Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

In Ear a vsetko s nim spojene

Started by Branko, 06. Apríl , 2011, 12:54:31

Branko

Neviem sice kolko ludi tu aktivne pouziva Inear, ale som nuteny (s radostou) ho opat pouzivat a povodne veci som, ktore som na to mal, som predal (vysielac, UE, ...).

Potrebujem kupit komplet cely "bezdrat" od vysielaca po prijimac, okrem sluchatok. Povodne som mal Shure a aj Sennheiser, ale bolo to dost drahe a zbytocne vela fukncii, moznosti a prilisna kvalita vzhladom k tomu, ze nehravame na 50*100 m stage-och.

ALE, kamarat nasiel alternativu:

http://www.thomann.de/cz/the_tbone_iem_100_863_mhz.htm
http://www.thomann.de/cz/the_tbone_iem_100800_mhz.htm

Uplne smiesne peniaze, pred par hodinami som to skusal, vzdialenost cca 50 metrov cez 4 hrube kamenne mury, zvuk fasa... Tak uz len otazka, ci poznate tuto "znacku", pripadne preco sa jej vyvarovat. Musim dodat, ze prekvapil ma display na prijimaci, kde vidim vydrz baterky, resp. stav baterky, signal, atd... Co u tychto kurevsky drahych nebolo.

:drink:

PS: dajte nejake skusenosti vseobecne, ak mate.

kaolko

a co tak gitara od sivcaka a vsetko s nou spojene?   ;D

Branko

asi si dostal kofolu k obedu zadara, tak vystrajas, co ?  :)

vikur

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com

kaolko

Quote from: Branko on 06. Apríl , 2011, 12:57:55
asi si dostal kofolu k obedu zadara, tak vystrajas, co ?  :)

:laugh: my take socialne vyhode nemame zatial  :(

kaolko

inak ta cena je az neuveritelne dobra neni tam nieco napicu? lebo fakt za 177e cely system mi pride takmer utopicka cena

miso_kolo

brano tie in-eary su v pohode, ma to nas spevak.

ale neviem ci to bude pre teba dobre, predsa len prejst z in-ear robenych na zakazku za tazke peniaze na takyto low-end....
stoka!

Majo Fero

tiez tym mame vybavenu celu kapelu a v pohode

mario bross

ten Tbone je dobry ja mam od nich vysielacku na gitaru a v pohode zvukovo tiez, cize by som sa nebal ist do toho

7_rockov_stare_struny

no kto povie, ze to ma  zvuk fasa, asi to neskusal poriadne :)

moja skusenost z prvej ruky je taka, ze to fakt velmi, ale velmi papa vysky. na primaci sa da zapnut boost vysok, bez toho je to podla mna prakticky nepouzitelne. posilni to ale iba vysky zvuku, ktory sa IEM-kom "prenesie", teda zekvalizuje to ten orezany zvuk, cize aj ked je to lepsie a zrozumitelnejsie, detailny zvuk to rozhodne nie je.

primac tiez dost konstatne sumi, aj pri najnizsej hlasitosti. pokial chce niekto pouzivat sluchatka na naozaj velmi tichej hlasitosti, tento neustaly vyrazny sum mu to znemozni. primac ale dokaze poriadne zosilnit zvuk, cize sa da zvysenim hlasitosti prekryt sum. na nejaky hi-fi zazitok pri nizkej hlasitosti treba ale zabudnut. je to dost nevyhoda hlavne pre tych, ktori si IEM-ko kupuju kvoli tomu, aby neboli pocas koncertu vystaveny vysokemu hluku.

dosah som poriadne neskusal, ale nemal som s nim problem. dodavane sluchatka nic moc, ale to sa da v cene ocakvat.

takze vysledok, kto chce poriadny IEM, nech si kupi nieco ine (sennheiser). kto chce IEM za co najnizsiu cenu, je to v pohode pouzitelne, ale zvuk nebude detailny ani tichy.

Joe: hovno do peknej krabičky je vždy lepšie ako hovno do škaredej... Bavím sa skvele

Branko

Ak niekto hlada fakt vyborne inear sluchadla, tak odporucam Shure SE 215.

Skusal som este SE 315, 425 a 535 (v klude, na skuske, bol cas skusat sluchadla), cize vlastne vsetko vyssie od tych 215tiek a mozem povedat, ze tie "radovo najnizsie" su takmer totozne od vsetkych vyssich rad. Nespozoroval som nejaku VELKU zmenu, niekde pribudlo o nieco viac basov, niekde zneli viac "flat", inde zas mali slabsiu citlivost... Ale v zasade je to vsetko rovnake a chybajuca frekvencia sa da doladit (v mojom pripade tymto: http://www.proaudio.sk/audio-technologie/predzosilnovace/behringer-powerplay-pro-xl-ha4700-sluchadlovy-predzosilnovac---295/). Akurat, ze cena sa dviha niekolkonasobne a 315tky su aj menej citlive.

Co sa tyka zvuku, tak fakt velka prevelka spokojnost, dokonca doma cez ne cvicim a nepouzivam monitory. Treba vyskusat. S UE som nebol tak spokojny ako s tymito Shure - ami.

Bhlokvva

Ten T.Bone IEM100 je uplne v pohode. Nas spevak to ma a nic tomu nechyba za tu cenu, jedine snad nejaky priebezny vystup pre praktickost zapojitelnosti.
Aky je rozdiel medzi vranou?

bodom

Zomrieš na lavičke, k...t

shanike

ja mam akurat henten t.bone IEM100, zvukovo slabota, ale za taky peniaz..
odohraty jeden koncert v randali, z nejakeho dovodu to chytalo brutal rusenie, az vypadaval signal, pritom ten vysielac bol polozeny iba na druhej strane podia.

v skusobni bez problemov.

anyway, ide prec.

kaolko

Quote from: shanike on 25. Marec , 2013, 15:24:15
ja mam akurat henten t.bone IEM100, zvukovo slabota, ale za taky peniaz..
odohraty jeden koncert v randali, z nejakeho dovodu to chytalo brutal rusenie, az vypadaval signal, pritom ten vysielac bol polozeny iba na druhej strane podia.

v skusobni bez problemov.

anyway, ide prec.

neni problem s inymi vysielackami co pouzivate? aj ked to by ti robilo asi aj v skusobni uz pocas skusky pokial nemenis kanaly na tych zariadeniach