Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 10:21:49
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: HLADA SA KAPELA z BA na koncert  (Prečítané 7190 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #45 kedy: 31. Január , 2011, 17:18:29 »

A co takto to spravit u Ocka?
Prenajom myslim 100 euro, sice mensia kapacita ako Randal, ale asi porovnatelna s RNR.

super napad..  a hlavne aj normalne sluzby oproti RNR..  ci dojde 50 ludi do RNR alebo ku ockovi je uplne fuk, hlavne to je dostupne lepsie aj..
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #46 kedy: 31. Január , 2011, 17:27:48 »

u ocka bolo 300  ale to bolo davno, skuste mu napisat... keby ste sa mu velmi pacili tak mozno aj zadara, ale skor nie
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #47 kedy: 31. Január , 2011, 18:43:34 »

:D:D:D ... takze sme na zaciatku. Ani RNR nie je dobre, lebo je do odruky a maju blbu obsluhu, sluzby a Randal je preto zly, lebo tam tiez nikto nepride robit charitu, takze ti co sem pisali, ze si treba prenajat Randal su bud mainstreamove bohate kapely....
zas podla mna sa to tu zase trochu prehana. ja som zacal reakciou na skuvinanie, ze jak nikto nepodpori mlade kapely a ze to podla mna nie je o tom.

inak ako pre kapelu je ten RNR klub v pohodem zvlast pre mimo-BA - je tam komplet aparat a je to hned pri dialnici, cize velice pohodlne. neplatis za prenajom (co su hlasim s paliim, ze taketo vypalnictvo je uz vrchol typickej slovenskej malomestiackej nenazranosti) a to, ze tam budu ludia otraveni sluzbami este neznamena, ze cela akcia skonci ako fiasko.

randal detto, hodnotil som z pohladu svojho ako klienta. ked tam chces hrat, ziadnu mainstreamovu kapelu netreba, staci znamejsi underground, co tam nehral zrovna pred mesiacom. spominam si, ze ked sme tam hrali jeden koncert, co sme cely organizacne tahali este ako Sign, tak sa nam podarilo vyzbierat nejakych 14000-15000 starych slovenskych penazi a vstupne sme mali tusim 80 korun. a to aj vtedy aj teraz hralo kopeeeec amaterskych kapiel, ktore maju vacsie publikum.

inak je tu este - ako som spominal - rock-cafe v dubravke, kde hravaju kapely a ten ocko, co hovorili chalani (ale to je krcmove hranie a tak to treba brat). plus si stale mozete dohodnut hranie v kulturaku dk luky, tam sa tiez nic neplati a 50% vybraneho vstupneho ide kapelam.
« Posledná zmena: 31. Január , 2011, 18:44:18 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
martin111111
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #48 kedy: 31. Január , 2011, 18:47:58 »

Diki pekne za tipy. No s Martinom sme uz raz hrali v BA, a nedoslo moc ludi, mozno to bolo tym, ze 2 hodiny pred koncertom zacalo dost husto snezit a vraj aj MHD-ckou bol vcelku velky problem dostat sa na miesto cinu, ale aj tak by sme radi aj nejaku BA kapelu.

Skusim sa teda do toho klubu ozvat, pripadne ten kulturak, takze ak ma niekto zaujem zbuchnut nejaku akciu tak piste :)
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 22 otázok.