Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 23:16:24
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Moj Džír  (Prečítané 51443 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #270 kedy: 10. November , 2010, 12:58:24 »

z kazdej alebo iba nejake uzko specifickej, ktoru mas strasne podrobne nastudovanu ?  Ja som čert..

Skuseni identifikatori to spoznaju aj z jutub.  Som frajer
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #271 kedy: 10. November , 2010, 13:27:08 »

Skuseni identifikatori to spoznaju aj z jutub.  Som frajer

OK... nie som skuseny vaiolog, ale viem, ze v istom obdobii hraval na modele s ebenovym hmatnikom a ze mal a striedal aj modely s palisandrovym hmatnikom. nikdy som nestudoval, co na com nahraval, tak reku, ty mi povedz, ze co za hmatnik ma trebars tu:

Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #272 kedy: 10. November , 2010, 13:28:25 »

OK... nie som skuseny vaiolog, ale viem, ze v istom obdobii hraval na modele s ebenovym hmatnikom a ze mal a striedal aj modely s palisandrovym hmatnikom. nikdy som nestudoval, co na com nahraval, tak reku, ty mi povedz, ze co za hmatnik ma trebars tu:

hh Pitu Maslo  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 10. November , 2010, 13:28:59 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #273 kedy: 10. November , 2010, 19:42:27 »

prve Jemy wvh7 mali eben na krku, este kamaratova 1998 ma eben a neskor sa zacali robit uz s palisandrom
prave mi napisal, zevraj sa pouzival na nich eben do 2002 / tusim to bolo prave v case, ked ich zacali osadzat novymi edge (ci edgde pro, nepamatam sa) tremolami
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #274 kedy: 10. November , 2010, 19:51:24 »

prve Jemy wvh7 mali eben na krku, este kamaratova 1998 ma eben a neskor sa zacali robit uz s palisandrom
prave mi napisal, zevraj sa pouzival na nich eben do 2002 / tusim to bolo prave v case, ked ich zacali osadzat novymi edge (ci edgde pro, nepamatam sa) tremolami

hej, to je mi zname... mna len zaujimalo, ze ci hral na ebene aj na hentej konkretnej nahravke, len tak so zvedavosti :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #275 kedy: 10. November , 2010, 19:57:33 »

Podla mna uz nie, jeho primarny Jem (Evo) uz davno nema ebenovy hmatnik. Aj ked zasa toto mohol nahrat na hocijakej gitare z jeho zbierky :).
http://www.vai.com/Machines/guitars1.html

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #276 kedy: 10. November , 2010, 20:00:41 »

Podla mna uz nie, jeho primarny Jem (Evo) uz davno nema ebenovy hmatnik. Aj ked zasa toto mohol nahrat na hocijakej gitare z jeho zbierky :).

ono je to uplne jedno, to som len chcel od progaca vydrankat odhad, ked sa tak prsil :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #277 kedy: 10. November , 2010, 20:01:19 »

ono je to uplne jedno, to som len chcel od progaca vydrankat odhad, ked sa tak prsil :)

Ale ja to uhadnem len na Gibsonoch.  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #278 kedy: 10. November , 2010, 20:02:38 »

Ultrazone bol tusim 2000 ? alebo max do 2000. Na EVO menil krk niekolkokrat, no netrufol by som si povedat na com mohol tocit dosku, mozno aj na Vesteroch  :)
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #279 kedy: 10. November , 2010, 20:49:21 »

Ja som si vzdy myslel ze Pitove JEM V7 maju len Eben a ze len tie lacnejsie 555ky maju palisander...
Zaznamenané

Im a little princess
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #280 kedy: 10. November , 2010, 20:50:13 »

Tolko faktorov vie ovplyvnit zvuk, ze eben na hmaniku nic neznamena. Hlavne ked Vai pouziva tie jeble silne Evolution snimace, tak sa ani necudujem.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #281 kedy: 10. November , 2010, 20:56:12 »

Ja som si vzdy myslel ze Pitove JEM V7 maju len Eben a ze len tie lacnejsie 555ky maju palisander...

Nie, nie, aj nove Jem 7V maju uz len palisandrovy hmatnik.
Eben uz Ibanez nedava do ziadnej gitary.
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #282 kedy: 10. November , 2010, 20:58:18 »

Tolko faktorov vie ovplyvnit zvuk, ze eben na hmaniku nic neznamena. Hlavne ked Vai pouziva tie jeble silne Evolution snimace, tak sa ani necudujem.
Ja som na starej Jacksone mal palisander a Evo v kobylke a hralo uplne super a plno... len skoda ze to bolo neprijemne Večko  Bavím sa skvele jasne ze zalezi od viacerych faktorov ale moja momentalna gitara jak je zlozena hra pre moje potreby az viac nez uspokojivo. Nasiel som co som hladal  Zdravíčko
« Posledná zmena: 10. November , 2010, 21:01:25 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #283 kedy: 10. November , 2010, 20:59:44 »

. Nasiel som co som hladal  Zdravíčko

Lucky you :).

Gratulujem.
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #284 kedy: 10. November , 2010, 21:00:43 »

Nie, nie, aj nove Jem 7V maju uz len palisandrovy hmatnik.
Eben uz Ibanez nedava do ziadnej gitary.
Tak stym evom to moze spolupracovat v pohode... ale tiez je rozdiel aky palisander a aky eben. Na mojej RC7cke je pekne vidiet husty grain a je to pekne uhlovito cierne. Na RC7X (korejska verzia) som si vsimol ze to skorej vyzera ako palisander ako eben.
Zaznamenané

Im a little princess
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.