Zdravim, mam gitaru Burny RLG 60, snimace DM Anniversary a Air zone, daval mi to tam Igor Keller. Hram cez hlavu JVM 205 a cez repro 4x12 Marshall skoseny s celestion vintage 30. Problem je v napiskavani.
Netvrdim, ze jvmko nejak uzasne tichy stroj, napiskaval aj pred tym, ale hned po tom co mi Igor menil krkovy snimac, zacal mi viac napiskavat kobylovy Air zone(btw igor mi viac krat robil cosi s gitarou a vzdy som bol nadmieru spoko).
A teraz je to uz prakticky neunosne. A co je este zaujimavejsie, skor ho mam pod kontrolou, ked som otoceny smerom k bedni ako ked som chrbtom k bedni. Samozrejme to napiskava pri skreslenom mode (master tak v tretine, chanel volume, zrejme predzosilovac tak na urovni hodin 14:00, gain tiez tak nejak). Stojim od bedne tak pol metra, ale pred tym to az taky problem nebol. Momentalne hram s potakom tak cca na 7/10. Kde moze byt problem ? Ked som odstupil od komba tak na dva metre, napiskavalo tiez. Kable nebolil menene. Cesta je burny-nejaky fender kabel-dunlop 95 wah-kratky klotz kabel-tubescreamer-6 m dlhy klotz s neutrikmi.
Na druhej strane mam pocit, ze jvm je hlucnejsie ako na zaciatku.
Este vyskusam burnyho na inom aparate a naopak inu gitaru na jvmku.
Akekolvek myslienky privitam
teda okrem typu-ser na marshalla, hraj na lutnu a pod