Japonska napriklad chodia vzdy viac hrdzave. Mozno je viac vlhkosti aj v dreve a potom hraju menej "husto". Musim poskumat.  Žmurk

dalsia vec co mozes skumat v pivnici :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.032 sekund, 22 otázok.