kolko pytate s quinmaniou za vystupenie? podla mna tiez vela na kopiu..este k tomu zo slovenska
idem s polovickou, PF su jej oblubena kapela, mne nevadia, bude to mat pred narodkami, tak nech ma radost, ked uz sa origo nezadari. pozeral som nejake videa, som zvedavy hlavne na vizualnu stranku, lebo to maju premakane
nemusis mat obavy, sice to, co som zazil, nebolo 3D, ale efekty spickove, aj origo kruhove platno a zvuk kvadrofonny, vsetko zvukovo velmi blizko originalu. Asi 2 dni po koncerte siel na Spektre dokument o nich, tam to rozoberali, ze oni beru zvuk velmi vazne (co bolo aj pocut), pomaha im zvukar z posledneho PF turne z roku 1994, co sa bicich tyka, tak tie su ladene presne podla Masona, myslim, ze aj ostatne nastroje zneli velmi dobre. Ja osobne som uz nejaky ten koncert zazil, musim povedat, ze zvuk APF bol absolutne najlepsi, navyse kvadrofonny. Su to dobri muzikanti, takze vsetko hraju tak, ako treba. Obcas si neodpustia jemnu narazku na to, ze su Australcania, ale to im treba odpustit, budes pocut a vidiet
Musim ist aj ja, bol to jeden z top zazitkov, ktore som co sa hudby tyka zazil