Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 21:05:40
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kúpa gitary- poradte.  (Prečítané 19396 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #30 kedy: 09. September , 2010, 18:37:04 »

Gitara do konca zivota asi nebude za 20 litrov.

gitara muzikanta nerobi, takze preco by nemohla byt na cely zivot. kludne by som bral ten horizon.
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #31 kedy: 09. September , 2010, 18:39:19 »

gitara muzikanta nerobi, takze preco by nemohla byt na cely zivot. kludne by som bral ten horizon.

silno uvazujem nad nim, nebude nejak prekazat to ze krk je zalakovany? btw, on je thru neck , ze?

a nejaka starsia jazdena ibanez JEM ? alebo ta 770? i ked ta 770 jeskoro za tie iste prachy, sice mozno nova, ale snimace menit sa mi veru nechce....
3550z, jazdena...?
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #32 kedy: 09. September , 2010, 18:52:22 »

podla mna by bolo najlepsie vyskusat co sa da. na vlastnej kozi najlepsie zistis co ti sedi.
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #33 kedy: 09. September , 2010, 18:53:11 »

podla mna by bolo najlepsie vyskusat co sa da. na vlastnej kozi najlepsie zistis co ti sedi.

mas pravdu....musim niekedy skocit bud do muzikeru....alebo tam do viedne , neviem akosa to vola.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
MASAKER
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #34 kedy: 09. September , 2010, 19:17:10 »

mám inak navyše 550, ma ultra tenký krk ostatok asi už poznáš  Bavím sa skvele
Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #35 kedy: 09. September , 2010, 19:24:24 »

mám inak navyše 550, ma ultra tenký krk ostatok asi už poznáš  Bavím sa skvele

Viem , ale keby kupujem 550 alebo nejaku ibanez, tak kupim javorovy hmatnik ,a nejaku kriklavu farbu....a ty mas ciernu s tmavym hmatnikom :D samizda , ci sa mylim?
Zaznamenané

MASAKER
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #36 kedy: 09. September , 2010, 19:26:15 »

Viem , ale keby kupujem 550 alebo nejaku ibanez, tak kupim javorovy hmatnik ,a nejaku kriklavu farbu....a ty mas ciernu s tmavym hmatnikom :D samizda , ci sa mylim?

nie sangriu, krvavo cervenu, videl som aj "kriklavo zltu" :D

aha tu :D
« Posledná zmena: 09. September , 2010, 19:27:35 od tarquin » Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #37 kedy: 09. September , 2010, 19:26:26 »

Preco nie, mozno aj na cely zivot, ak budes mat stastie na dobry kus, spolahlivy. Ja po tom co som videl uz aj drahsie nespolahlive gitary som opatrny. Kamarat akurat taku jednu predava....uplne inu znacku aby som zase nerobil zlu krv tejto gitarke.  Ale vsetko je individualne treba vela skusat.
« Posledná zmena: 09. September , 2010, 19:28:20 od Yaro » Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #38 kedy: 09. September , 2010, 19:30:34 »

boha robis stym drahoty jak anca s picu, kup si tu ESP a nevymyslaj hral som na to v trnave cez triple recto a ta gitara je uplne spickova to je urcite gitara aj do konca zivota, na nizkych ibanezoch treba menit snimace ale ked su tam di marzia tak je to tiez uplne super

vsak ponatahuj cecha nech ti ju da za 1100e a mas vystarane za to to potom predas keby ti nahodou niceo vadilo
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #39 kedy: 09. September , 2010, 19:36:11 »

Tiež by som bez váhania zobral ten horizon, to je super nástroj, do konca života kľudne.  Na zdravie!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #40 kedy: 09. September , 2010, 19:36:38 »

pripajam sa, ESP su vyborne nastroje a za taku cenu nie je o com
Zaznamenané

stoka!
georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 09. September , 2010, 19:39:08 »

boha robis stym drahoty jak anca s picu, kup si tu ESP a nevymyslaj hral som na to v trnave cez triple recto a ta gitara je uplne spickova to je urcite gitara aj do konca zivota, na nizkych ibanezoch treba menit snimace ale ked su tam di marzia tak je to tiez uplne super

vsak ponatahuj cecha nech ti ju da za 1100e a mas vystarane za to to potom predas keby ti nahodou niceo vadilo

ale sak klidek, co si nervozny....
Zaznamenané

MASAKER
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #42 kedy: 09. September , 2010, 19:42:08 »

ale sak klidek, co si nervozny....

ved ja niesom nervozny len ta chcem nakopnut a myslim to dobre Žmurk  Na zdravie!
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #43 kedy: 09. September , 2010, 19:49:40 »

ved ja niesom nervozny len ta chcem nakopnut a myslim to dobre Žmurk  Na zdravie!

sak hej, a aj keby kupim zle (  Bavím sa skvele ) , stale to predam za tak isto :)
len mam odpor nejaky voci ESP , este pokukam Ibanezy...a rozhodnem sa :) Dakujem
Zaznamenané

MASAKER
georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #44 kedy: 16. December , 2010, 18:50:59 »

Musim este raz otvorit temu, lebosom sa stale nerozhodol a trosku som upravil vyber.
ESP M II - maple / duncans
ESP Horizon FR II
Jackson Soloist SL2H
Jackson DK1
Ibanez???
LAG
možno Caparison
 Vopred dakujem,pripadne mozte nieco pridat. Vsetci budu jazdene,viac ci menej...Caparisony su uz asi nad limit , a Lag neviem ci by som zohnal jazdenu,moc sa ani nevyskytuju.Dakujem
Zaznamenané

MASAKER
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 22 otázok.