Branko
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 06. Január , 2011, 15:26:54 » |
|
Cize lepsie bude, ak kupim tu celu kobylku ABM ? Kedze je z mosadze, tak bude s drevom spolupracovat jedna radost. A mam pocit, ze twang tam bude neskutocny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 06. Január , 2011, 15:28:49 » |
|
Cize lepsie bude, ak kupim tu celu kobylku ABM ? Kedze je z mosadze, tak bude s drevom spolupracovat jedna radost. A mam pocit, ze twang tam bude neskutocny. jasne lebo v tabulke od marie currie pisali ze mosadz lepsie spolupracuje s mahagonom nez auralny titan z appola 14 o cele 4 jednotky metalovej prenasavosti kil na drop C
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2011, 15:30:22 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 06. Január , 2011, 15:31:16 » |
|
Cize lepsie bude, ak kupim tu celu kobylku ABM ? Kedze je z mosadze, tak bude s drevom spolupracovat jedna radost. A mam pocit, ze twang tam bude neskutocny. ty a tvoje pocity.. :D pocuj ja ked budem jebavat budem ta bravat so sebou a vzdy ked dostanes pocit ze mam vytiahnut tak mi povies.. inak ty strasne nechces metalovu gitaru ale vlastne stavas metalovu gitaru :D:D:D horsie je ze ocakavas nejaky twang, jediny twang co na gitarach z mahagonu s javorovym krkom a eben hmatnikom a pevnou kobylou a BKp painkillermi .. to ine ani nebude, bude to metalova gitara.. jedine co poznam je logo hong twang cinskej vyroby
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2011, 15:36:15 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 06. Január , 2011, 15:33:37 » |
|
ty a tvoje pocity.. :D pocuj ja ked budem jebavat budem ta bravat so sebou a vzdy ked dostanes pocit ze mam vytiahnut tak mi povies.. inak ty strasne nechces metalovu gitaru ale vlastne stavas metalovu gitaru :D:D:D horsie je ze ocakavas nejaky twang, jediny twang co na gitarach z mahagonu s javorovym krkom a eben hmatnikom a pevnou kobylou poznam je logo hong twang cinskej vyroby
Tak vies... mosadz ako gitarova kobylka je dost popularny material. Ale to si asi na ss.org fore necital.. Inak ten material na gitaru sa trosku zmenil, ale to je jedno.
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2011, 15:35:26 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 06. Január , 2011, 15:34:13 » |
|
Aj ked ten Hannes je tiez na jednom kuse, hoc kamene su jednotlivo, ze ?
kamene su s tym blokom, ktory ich drzi na mieste spojene len srobom na ladenie oktav, inac lezia na dreve.. ten blok je zase upevneny dvoma srobami, ktore idu durchom cez telo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 06. Január , 2011, 15:35:23 » |
|
Tak vies... mosadz ako gitarova kobylka je dost popularny material. Ale to si asi na ss.org fore necital..
ok.. kto vyraba kobylky z mosadze? nazov spolocnosti a typ mozes dat.. (pre ulahcenie vyhladavania zadaj 'brass guitar bridge' do googlu) lebo ja fakt neviem o nicom znamom overenom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 06. Január , 2011, 15:44:12 » |
|
Ty si tu fakt len na robenie si pice. Bud ta jebe, ze clovek chce nieco ine jak ty, alebo proste neveris experimentom, pripadne si pojebany pesimista, ze musi to hrat zle a ak nahodou to bude dobre, tak si vyhonim na 15. poschodie susede do ust. ja nehovorim ze si to nemas dat.. kludne si tam daj aj rezonancne otvory z kina istropolis vravim ze na to aby si clovek vybral dobre nestaci len jeho osobny pocit ze mozno nieco nejak je.. a uz vobec nie nejaky spidermanovsky tingling sense, co ti povie ze 'a.. nie, to nebrat, lebo to ked tam dam tak to bude mat o 0.89% menej twangu ako ked pouzijem standardnu kobylu ktora sa dava bezne od hociakeho vyrobcu' ... podstatne je odkial tahas informacie, ci spod pazuchy alebo od uzivatelov z ss.org, ktory kazdy jeden bude prisahat ze ta jeho kobyla je uplne popici, uz len treba niekoho kto zostavi rebricek kobyl ktora hraju jedna viac popici nez druha kazdy vyrobca bude prishat ze jeho kobyla hra najlepsie a kazdy majitel robenej gitary bude prisahat ze ta jeho kobyla je ovela lepsia ako to co kedysi maval.. potom sa deju take veci ze toto trva tak 2 roky a potom ten clovek nejak prejde naspat k tomu co povodne mal a pise zas ze - ok po 2 rokoch som zistil ze ano, to co som mal predtym je este epsie.. a hej, jebe ma ze nechces to iste co ja - byt normalny
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2011, 15:46:21 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 06. Január , 2011, 15:45:43 » |
|
doteraz to kazdemu fungovalo, neni to len nejaky dalsi jebly marketingovy tah bulbovcov na ktory bude prisahat coraz viac metalistov ze fakt to zazracne funguje a vasa prostata trpi menej? ja som mal schaller (jo)hannes kobylu skorej jak djenty ziarovka aj s nollym dokopy, kurvy su to opakuju po mne .. jedine co ti mozem povedat, ze gitara s tou kobylou hra dobre. na druhej strane viac ako nejake oddelene kamene a podobne picoviny ma zaujal dizajn a vyzeralo to pekne na obrazku, preto som si to vybral. neskusal som to, proste sa mi pacilo ako je to vymyslene a posobilo to na mna pohodlne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 06. Január , 2011, 15:47:49 » |
|
no hej.. cele je to horoskop toto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 06. Január , 2011, 15:52:30 » |
|
jo..a vobec nemam sajn o kolko percent djentovosti, rezonancie a sustainu zlepsial gitaru ta kobyla kvoli oddelenym kamenom, ale osobne mam za to, ze by to bolo uplne narovnako s hocakou inou serioznou kobylou.. tam sa riesi ci mi je to sympaticke a hra sa mi na to pohodlne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 06. Január , 2011, 15:55:58 » |
|
karolko niekedy by si sa vazne mohol krotit :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 06. Január , 2011, 15:56:48 » |
|
Ondeee, ty mas tuto, ze ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 06. Január , 2011, 15:57:25 » |
|
tu riesime vazny problem s karolom.. a mame uplne rovnaku dilemu.. ci ist do jednokusovej mosadznej ABM kobylky (mam dve take a su vazne dobre) alebo monobloky.. a hladame niekoho, kto nam povie objektive vyhody a nevyhody danych typov kobyliek..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|