|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 06. Október , 2010, 11:52:54 » |
|
Praveze som to chcel zapojit tak ako som pisal, prepinac tam nie je, ale su tam 2 samice a ked uz to tam je tak to chcem vyuzit keby som chcel na bednu dat 2 zosilovace.
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 06. Október , 2010, 12:38:41 » |
|
Este sa len opytam... ako to ponapajam na tie 2 samice a prepojim medzi sebou tak aby hrala lava a prava strana bedne?
|
|
« Posledná zmena: 06. Október , 2010, 12:41:05 od exhumer »
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 07. Október , 2010, 08:55:05 » |
|
Este sa len opytam... ako to ponapajam na tie 2 samice a prepojim medzi sebou tak aby hrala lava a prava strana bedne?
to dobra logicka hadanka no neviem ci ma uspesne riesenie. Problem je v tom ,ze nemas prepinac a tie dva retazce,ktore sa ti v mode MONO davaju so serie.
|
|
« Posledná zmena: 10. Október , 2010, 12:08:38 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 07. Október , 2010, 10:02:09 » |
|
Teraz su tam 4 x 16 ohm repraky - bedna ma 2 vstupy - jeden je na 4ohmy, ale ked sa zapoja oba, tak su 8ohmove. Ja chcem mat 4 x 8 ohm repraky, 2 vstupy - jeden by siel na 8 ohm, ale keby sa zapojili 2 tak by boli 4 ohmove(aby bola bedna rozdelena vertikalne pripadne horizontalne... Moja otazka je ako to spravit, pripadne ak by sa niekomu chcelo spravit aj nakres(po lopate-ako mam napojit kable na + a - na reprakoch a samiciach) bol by som velmi vdacny.
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 07. Október , 2010, 12:59:26 » |
|
prehodnotil by som dolezitost tejto kauzy. ako sa poznam, vyslo by mi, ze dolezitost je nula a prestal by som sa tym zapodievat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 07. Október , 2010, 13:15:40 » |
|
Ak mi vyriesis zahadu tohto zapojenia, tak ti kupim pivo Takze repraky uz mam poprepajane - 2 x 4 ohm dvojice -> uz to len dobre ponapajat na tie 4 samice... Davam aj obrazky...
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 07. Október , 2010, 16:34:42 » |
|
Nikto nic? Z tych obrazkov neviem vycitat, ktora samica je OUT, IN 8ohm, IN 4ohm a IN 4ohm, neviem ako to dotycny natocil ked to fotil vybrate.
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 07. Október , 2010, 17:38:06 » |
|
Nikto nic? Z tych obrazkov neviem vycitat, ktora samica je OUT, IN 8ohm, IN 4ohm a IN 4ohm, neviem ako to dotycny natocil ked to fotil vybrate.
Skús to zapojiť takto, tie šípky zdola znamenajú kontakty, ktoré sa rozpoja po strčení jacku. Dúfam, že to bude zrozumiteľné...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 08. Október , 2010, 08:10:00 » |
|
Tak pozor ! To su uz 3 jacky a zadanie bolo 2
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 08. Október , 2010, 09:03:44 » |
|
Skús to zapojiť takto, tie šípky zdola znamenajú kontakty, ktoré sa rozpoja po strčení jacku. Dúfam, že to bude zrozumiteľné...
to je zapojenie na 3 samice?
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 08. Október , 2010, 09:07:23 » |
|
Tak pozor ! To su uz 3 jacky a zadanie bolo 2 Zadanie bolo najprv na 2, ale potom som nasiel ako to skutocne robia na 4 samice (ale ten out vystup na bedni nepotrebujem). Len som chcel indentifikovat tie samice. Problem je ze sa tomu nerozumiem...
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 08. Október , 2010, 09:17:04 » |
|
uz tomu rozumiem...dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
|