Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 27. December , 2010, 11:53:23 » |
|
nepovedal som to iste v prvom prispevku? mne je jendo ako hra stare triple recto dvojkanal.. bavme sa o dnesnej produkcii ked porovnavam dnesnym uberschall tak ho zrovnajme s dnesnym rectom co ide z tovarne.. a nie s nejakym pre 500 ci co to je.. pre 500 metalovych ludi a halvne pochybujem ze zrovna ty by si kupoval stary ohraty amp plesnivy z 90tych rokov podla mna by si si nekupil ohrany, ale ked zosik, tak novy Ved napisal , a mas pravdu , kupil by som si novy zosilovac, ale ak Recto tak jedine Voodooamps platinum mod .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 27. December , 2010, 11:54:10 » |
|
Ved napisal , a mas pravdu , kupil by som si novy zosilovac, ale ak Recto tak jedine Voodooamps platinum mod . to je taky ten s terminalom na kreditku a zabudovanym paypalom a xbox kinect?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 27. December , 2010, 12:05:17 » |
|
kks... uplne ina otazka na zaciatku a uz sa tu riesia Mesa boxy a Recto. Ok ok, Recto je peckovy aparat. Od Griglaka som mohol mat stary Triple dvojkanal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 27. December , 2010, 12:07:11 » |
|
koalko rieš tu svoje recto kakače a nie mna dobre , ta moja preglejka hra isto lepšie ako to čo maš Ty aj ked neviem čo máš je mi to jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 27. December , 2010, 12:08:25 » |
|
No nic, idem cvicit. Inak, kebyze dojdem do BA, tak da sa vyskusat ten Bogner ? Ci sa pozabijame ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 27. December , 2010, 12:11:56 » |
|
koalko rieš tu svoje recto kakače a nie mna dobre , ta moja preglejka hra isto lepšie ako to čo maš Ty aj ked neviem čo máš je mi to jedno takze ten popis sedel vravis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 27. December , 2010, 12:16:04 » |
|
nevrav hop kím Ti nepreskočí , by si bol prekvapený ako to hrá ale keby si zahodil predsudky asi bi Ti nič nezostalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 27. December , 2010, 12:17:39 » |
|
No nic, idem cvicit. Inak, kebyze dojdem do BA, tak da sa vyskusat ten Bogner ? Ci sa pozabijame ? "vsak nech sa spyta tych ktorym lize anal" zaky pozdravuje
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 27. December , 2010, 12:19:48 » |
|
"vsak nech sa spyta tych ktorym lize anal" zaky pozdravuje Ale karol ma Mark IV.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 27. December , 2010, 12:22:40 » |
|
ty si zareagoval len preto lebo ta boli sdrco z toho ze spominam recto a kedze jedno mas tak ti klapli zuby ten tvoj moze hrat inak totalne inak ked sme pri tom Moj hra upne nahovno, lebo je pod nim recto bedna. Tak ako polovici metalovych kapiel za poslednych 20 rokov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 27. December , 2010, 12:39:54 » |
|
"vsak nech sa spyta tych ktorym lize anal" zaky pozdravuje takéto pridrbané pripomienky na adresu iných si odpusti..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 27. December , 2010, 12:54:11 » |
|
takéto pridrbané pripomienky na adresu iných si odpusti..
ono su to v podstate brankove slova interpretovane inou osobou, na tom predsa nie je nic zle, ci?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 27. December , 2010, 13:05:59 » |
|
ono su to v podstate brankove slova interpretovane inou osobou, na tom predsa nie je nic zle, ci?
To som interpretoval danu osobu, ak si si nevsimol, ale to nevadi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 27. December , 2010, 13:10:32 » |
|
skuste si osobne animozity nechat na FB a nenosit to sem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 27. December , 2010, 13:52:19 » |
|
a halvne pochybujem ze zrovna ty by si kupoval stary ohraty amp plesnivy z 90tych rokov podla mna by si si nekupil ohrany, ale ked zosik, tak novy Plesnive su az tie zo 70tych. Z 90tych je este panensky nedozrety.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|